AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bir şey düşünmüyorum kullanmak zorunda değiller.
Evet kullanmıyorum, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz şimdi
Ben bsy dusunmuyorum, bende kullanmiyorum. Ama bunu soyledigimde sanki geri kafali ve tuhafmisim gibi tepki verenler oldu. 20 yasinda sosyal medyasiz olur mu biraz bu caga ayak uydur falan
Gereksiz bir şey.. haber dahi izlemiyorum. Geri kafalı olan seni bu yüzden eleştirenlerdir.. yediği yemeği içtiği içeceği gezdiği yeri … tadını çıkarmak varken fotoğraf çekip sosyal medyaya yüklemektir
Bende oyle dusunuyorum. Biri yorumlarda fakir oldugumu ve insanlarin gezmelerini cekemedigimi soyledi. Guluyorum boylelerine gercekten cok degisik kafa yapida insanlar var.
🤦🏻♂️🤣 boş ver onları ağzı olan konuşuyor
Hiç bir şey düşünmüyorum. Gayet doğal karşılıyorum ama hepsini kullanan insanların boş insanlar olduğunu düşünüyorum.
Hcbsi düşünmüyorum ne dusuncm istemiyor demekki kullanmıyor diyorum 😄
Bazileri tuhaf bakiyor. Bir kac kez kullanmadigimi soyledigimde sanki ben geri kafaliyim ya da tuhafmisim gibi tepki verdiler
Bu da ayri sacmalik. Bn kullanmak istemedgm sey yuzunden nie geri kafali oluyorm asil anormal olanlar onalr sank boyle bi zorunluluk var
Ben de öyleyim çünkü sevmiyorum pek sosyal medya kullanmayı .
Ben kullanmıyorum hiç eksikliğini hissetmiyorum sadece fake Instagram kullanıyorum birkaç ünlü fenerbahçeyi falan takip ediyorum o kadar
Bende kullanmıyorum , insanlar garipsiyor
Aynen. Neden garipsiyorlar ben anlamiyorum. Tuhaf tepki verenler cok
Yabancı dil kursunda taş devrinden gelmiş muamelesi görmüştüm 😂 hoca Falan baya şaşırmıştı. Son derece gereksiz saçma özentiden ibaret. Zaman kaybı
Ya bende gordum oylelerini🤣 bi kiz hatta sey demisti numaran da mi yok whatsapp kullaniyorsunudur herhalde. Dalga gecerek soylemisti bunu
Büyük marifetmiş gibi 😂 ben sosyal medya kullanmayan insanların daha akıllı olduğu kanaatindeyim
neden kullanmıyorsun?
Tercih etmiyorum. Gereksiz geliyor bana. Zaten bende bagimlilik yapmisti bos bos geziniyordum instada sonra sildim
fakirsen
başklarının gezdiklerini izlemek zor una gitmiştir
olay bu
Fakir degilim. Bende surekli geziyorum. Hollanda da yasiyorum en iyi uni de okuyorum. Bununla bir alakasi yok. Onyarginiz biraz yersiz
önyargılarıma kibar bir dille yanıt vermen
çok değerli
kaliteli insansın demek ki...
olay şu
çevrendeki kalitesizlikten bıkmışın...
Kullanmıyorum hiçbirini normal biriyim
Ben de onlardan biriyim.
inandırıcı gelmiyor bana
Neden
akıllı telefonu olupta sosyal medya kullanmıyorum demesi tuhaf
Akilli telefon bir cok sey icin kullanilabilinir. Okul ve is icin, hobi icin, kendini gelistirmek icin. Sadece sosyal medya icin degil ki
trenyola giriyor ins. girmiyor veya onedio giriyor facebook girmiyor. saçma
Sacma olan tarifi nedir anlayamadim neyse
her boka giriyor ins girmiyor herşeyi yapı facebook yok neden yani? canım öyle diyor ozaman internete girme X girmiyor onedio giriyor ne farkı var?
Degisik bir bakis aci gercekten
Bunu nasıl başarıyorlar merak ediyorum
Gizemli ve çekici