Ağır depresyonmu majör mu artık anlamıyorum kendimi paxera 20 mg kullanıyorum arkadaşlar acil bir öneri verin lütfen?

Ben geçen seni boşandım 8 aylık bir evlilik yaptım 5 aylık bebeğimi kaybettim baba evine gönderildim daha doğrusu kovuldum istenmiyordum eşim ve ailesi tarafından ve adımı deliye pskokjisi bozuka cikartilar eşimde paxera 20 mg kullanıyordu pskoljim bozulmuştu artık sıkıntılardan dolayı ona kaç defa dedim benide pakiyatriye götür diye bana dediki zaten adın deliye çıkmış bu sefer tamamen deli derler diye bende yarım pskolojiyle devam ettim evliliğime ve hamile kaldım huzursuzluktab dolayı daha çok gerilip sıkıntı kapiyordum içim hiç birşeyi kaldırmiyordu sonra işte baba dvine geldim bebeğimi düşürdüm sıkıntıdan dolayı ve boşadı beni heryere deli ve pskoljimin bozuk olduğunu soylediler ve bir yıldır paxera 20 mg kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum yine aynı oluyorum ailem destek veriyor bırak diye ama bırakınca zihnim sürekli çalışıyor eski anılar aklıma geliyor deli gibi sürekli gülümsüyorum kendi kendime ne yaptığımı bilmiyorum deli gibi ve şu an bırakmaya karar verdim kuran okuyorum namaz kılıyorum dua ediyorum ama olmuyor tek korkum geleceğim goruculer gelse ilaç kullanıyorum desem deli diyip gidecekler eşimin babası akrabası hepsi bizim köyde tabi syni köylüyuz ilaç kullandigimi söylesem işte diyecekler bak deli diyirduk kimse inanmıyordu bize ve tüm millet onları haklı cikaraxak ben ilacı bırakınca sürekli kendimi sucluyorum değersiz görüyorum kendimi hep senin pskolojin bozuk olmsaydi adam seni bırakmazdı diyorum hep delisin işte diyorum kendime lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur mu bana 🥺🥺
Ağır depresyonmu majör mu artık anlamıyorum kendimi paxera 20 mg kullanıyorum arkadaşlar acil bir öneri verin lütfen?