AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lan dur n'apıyorsun? Hayat o kadar anlamsız değil.
Abi ciddi söylüyorum o kadar anlamsız ama bu ülkede böyle burada çabala çabala ezik hayat aynı hayat o zaman insan ne için yaşar anlamo yok
Belli ki sorunların var ama böyle çözemezsin. Sevdiğin insanları, arkanda bırakacaklarını düşün. Cidden şu ana kadar yaşadıklarına bakıp "Her şey anlamsız" diyebiliyor musun?
22 yaşından sonrası pert serseri olma dediler iyi dedik maneviyatı yüksek tuttuk işe girdik tertemiz sayfa açtık dedik ama bi bi insan 5 yıldır çalışıp hala ezik yoksul canım oğlan hayat yaşar mı mantıklı değil ama sağolasın bu ülkede böyle ben 6 yıldır değişmeyen hayatı da istemiyorum ne sebepten olursa olsun ailemde baksınlar başlarının çaresine onlara bu hayatlar koymuyor demek ki evde otur ışık kapat aman tasarruf olsun yok oraya gitme buraya gitme flan araba alama sürekli toplu taşıma araçlarında sürünme, malca yaşayıp nasıl mutlu oluyo insanlar hayret ediyorum
Dediklerinde haksız değilsin ama bunlar ölüm için geçerli sebepler mi? Bak sana bir tavsiye vereyim, ek iş yap. Git youtube'da video çek, yazılım öğren, çizim yap vs. Para kazanmak istiyorsan yolu var elbet. İlk başlarda hiç kazanamayacaksın elbette ama giderek kendini geliştirir ve dişini sıkarsan farklı pek çok dalda para kazanabilirsin. Yalnızca maddiyattan ötürü intihar edilir mi yaw?
Bunlardan hiç anlamam ya ehliyet alıp kurye olayım dedim ona bile bir sürü para istiyorlar bi maaşım ons gidicek böyle rezil dolandırıcı bir ülke lanet olsun sıka sıka gidicem
Kankam anlamana gerek yok öğrenirsin. İnsan geliştikçe insandır. Hep yerinde sayarsan intihar etmek istersin elbet. Kendini geliştir, bol bol oku ve çalış. Emin ol hayat o kadar anlamsız değil.
Ya abicim ben niye bu ülkede çalışıp az kazancım oluyo aynı birim parayı aynı mesleği yapan elin Almanı benden 5 kat daha iyi yaşıyo arabasını 6 ayda alıyo geziyo tozuyo eğlence mekanına gidiyo , ben tofaş kovalıyorum 50 bine ayda iki kere kafeye lan böyle olmaz olsun hayat ikinci iş yapıcam üstelik hiç bilmediğim garantisi olmayan bir iş tam gitme vakti bu ülkenin 5 yıl sonrasını bile merak etmiyorum nede kendi 5 yıl sonramı muhtemelen aynı hayatta saçıma daha ak çok düşecek bi de 27 olduk hiç seven olmadı hepsi site çocuğu Berkecan barlara takılır arabası şekildir evi kızsız kalmaz biz işçi sınıfı canım oğlan hayatı
Ne desem boşa gidecek gibi :(
Abi gerçek çok çünkü asıl benim anlamadığım diğer asgari ücretli erkekler nasıl yaşıyo bı ülkede ya harbi cahil olmak lazım ya vurdumduymaz koyun hayatı yaşarken diğer erkekleri izlerken öyle şükür etmek lazım canım çok 15 dk ya kaçar ben
Gidiyorum derken siteden mi gidiyorsun?
Yok be abi öbür tarafa aşırı derecede bunaldım hayattan en güzeli miss gibi yağmurun üstüne yağdığını toprak olmak
Dostum sakin ol. Bu düşünceleri kovala. Daha çok şey yaşayıp göreceksin. Sakinles. Çık dışarı bi hava al.
Değişmiyo kardeşim 6 yıldır aynı
Kendi kendine değişmez. Sen birşeyler yap. Hayatla mücadele et. Hayat peşin çalışır. Once çalışmanı azmini ister hasatı sonra gelir. Hayata başka pencerelerden bakmaya çalış.
5 yıldır çalışıp hala ezik yoksul canım oğlan hayat yaşar mı mantıklı değil ama sağolasın bu ülkede böyle ben 6 yıldır değişmeyen hayatı da istemiyorum ne sebepten olursa olsun ailemde baksınlar başlarının çaresine onlara bu hayatlar koymuyor demek ki evde otur ışık kapat aman tasarruf olsun yok oraya gitme buraya gitme flan araba alama sürekli toplu taşıma araçlarında sürünme, malca yaşayıp nasıl mutlu oluyo insanlar hayret ediyorum
Sen biraz dolmuşsun. Biraz sakin ol. Yarinin neler getireceği bilinmez. Çalışarak çabalayarak birşeyler elde edebilirsin. Ama intihar ederek hıc bir şey elde edemezsin. Hadi gel biraz daha sabırlı ol
Yok abi yaş 28 oldu pert bi hayat ne kız sevdi ne para oldu bugun zaten doğum günüm son günüm olsun zikeyim bu dünyayı
Yaşında ne var? Daha genceciksin. Herseyi başara bilecek yaştasın. Dinsin, gençsin, atiksin. Kızın birisi sevmezse başkası sever. Dunyada kız mi yok. Intihar etmek çözüm değil çözüm olsa gel beraber edelim derim. Ben bile nelerle uğraşıyorum.
Sakinles. her şey dahada güzel olacaktir. Ama intihar edersen bu şansınıza elinle itmiş olursun.
Tm da çıkış yok çalış diyolar çalışıyorum aynı hayat tm hadi bende hata var elin Almanı aynı brim para alıyo kendi ülkesinde ama adam kaliteli hayat yaşıyo hemde daha az mesaiye şimdi ben napcam hırsız mı olalım bugün hangi asgari ücretli kirada oturan adam evli cevap sıfır ama elin site çocuğu Berkecana kız dolu bu dünyada adalet yok sıfır
Sence bu saydıklarım intihar etmek için yeterlimi? Ilerde seninde zengin olamayacağını kim söylüyor. Bende zor şeyler yaşadım. Aç yattığım oldu hor goruldugum oldu. Simdi ise çok şükür idare ediyorum ac değilim açıkta değilim. Daha iyidi olabilirdi elbette ama daha kötüsü de olabilir. Bunlar intihar etmek için yeterli bir şey değil. Intihar edince ne olacak çokmu zengin olacaksın yoksa çok mu mutlu olacağını düşünüyorsun yâda kızların seni seveceğini felan mı? Ama yaşarsan hayatı kovalarsan bunları elde edebilme şansın olur.
Hayatı kovalayan o tipler zaten adamlarda ders tasa yok biz uyu işe git eve gel ay sonu gelsin plan yapamazsın çalış gene aynı alt kategorizede takıl dur hiç değilse beynim zonklamaz böyle hiç bir şey düşünmek istemiyorum akış olmasın beyin sürekli veri toplayan bi şey hepsi de olumsuz hayat çünkü olumsuz bu ülkede ya süper kahraman gibi olcan yaşamak içim ya da arkan sağlam olcak benlm gibi babasız olursan uğraş dur geçen kura oldu belediyede torpil yapmışlar 6 bin maaşı vardı adamı olan yine girdi biz gene kaldık özel fıttırma geliyo yemin ediyorum lan bi işte b ülkede düzgün gitsin yok sıfır
Nasıl oldun. Biraz daha iyimisin?
Nereye gidiyorsun?
Hayat zor bu ülkede knka öbür tarafa gidicem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!