Yaşamak için nedenim kaldı mı sizce?

25 yaşıma geldim bir baltaya sap olamadım
Ben 4 yıldır başka bir yerde çalışıyordum ordada pek meslek öğrenemedim sonra adam bir gün dedi ikindi namazini evinde kıl öğle namazını burada 10 dk mi çalma dedi. Bende uzun zamandır kiliyordum neyimi gördünüz şimdi böyle diyorsunuz. maaşımdan kesin flan dedim adam hep yok diyince çıkmak zorunda kaldım1 ay köye gittim 2 aya yakın da bir kaç işe girip çıktım içim hiç huzurlu değildi. Şuanki girdiğim yerdede yeni çalışıyorum 2 hafta bile olmadı ama herşeyi ile çok zor sabah 7 de iş başı ben 5 buçuk da evden çıkıyorum otobüs durağına yürüyorum bazen 40 dk otobüs bekliyorum otobüsten inip metroya yürüyorum metrodan inip işe yürüyorum sadece yürüme gidiş geliş 4 kilometre ama ben akşam çok trafik oluyor diye metrodan sonra yürüyorum oda 40 dk sürüyor. Ne yapacağım bilmiyorum iş bulup bundan da çıksam ailem diyecek bir yerde sabit calismiyorsun. Ama cumartesi bile aksan 7.15 kadar çalışıyoruz mesai de olsa bende insanım tükeniyorumİnsanlar diyor 25 yaşındasın bir ustalığın olmadı bu zamana kadar ne yapayım olmadı işte ne yapayım hayata küsüyorum ölmek okadar önemsiz geliyor ki yapacak hiç birseyim yokmuş gibi
Yaşamak için nedenim kaldı mı sizce?