Benim yaptığım gibi ;)
Bir gün bende sever miyim? Aklı başında olmayan, imkansız olmayan birini?
Benim yaptığım gibi ;)
Imkansiz ve akli basinda. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Akli basinda istersin imkansiz cikar, imkansiz cikmaz ama deli doludur. Veya coluk cocugun pesinden kosar bizede oturup seyretmek duser kahkahalarla. Sen bu hallere dusecek adammiydin dedirtir :)
Imkansiz oldugu icin degil kactigi icin sever gönül. Ayni evde burnunun bokuyla pc basinda asosyal sumuklu kiza kapilir adam gotunu kaldirir kizda kendini bir bok snar mesela. Oysa kaybettikleri cok uzakta degildir ama artik is isten gecmistir. Donup baktiginda arkasini dondugu kisi orda yoktur artik. Gecmis olsun
Tercihler sonuclar yasadim anlatmak istedim.
Bir parça dumandın. Önce içime çektim sonra üfledim seni.
Artık sen düşün.
https://youtu.be/cx5g8nRzGuc
Bir sigara esliginde, nedense aklima bu dizeler geldi
Ben senin hayatindan gittim oğlummmm
https://m.youtube.com/watch?v=vPTrgHCHw2I
Ara ara belki de bulursun
Sen benim hayatımın kenarından köşesinden bir yerinden geçmedin ve geçemezsin de :) geçtiysende neden Halen gitmediğini benim Yakınımda olan bir yerlerde olduğunu merak ettim şimdi. Demek ki gidememiş gönderilmişsin öyleyse :)
Düşün dur bakalım :)
Ah be amcam bizim en buyuk kotulüğümüz kendimize oldu, haklisin. Adam sandik eşşegi alnimiza dayadi daş şagı. Hep bir ders hep bir ders...
Degeri tahteravalli olarak düşünün.
Birinin sevgisi ağır basarsa diğerinin kıçı kalkar ya bizimkide o hesap. Hep olmayacak adamlarin gotünü kaldirdik. Zannediyolar ki hala pesindeyiz hala pervaneyiz. Yanliş azizizm yanlisss. Arada bir bakarim şöyle ve derim "Ahh ulan Ah bu adamin mi gö tü nü kaldırdın. Yazik sana be bak bakta kendinden utan. Ne deger verilmeyeceklere paha bicmisiz, ne kiymet bilmeyenlere deger vermisiz. Onlar simdi bizi tilki saniyor, kurkcu dukkaninin kapisinda dolanan. Ben o dukkanin basindayim anam babam, donenleri it gibi geri cevirmek icin...
Ha sanmaki sözüm sanadir. Ben gectigim yoldan bir daha gecmem, asfalt olsan uzerine basmam merak etme daha derdim boyle bir durumda...
Hahahaha nasıl acıdıysa canın.
Neyse özür dilerim
Estagfurullah, özür dileyecek pozisyonda değilsin
Güncellemeyi oku.
SOnra yaz hayde uza şimdi
Kimsenin kuyruguna basmadim oysa ki hirlamaların yerini havlamalar aldı oğul.
Dost eli dost eli laylaylayllayalayaa🎵🎶🎵🎷🎷🎸🎶
Guzel sarki ya ilk kez dinledim tavsiye ederim ;)
Relax aslan parcasi relaxxxxxxx
Ya birde sunu anlamadim guncelleme yapacagina direkt buraya yazsaydin ya. Ha ama dogru reklamin iyisi kotüsü olmaz haklisin aslan parcasi ;)
Şaka mısın ya? :)
Olabilir😂😂
Ya amcam sen ne kadar doluymussun boyle. Seni tanimam etmem bir yorum yazdik bin ah isittik. Sakin ol her yoruma atlama oyle aaaa
Yaw he he
Mesaj at bana mesaj
Hayirdir noldu? Sohbet etmiyorum prensip geregi sevgilim kiziyor😊
Seversin lo seversin birgün sende seversin 😂
#MsBesiktas
Lo sensin
Tamam
İyi geceler. Zamanı gelınce seversın
Cevap
1Cevap
Aslında hayatta her şey çok nettir de bizler çok derin düşünüyoruz
Seversin neden sevmeyesin kalbin yok mu senin