Bir sürü sekmem açıktır. Hepsinde de farklı farklı içerikler vardır. Aynı anda uzun süre de tek bir içeriğe bakmak çok sıkıcı olduğu için çoğu zaman daldan dala izlerim aşırı saran bir şey cikmadiysa karşıma. 😂
Sizde durumlar nasıl? 👻

Bir sürü sekmem açıktır. Hepsinde de farklı farklı içerikler vardır. Aynı anda uzun süre de tek bir içeriğe bakmak çok sıkıcı olduğu için çoğu zaman daldan dala izlerim aşırı saran bir şey cikmadiysa karşıma. 😂
Sizde durumlar nasıl? 👻

Günaydın ben genellikle birden çok şey izlerim ama dizi olarak değil sadece film olarak. çünkü dizi izlediğim zaman çok karışıyor. bir tane diziye odaklanmak daha güzel. ama bir filmi bitirmeden diğer filme geçtiğim de olmuştu :D veya mesela youtube da da bir çok farklı kanalı takip ediyorum genellikle
Şu an 9 sekmede 7 ayrı dizi ve 2 tane film var. Film izlemiyorum bu aralar 2 si de yarım kaldı. Dizilerden 1 tanesi seçtim onunla ilerliyorum. Diğerleri de sıralarını bekliyorlar.
Hangi dizi?
İyi seyirler dilerim. 😊
Teşekkürler. 🙏
Rica ederim. ✨️
Bambaşka biri 😍 yani o sebepten sürekli geri alıyorum diziyi djjs başka bir şeye dalıyorum ne dedi bu diyorum hop geri sarıyorum tabii benimle izleyenler sinir krizine giriyor ama yapacak bir şey yok 🥹
Hahah evet tanıdık geldi ajshsh
En güzeli yalnız izlemek 😅
Pek dizi falan izlemezsem de izlediğim vakitte bir yandan dizi/film açıktır.
Bir yandan da başka bir işle uğraşıyorumdur. Bir diziyi açıp saatlerce sadece ona odaklanamam :)
Ay evet ya çok sıkıyor öyle. 😂
Demi, okadar hareketsiz kalamıyorum ben 😄
Kessinlikle 😆
Cevap
10Cevap
Günaydın canım 🌺
Dizi konusun da daldan dala atlayanlardanım 😃 gerçekten heyecan verici şeyler benide heyecanlandırıyor ben de izledim bende offf harika bir bölümdü. Ama ben demiştim müdür Kenana birşeyler hissediyor 🤭 anne baba konusunda zaten emindim güzel bir bölümdü güzel ✌🏻
Ahahah demiş miydin vay seni vay vay 😂
Birden çok şey izlemek zeka işiymis odaklanma mesele araştırtirdim bnde iki şey izleri genelde bir keresinde elimde oyun konsulu bir tablette milli maç telefon da dizi izliyordum milli maçın sesi Kısıkti sadece pozisyonlarda bakıyordurm oraya ama
yerli dizilerin mıymıylıklarına nasıl tahammül ediyorsunuz hayret ediyorum açıkcası
ben tek bi şey izlerim dizilerde o bitince diğerine geçerim
Aynı anda birden fazla şey izlerim. Odaklanmam çok zor sadece bir şeye eğer diziyse. Çok nadirdir tek solukta izlediğim netflix dizileri. Taş çatlasın 5 falan
Netflix ana sayfası hep benim başlayıp yarım bıraktığım dizi ve filmlerle dolu bu aralar odaklanamıyorum bir şey izlemeye, sıkıcı geliyor biriyle izlerkende ilgim dağılıyor
Tek bisi izlerim ama 1 atlayarak 2 sadece izlemiyorum iki sekme acik digerinde de googledeyim bisiler bakarim arastiririm alirim jfjg
Uzun vadede bu durum dikkatinizi toparlayamaz hale getirir sizi. Odaklanmak istiyorsak bir sey uzerine yogunlasmak daha faydali.
Ben de farklı dizilere aynı anda başlamayı severim. Ruhun yeniliğe ihtiyaçı var.
Öncesinde ne izleyeceğime ve/veya takip edeceğime karar verir, odaklanırım.
Tek birşeye odaklanırım yoksa kaçırırım bazı şeyleri
Haber sitelerin sekmesini acarim hepsinin en son başlar okurum
Sureklilik olacak bise kalmadigindan sekmelerde artik canli yayin haber kanallari var
Birçok şey nasıl izleyebiliyorsun
Birini biraz, diğerini biraz, öbürünü de biraz öyle ilerliyor 😃
Niye anlamayayim boş duvara bakmıyorum neticede 😂
Aynı anda pek çok şeyi izleyip daha keyif alıyorum diyelim ajshsh
Ben artık hiçbir şey izleyemeyenlerdenim..
Kahkaha attım çok yaşa 😂
Tek bir şeye odaklanıyorum
Tek yer tabiki ne anlayabiliriz ki
Sacma sapan seyleri izlemem turk dizileri gibi
En elit ve modern sizsiniz tamam. 😃
Bu da sizin zevkiniz, yabancı dizi izleyip yerli dizi izlemeyince çağ atlanmıyor 😂
Ben lafımı ortaya atarım üstüne alınan alınsın bir de bu grup türedi çünkü "yerli dizi ne yeeağğ" diyenler. Sanki hiç yerli dizi izlememiş gibi.
Senin gibi multi task seviyorum
Odaklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?