Bu bir psikolojik rahatsızlık olabilir mi?

Her şeyi kesintisiz anlatacağım. Temmuzun ortasında bir anda kendimi çok kötü hissetmeye başladım sebebi yoktu ama sanki hayatımdaki en ağır depresyonu yaşıyor gibiydim. Ve aynı zamanda başm feci ağrıyordu. Kan testleri falan yaptırdık ve mr çekirdik. Demir eksikliği dışında bir şey çıkmadı. Danıştığım bir terapist ise bana hepsinin dmeir eksikliğinden kaynaklı olduğunu söyledi eyvallah. Demir eksikliğim kapandı lakin aylardır süren bu garip psikolijim evreler geçirerek beni zorlamaya devam ediyor. Kendimi çok değişik binevi deliriyor gibi hissediyorum. Bazen aklım hiçbir şeye ermiyor ve mantıklı olmadığını bilmeme rağmen düşüncelerimdede aşırı değişiklikler meydana geliyor. Veya artık çok fazla hastalığım ne olabilir diye düşündüğümda beynim karıncalanamaya ve midem bulanmaua başlıyor zamanla olan stres ve kaygıda buna dahil. Bir kaç kez düşünememe veya düşünmede zorlanma çektim. Odaklanmada aşırı zorlanıyorum ve çabuk sinirlenip kendime zarar vermeye meyilli oluyorum (sinirlendiğimde saçımı başımı çekmek, kolumu tırnaklamak gibi) Yardım ederseniz sevinirim. (Not: demir eksikliği kapandı fakat b12 eksikliği başladı)
Bu bir psikolojik rahatsızlık olabilir mi?