Nasıl başlasam bilmiyorum annem ve babam ben iki yaşındayken boşandılar bir ablam var iki yaş büyük üçümüz birlikte şehre taşındık pek bir şey hatırlamıyorum ama annem öyle ortamlara girdi ki çok değişti söylerken utanıyorum evimize farklı farklı adamlar gelirdi onlarla ihlal yiyor girerdi annem sonra bir adamla tanıştı evli barklı iki tane kızı var bizimle yaşıt artık annemi başka adamlarla görüştürmemeye çalıştı hep evimize gelirdi çocuk olduğum halde içkilerini bana koydururlardı yemek yerlerdi ablamla bizi odaya gönderirdi ihlal yiyor girerdi ikisi ablam ben duymayayım diye kulağımı kapatırdı benim şu dünyada ablamdan başka kimsem yok
o adam karısına yaşlı bir kadının kızları falan diyip ablamla beni karısıyla çocuklarıyla bir araya getirdi o kadar yüzsüzler ki annemin yuzune vurdum sen kuzum diye ama o bununla gurur duyuyor çocukluğum böyle geçti ablam bu işleri bıraksın diye işe girdi ne isterse alırdı evin kirasını faturalarını her şeyi öderdi belki düzelir diye çabaladı onunda psikolojisi daha da bozuldu ablam annemden kurtulmak için başka şehirdeki 4 yıllık sevgilisiyle evlenecekti annem sırf yalandan ağlıyor diye geri döndü sevgilisinin ailesi kızsa etse de sevgilisi yine yanında oldu
ben 18 yaşından küçük olduğum için ablam beni yanına almıyor evleneceği kişide çok iyi bir insan eğer öyle olmasaydı benide alırlardı artık ablam burada annem ona gelir gelmez yapmadığını bırakmadı bunların öncesinde ablam annemin konuştuğu adama annemin bütün pisliklerini anlatmıştı belki ondan ayrılır da annem değişir diye ama olmadı ablama evden gitmeden önce aylarca yapmadığını bırakmadı herkese kötüledi ben daha dün ablam hakkında şunu söylediğini duydum demişki benim ablam annemin konuştuğu adama göz koyuyormuş bir insan nasıl bu kadar kötü içi pis olabilir onu ablam bana söylememişti duyunca öyle sinirlendim ki ona saldırmaya gittim ablam olmasa elimde kalırdı böyle anne olmaz olsun ne anneden ne babadan hayır gördüm ablam dün bileklerini kesmeye çalıştı ama ben o kadına yapacağımı biliyorum bende intiharın eşiğindeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer