Bazen çevremde denk geliyorum; hayvanlara tiksinerek bakıp onları horlayan insanlar görüyorum. Bir insan hayvanları neden sevmez anlamam. Bir hayvana şefkat ve merhamet gösterdiğinde fazlasıyla sana karşılık veriyorlar.

Bazen çevremde denk geliyorum; hayvanlara tiksinerek bakıp onları horlayan insanlar görüyorum. Bir insan hayvanları neden sevmez anlamam. Bir hayvana şefkat ve merhamet gösterdiğinde fazlasıyla sana karşılık veriyorlar.

Açıkçası hayvanı sevmeyen bitki sevmeyen merhamet etmeyen insanla işim olmaz tamam köpeklerden korkarım kedileri severim muhabbet kuşlarını severim hatta bizim vardı ve şu anda Alanya'da yazlıkta kalıyoruz buradaki kedileri her ay babam mama alıyor sebep olur diye veriyoruz yiyorlar hatta şirinlik yapıyorlar sevimlilik yapıyorlar yani bunların ne zararı olabilir ki köpeklerden korkarım saldırma durumları olur engelli olduğum için kaçamam diye Ama onların da zarar görmesini istemem onları da beslemek isterim.
Böyle insanlar zaten vicdan yoksunudur hayatta hep yalnız kalmaya mahkumdur.
Hayvan sevmeyen insanları tuhaf bulurum. Nasıl sevmezler anlayamıyorum hele ki kedyleri sevmeyenleri.. Belki küçükken travması olanlar vardır veya korkanlar, onları ayrı tutuyorum lakin nefret edercesine sevmeyenleri anlayamıyorum
Kedi sevmeyen insanın kalbinde merhamet olduğuna inanmam. Bir insan kediyi sevecek. Köpeği ben de sevmem. Bir insanın köpeği sevip sevmemesiyle de ilgilenmem
Anlaşamam yolda her gördüğü kediyi koşarak seven ben arkadaşlarımın veya yanımdaki kişinin tiksinmesini istemem o yüzden hayvanlarla özellikle kedilerle düşman olan kişilerle arkadaşlığımın uzun süreceğini düşünmüyorum
Cevap
11Cevap
Hayır hayatta anlaşamam.. hayvan sevmeyen insan zaten insan da sevemez.. ha korkuyordur yaklaşmıyordur anlarım.. ama sevmemek ayrı bir olay.. şu nasıl sevilmez baksana sjssj :D
Hayvan sevmeyen beni de sevmesin mümkünse çünkü hayvan sevmeyen bebek sevmeyen insanlardan nefret ediyordur en masum olan kişileri sevmeyen kişiler beni de sevmesin 🥰🥰
Merhamet ve vicdanı olmayan bir insan ile gerçekten imkansız diyebilirim.
Onlara bakınca bile insanın içi gidiyor o kadar tatlılar ki. Elimde olsa bütün hayvanları evime alırdım.
geçen gün sivrisineğin birine merhamet ettim karşılığında 3 gün uyutmadı hala yakalayamadım duygusuz pe.. engi 😅😅
en önemlisi merhametli olmalı amaa sadece kedi ve köpeğe değil yaratılmış tüm hayvanlara karıncalar bile dahil...
Bilmiyorum yakınımda hayvan sevmeyen biri yok.
Var tanıdıklarım anlaşabiliyorum da ama sevenlerle ayrı bir bağım oluyor
Evet anlaşırım. Kimse hayvan sevmek zorunda değil. Bende hayvana tapan hayvancı insanı sevmem.
Anlaşabilirim hayvanlardan çok korkuyorum korkumu yenerim belki diye hayvan hakları derneği başkanının çaycısını s.. ktim ama yinede korkuyorum işe yaramadı
anlaşamam ama korkan o yüzden yaklaşamayan insanlar var onlara bir şey diyemem
Evde hayvan sevmiyorum. Sokakta ve hayvanat bahçesinde olabilir.
Asla anlaşamam! Sokakta bir kedi ya da bir başka canlı dostumuzu görüp sevmedikten sonra ne anlamı var ki 🤷♂️ bir tur terapi seansı gibi
Asla anlasamiyorum
papağınımı çok özlüyorum
Hayır, anlaşamam.
Hayır.
Biraz zor gibi
Hayir
Anlaşamam
İmkanı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?