Karşınızdaki kişiyi çabuk ikna eder misiniz dediğinize getirir misiniz?

#inci🌸
Karşınızdaki kişiyi çabuk ikna eder misiniz dediğinize getirir misiniz?

#inci🌸
İkna etmeye ya da edilmeye pek inanmıyorum.. İkna olmaya hazır ama sadece biraz uğraş istiyordur.. Çünkü ikna olmak istemeyen biri ne olursa olsun olamaz..
Ben ikna etmekle uğraşmıyorum çünkü bir insanı bir şeye zorlamayı sevmem. bunun içinden gelmesini ve yapmasını istediğim için de ister yapar ister yapmaz diyorum. zaten arkadaşım olan kişi de bana güvenip inanacağı için bir şey ispat etmeme de gerek kalmaz. zaten kimseden de iyilik istemiyorum çok çok zor durumda kalmadıkça. ve zaten konuşma yapma konusunda da pek iyi sayılmaz. açık ve net olurum
En son ortak soru soralım mı diye seni ikna etmiştim abla sdjsdj ama pek ikna gibi olmadı direk kabul ettin :D 🌺
Şey agzimin payini aldim ikinci kez kiramazdim seni
aşk olsun abla :)
Kimseyi ikna edeceğim diye uğraşmam. Rasyonel birisi ise zaten ikna olur ya da o beni rasyonel fikirleri ile ikna eder. İlla ben haklı olmayabilirim de.
İrrasyonel birisi ise kanitsiz, duydularina inanan ya da işine geldiğini söyleyen birisi ile de zaten konuşma gereği bile duymam. İstediğini düşünsün.
Hayır güvenmiyorum.
Cevap
23Cevap
İkna olma niyeti varsa ederim. Kafası karışıksa ederim. Diğer türlü zaten ikna olmazlar
İkna etmek istiyorsam, etmeden bırakmam
Çok konuşmayı sevmediğim için çok da ikna kabiliyeti yüksek bir insan değilim. Kendimi çok fazla kasmam karşındaki insanı ikna etmek için.
Algı yönetimi toplum mühendisliği sosyal mühendislik evrimsel psikoloji sosyal psikoloji gibi alanlara ilgi duyan organizatörlük ve pazarlama geçmişi olan biri olarak ne vereyim ablama ne lazımdı 😂😂😂
Hepsinden 200 gr 🙄
O neyime yetecek😒
Neyse ben zenginim 150 gr olsun
Biz ormanların Kraliyiz @Sakallı kardeş işkembemiz büyük olur 50 gram bizim neyimize yete 😂😏anca ite çakala yetsin diyet bizi bozar KS nin balta girmemiş ormanlarınin incisi ben den bir şey istemiş ben üçün beşin hesabını mi yaparım sence 😁😁
😀Bugün iyiliğin üstünde de maşallah
Sus sus şeytan kulağına kör kurşun 😂😂
İkna etmekten çok sktr etmeyi sevdiğim için kabiliyetim yok😅
Olursa olur, olmuyorsa bi bizemi olmuyor 🙄
Bana ver atma çöpe jjs
www.bayrakmuzayede.com/...e-damgali-taka-tuka.html
Bir sey daha öğrenelim
😀evet
İkna kabiliyetim yüksektir, manipüle de edebilirim istersem ama bunları yapmaya ne enerjim var ne de kimseyi bir şeye ikna etmeye isteğim, kim neye inanmak istiyorsa inansın valla
İkna etmek zorla olan bir şey yani kişinin istemediği birşeyi zorla yaptırmak anlamına gelir ve eğer karşımdaki kişi birşeyi yapmak istemiyorsa onu ikna etmeye çalışmam bile
İkna etmekle uğraşmam.
O şeye ihtiyacı olduğunu empoze ederim ben , kendisi bana gelır.
Müşterilere sık sık yaptığım şey 😎
İkna etmeye değer biri ise çabuk ikna edebilirim 😁
Hayır sinir hastası olduğum için birini ikna etmeye çok fazla uğraşamam çıldırırım🤣
Duruma göre değişir çok istediğim bir şey ise yaparım
Bu konuda hiç iyi değilim
Canım isterse evet.
Ağzım iyi laf yapar😂
Genelde evet.
İkna için uğraşmam o yüzden iyi değilim 🥳
Hemde çok güvenirim her konuda
Bazı konularda diyelim
Onu bilmem fakat kolay ikna olmam.
Cok güzel ikna ederim
Pek fazla güvenmem 10/7 gibi
Güvenmem. En son 5 dakika önce denedim edemedim.
hayır
Evet
İviitttt
Kişiye göre değişir
Evet güvenirim
güvenirim
Hayır güvenmem
İkna ederim
Son derece iddalıyımdır
İstersem ederim.
İstemem yeterlidir
Hayır çok fazla değil