Beni çok sevecek sabahn köründe yapamadıgım saçma bişi için bile kalkıp gelecek biri var mıdır?

Mesela iş çıkışımda bile gelecek okul çıkışımda o 15 dklık yol bana sıkıcı olmasın diye sırf otobüse kadar benle yürümek için okul çıkışımı beklicek bana çıkışta bişiler alacak birisi. Ne biliim sabah stajda şu işi halledemedim diyince hemen yanıma gelip bana yardım edecek 5-10 dklık ders aralarında bile destek olmaya gelecek. Sen yeter ki üzere hallederiz diyen. Ne bilim hayatı cennet yapacak biri var mıdır? Para harcamamızdan da çekinmeyecek yani ama şey ya bu ders aralarında tabiki yoksa evden çıkan bir deilim ekstra para harcatmam ona ihtiyacım olduğu zaman benm boş zamanım olduğu zamanlar olcaktır işte o zamanlarda gelip bana para harcar mı dertlerimi konuşur çözer mı hiçbir şey beklemeden? Öyle biri var mı karşılık bile düşünmicek kandırmıcak beni kalbim gibi iyi birisi olcak. Karşılıksız iş yapacak. Kalbim gibi bile demiyim kalbim kötü olabilir bilemem. Öyle biri var mı :( yoksa yalnız basına hiçbir şey Hall edemeyen + sevgisiz + aç kalan biri mı olcam? Yoksa Allah biri vericek mı bana

Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbir şeyi kendim yapamıyorum ve üzülmemem için hayatıma destek olup beni kurtarcak bi erkek bulabilir miyim sizce. Yani bunun cinsiyet ile alakası yok ama ben muhtaç biri olduğunu düşünüyorum. Özellikle yardıma ihtiyacı olan biriyim. Yani yoksa hiç iyi olmıcak. Hayırlsı. Güçlü olmadıgım için kızmayın kızlar. Sadece buna ihtiyacım var maalesef kızsalar da kızlar buna. Gerçekten bana bunları yapacak kişi bi kız olsa onu da kabul ederdim bu arada hem art niyet olayını daha çabuk aşardım.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek istediğim karşılksız yardım ama bunu tek erkekler yapar gibi geliyor bılmıyom hangi kız sabahın köründe benm için kalkıp bi işime yardım eder dimi :( bi erkek bulcam mecburen ama onun niyetini anlamak da zor :(
Beni çok sevecek sabahn köründe yapamadıgım saçma bişi için bile kalkıp gelecek biri var mıdır?