Cinsiyetten vurmak başka bir boyuta giriyor ya hani bir aptal dese bu kadar komazken bu cümle neden bu kadar etkili?

Tepkim ondan sonsuza dek uzaklaşmak olurdu. Kalkıpta tartışmaya tenezzül dahi etmeden çekip giderim. Hakaret çok farklı bir boyut saygısızlık her olumsuz davranışın bir başlangıcına sebeptir.
Senin olmadığını kadar diyorum 😛
😍😘😘
gulerim degilim derim yanindsn gecip giderim orda mal gibi kalir hirsi da icinde patlar. unutmaz o gunu
Hav hav derim. Kem küm ederse köpekce bilmiyom bu kadari elimden geliyo derim
orda olsam gülerdim herhalde emre 😄
Adamligimi sorgulayan olmadi daha. Çünku adamin dibiyim
vallahi yolarim zilliyi Bnde kadın kavgası ayırmak zorunda kalirsin 😄
Kavga olursa cagiriyom o zaman 😃
yaz yaz en başa yaz 😄
Cevap
14Cevap
o insanla konuşmam çünkü hadsiz ve seviyesizdir insan karsindakini assagilamadan konuşmasını bilmeli
ama bilemiyorsunuz ki insanlar iyi yüzlerini gösteriyorlar ancak kavgada gerçeği görüyorsun
o dediğin doğru o yüzden benim bir kaç iliskim ilk kavga da bitti
Sahis;
Sende adamisin be?
Ben;
Kiyaslama yapacak kac adam tanidin lan?
babası vardır :)
Hiç bir tepki vermem. Üzerine bir çizik atar sessizce uzaklaşırım
ooo çok sert
Cinsiyetten vurunca ağrıma gitmezdi insan olmak daha önemli bence. Ama senin ağrına gitmiş beğenemedin mi sümmük deseydin keşke
Tepki vermem. Olabilir ona göre değilimdir başkasına göre farklıyımdır. Herkes aynı düşüncede olacak değil ya.
Peki sen bana bunu diyebilecek kadar adam mısın/kadın mısın derim sanırım
Annen baban evde hayvan beslenmeyecegini bilmiyorlarmiydi
Sadece seninle aynı seviyeye inmeye çalışıyorum. Nak başardım, artık beni gözünde yüceltmiyorsun, arkadaşlarınla konuştuğun gibi konuşuyorsun derim
Böyle seviyesiz birine cevap vermek onemsemektir bile boşa zaman kaybıdır aldirmam
Cift cinsiyetli bir zekaya sahibim catisan idim ve yuksek egom var der geçerim 👑
Senden daha delikanlıyım derim
wuuu
Kadınlık senin olsun derim beyefendiye.
Gel bide senin adamligina bakalım derkm
hayttt göçüm tipe bak çay demle laflara bak
Muhatap dahi olmam.
en guzeli
Kimin söylediği önemli
o dakikada erkekliğin ispat ederim
Vermem.
Ziqimde dahi olmaz
ağır sözler söylerim