Tek bir cümle olabilir,
Ya da sadece bir kelime...
Hayatının içine edenlere ne söylemek isterdin?
Ya da sadece bir kelime...
Hayatının içine edenlere ne söylemek isterdin?
Ben onlara, içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Sahiden.
Çünkü onlar beni kırdılar ve ben kırılan her bir zerremden yeniden doğdum. Daha güçlü bir şekilde hemde. Ne demişler? Beni öldürmeyen şey güçlendirir. Ben onlara teşekkür ediyorum çünkü onlar benim en acı deneyimlerimin başrol oyuncuları. Onlar sayesinde herkese güvenmemeyi öğrendim.
Ben ödeştim hepsiyle :). Beddualar ettim. Tuttu. Onları uzaktan izliyorum ve onlara hala acıyorum. Inşallah bir gün merhamet duygumuda yok edebilirim. Ödeştik. Bana yaşatılan herşeyi onlara yaşattım. Onları görmedim, umursamadım, onlara hiç bir seymiş gibi davrandım. İntikam değil bu. Sadece ödeştim.
beni üzenlere buradan demek istediğim tek şey var: vaka vaka eeeeee, vaka vaka eeeee
Allahım, şu deli oğlanın yaşama sevincinden içime biraz serpiştir noloooorrr 🙏
Burda senin canını yakan insanlardan bahsediyoruz, ana avrat dümdüz gitmen gerekirdi çünkü 😕
Ama olsun be, biz seni böyle kabullendik sırma saçlı çocuk 😄😄
Aynen öyle. Farklılıklarınla da, hatalarınla da kabulümüzsün. Yine Orhan baba demiş ya; hatasıııız kul olmaaaazzzzz, hatamla sev beniiiii...
Özlemiştim bunları görmeyi 😄
Cevap
24Cevap
Sadece yüzüne istediğim kadar bakarım.
"Hayat devam etti. Ama içimde bir burukluk halla duruyor. Mutlu musun? Eğer mutluysan inşAllah Allah mutluluğunu daim ettirmez. Nasıl beni yaktın, hayatımın içine ettin! Emin ol ki vicdanın el vermez mutlu olmana oda el veriyorsa" bir süre suskunluk derin bir nefes başımı biraz daha dikleştirip sözlerime söyle devam ederim. "Allah bana sırtını dönmedi. En azından seni Allah'a havale ediyorum." Derim ve susarım.
alenen sülalesini dahil ederek şahsı beraberindeki organlarla beraber yol alan küfür içeriği omayan kısım bulunmayan bir dolu cümle söylemek isterdim. Allaha şükür kimse içine edecek kadar yaklaşamıyo hayatıma :)
Gün olur, devran döner...
Ben hakkımı helal etsem de sanma Yaradan kulunu üzeni hemen affeder...
Bir şarkı vardı. Sizi üzenlerin, sizi üzenlerin taaaaaaa... falan diyordu ya bende onu diyorum :)
Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.
teşekkür etmek isterdim çünkü onların yaptıkların gördükçe daha güçlü oluyorum
Söyleyecek tek kelimem yok çünkü ağzımı açmaya değmezler..
Sana çok kötü koymuşlar
beeee abla. Sana
bu gidişle çok koyarlar :)))
- the person you have called cannot be reached at the moment, lütfen try again later
Kahrolun köpekleeerrrr
Eyvallah...
#Vesselam
Bana kattıkları çok şey var bu yüzden hiçbirşey.
iyi ki varsiniz demek isterdim
Sözden Ziyade Fiiliyata Geçirmek İsterdim
Ay layk tu muvit muvit
Artık bir şey söyleyemeyecek kadar yoruldum ben.
sakla samanaı çöpten ayırırsın gelir zamanı
Mutluyum ve size ihtiyacım yok.
Allah bildiği gibi yapsın
canın cehenneme derdim...
Beni üzen hayatımın içine eden yok
Allah'ından bulsunlar
Bozar mı sandın acılar
Kimse hayatimi mikecek kadar değerli değil
Hepinizi öpüyorum. :-*
Al peçete poponu silersin demek isterdim
beni kımse uzemez kolay kolay
Alekta movik movik