Güvenilir biriyim her anlamda hiç kimseye ihanet etmem zarar vermem , bu sitede de yapılan anketlerde açık ara farkla dört kere sitenin en güvenilir en sevilen üyesi seçildim
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Bunu en doğru insanın tavrı söyler ama ben güven vermeye çalışan biriyim. Çünkü birine yaklaşırken en önemli şeyin rahat hissettirmek olduğunu düşünüyorum. Sözden çok duruşa, ilgiden çok istikrara inanırım. Güven dediğin şey bir anda kurulmaz zaten, insanın aynı kalabildiği yerde yavaş yavaş oluşur. Ben de tam orada değerimi göstermeye çalışırım.
Çocuklarım bana güveniyor eşim guvenmiyor müdür güveniyor annem güveniyor ben kendime güvenmiyorum. Biri sana güveniyorum diyince olmuyor. Çocuklarımla güven konusunu konuşmasak da aramızda bir güven bağı var. O yeter gerisi sadece kelime oyunu
Yaptıysam yaptım derim yapmadıysam yapmamışımdır tartışmaya bile girmem karşımdaki istediğini düşünsün olanı olduğu gibi söylerim yalanı sevmediğimi bilen insan da güvenmiyorsa o da onun problemidir tişkirler
Bence sen güven veriyorsun 🌿😄 Çünkü güven biraz tutarlılık ve enerji işi. Bu minik de ilk başta kaçıyorken şimdi göbeğini açıyorsa, senin yanında tehdit hissetmemiş demektir. Hayvanlar sezgisel davranır, yapmacıklığı hemen anlar. Demek ki ses tonun, yaklaşımın yumuşak ve sabırlı. İnsan ilişkilerinde de büyük ihtimalle önce gözlemleyen, sonra alan açan birisin 🐾✨ Güven, zorla değil hisle oluşur.
Hayvanlar çok yakınlaşır bana. Zaten evcil hayvanım hep olmuştur uzun yıllardır o sebeple hayvanları anlarım. İnsanlarda çok güvenirler bana. Özellikle dostlarım her konuda güvenirler. Ben bazen bu güvenilir olma durumundan şikayetçiyim aslında.