Ağlamaya başlıyorum
Basım ağrıyor
Bişey yapmıyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum
Annem yaptırdı sonuçta niye kötü olsun diye düşünüyorum
Basım ağrıyor
Bişey yapmıyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum
Annem yaptırdı sonuçta niye kötü olsun diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun içinde genelde dua yazar. Psikolojik olabilir, muska ile ilgisi yoktur ama siz yine de varsa bir hocaya danışın. Cami hocası da olur..
İşte iki taneler birini benim hocam yaptım. digerini. bitane büyük ailem Anemin. dedigine göre işte ben 2 yıl falan hiç takmadım işte nazardan korur diye taktım sonra çok kötü oldum
Büyülü olabilir muska.
Bende öyle düşünüyorum
Annenden değil yaptığı hocadandir. O muskayi acip içindeki yazıları bana atabilir misin. Bu işlerden çok iyi anlayan birisiyim.
Açamam.. çarpılmak istemiyorum
Bide deriyle kaplanmış diğeri de normal bez parçasıyla mm
Yahu ne çarpılması ne alakası var. Hemen aç içindeki kağıdı bana at. Büyü ise aileyi yıkar.
Gusülsuz dokunmakta sorun yokmu yani bana bişey olmaz
Gusulsuz dokunma. Takma. Gusulun şu an yok mu.
Yok taktım ben öyle
Gusulun yoksa hemen çabuk çıkar onu. Büyü ise eve yayılır. Değilse bile çok büyük günah.
Annem günah olmadığını söyledi oyuzden taktım sadece banyo girerken çıkar birde bide ben 1 Ay boyunca onu banyoda bıraktım dolapta
Gusulsuz muskaya dokunamassin bile. Şu an boynunda ise çıkar. İçindekini de görmek lazım.
1 tanesini amcamın arkadaşının babası yaptı 1 tanesini benim hocam. bitanesinde bitane hoca
Deride olan iki tane var bitaneside bezede. Bunları yapan insana para falan vermedim parayla yapmadılar muskayi şimdi çıkardım zaten yatağa koydum
Tamamdır. İcindeki yazıları bana atsan güzel olurdu. Çıkardıysan güzel. Ek olarak dindar bir ailen var orayı anladım. Sen dindar misin bilmiyorum. Gusulsuz dolasmani çok tavsiye etmiyorum. Cinler musallat olabiliyor gusulsuz dolasanlara.
Öyle dolaşmıyorum hasta olduğum için öyleyim benim onlara bir zararım yoksa niye bana musallat olsunlar bir kaçkere rüyama geldiler fakat hiç gerçek anlamda karşılaşmadım sanırsam
Senin onlara zararın olmasa gelmezler. Fakat bunların birde diğer türleri vardır. Kendi sefası için insanlara musallat olan türleri. İnsanin içine girince insan vücudu onlar için cennettir. Bedava yemek içecek istirahat. Bu yüzden içine girmesi için belirli nedenler olur. Gusulsuz dolaşırsin. İftira atarsın çok fazla insanlara. Gece banyoda çok fazla kalıp aşırı ses çıkarırsin gece yatarken yatakta ekmek kırıntıları olur kaynar su dokersin dışarıda veya yere. Bir sürü nedeni var. Bunları her yapana da gelmezler tabi fakat ihtimal var. Bu tür şeyler kolay kolay kimseye gözükmez. 100 bin insandan 1 veya 5 kişiye en fazla. Ama gene tedbir bizden takdir Allah'tan.
Evet ama sen bunları nerden biliyorsun
Çünkü bizzat bu işi yapıp hastalıklı olan yani cinleri insanların musallatindan kurtaran çok fazla hoca ile muhatap oldum bizzat canlı gördüm.
Havas ve ledün ilmine sahip kişiler olduğunu sanmıyorum ama yine de iyi Osman cunku dolandırıcı dolu
Aslında var. O ilimlere sahip kişiler fakat saman dolu tarlada iğne bulmaya benzer.
Evet cunku bizim akrabaimiz var 3 tane Menderesesi var ve tarikatlar onların bişey bildiklerini sanmıyorm insanlar çok saygı duyuyor ama nedense iyi insanlar olduklarını sanmıyorum bu ilimlere sahip olduklarında hiç düşünmüyorum
Bu ilim insanı kazana sokar öldürür. Eğer kişi imanlı değilse işin ehli değilse. Ek olarak rüyama girdiler dedin. Nereden çıkardın böyle birşeyi.
Cunku girdileri ve bana çok isarar Etiler bir konuda bana arapça yazılı bir kağıt verdi bir kız oku dedi çok hasta ben onun o varlık olduğunu biliyordum sonra okudum yatak odama gitim kapılar pencereler her şey çalıyordu falan seni almaya geldik çık dışarıya ben anneme gitmem gerektiğini söyleyip çıktım. Dışarda on kız ve arabayla bize yaklaşan adam vardı işte arabaya binip bir yere gidiyorduk
Çocukken yaşadığım baya tuaf şeyler var ama şizofren değilim
7 yaşındayken gözüm açık 70 yaşlarında bir adam var eski kıyafetli benim yatağımin başında duruyordu
Sonra 10 yaşında iki duvar yarılıp göze bakmayacagim kadar parlak iki şey kolumda tutup beni biryere götürüp tekrar olduğum yere getirip gitmişlerdi tabi ben rüyamı gerçekmi bilmiyorum sabah mi yoksa ikindi ayiramistim
Bide ben evdeyken bir kadın ismimle seslenip sakın olmamı söylemiştik ve camdan atlsmistim
Bide. Biraz tuhaf ama şizofren falan çidden değilim
Ne için yaptırdı
2 yıl önce ailemden 10 kişiyi kaybettim piskolojim bozuktu oyuzden