Gizli veya açık istediğiniz gibi yazabilirsiniz.

Babama; Ben hiç yakışamadım senin yanına, bir kere oğlum diye basmadın beni bağrına. Hiç öptürmedin mesela elini kuzenlerimle daha baba oğul gibiyken benle hep yabancı oldun be baba. Gözüne girmek için o kadar uğraştım ki ama bir türlü giremedim. İki yabancı gibi geldik iki yabancı gideceğiz galiba.
Eski Sevgilime; Ve sen ömrümün en güzel masalıydın benim, dizinde yatıp hayaller kurduğum o gün oracıkta seninle gökyüzünde yıldızların arasında olmak istemiştim. Ama ne hayallerimi bıraktın benim, ne düşlerimi. Herşeyi gidişinle yaktın, beni o küllerin arasında bıraktın, ama mutlu ol beddua etmiyorum sana seni bana sevdiren Rabbime Emanet ol.
Kuzenime; Lan olum biz kardeştik lan, aynı sofradan yedik aynı tastan içtik. Biz iki yıkılmaz duvardık, o duvarın birini sen yıktın dostum, kendi duvarını kendin yıktın. Aciz bir insansız, başka bir şey değil, etrafında ki itten köpekten yardım alacak kadar acizsin. Öldürtmeye çalıştın beni ama yine kin tutmuyorum sana Allah'a sevk ettim, Allah'a yakın benden uzak durda ne yaparsan yap daha da bana karışma...
Gönlüm daraldı saçmalıyorum biraz hakkınızı helal edin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer