Merhabalar Herkese 🌸

"Ağlamak da gülmek kadar doğal bir tepkidir" diyerek, etrafında kim olduğunu önemsemeden rahatça ağlayanlardan mısın, yoksa insan içinde ne olursa olsun kendini tutup, gözünden tek damla bile yaş akıtmayanlardan mı?
Merhabalar Herkese 🌸

"Ağlamak da gülmek kadar doğal bir tepkidir" diyerek, etrafında kim olduğunu önemsemeden rahatça ağlayanlardan mısın, yoksa insan içinde ne olursa olsun kendini tutup, gözünden tek damla bile yaş akıtmayanlardan mı?
Ben birinin beni ağlarken görmesini ya da duymasını istemem evet. Babam öldüğünden beri kimsenin yanında ağlamadım sanırım.. Fakat insanlar bunu anlamıyorlar. Bu bazı insanlar için zor ya da imkansıza yakın bir olay..
Ben çekinmem ama ağlamam da çünkü istesem de ağlayamıyorum birisi varken kaldı ki toplumun için de hiç ağlayamam. stresli olduğum da ya da gergin olduğum zamanlarda bende sadece sinir oluyor. daha çok duygusalken ya da rahatken ağlama isteği geliyor ki oda gece kimse yokken oluyor sadece. yanımda kimin olduğu önemli değil yani tanımadığım birisi de olabilir çok samimi olduğum birisi de olabilir. birileri varken ya da bana bakarken ağlamak bana zor geliyor ki istemem de. insanların çoğu ağlamayı güçsüzlük sanıyor çünkü. 🌸
Çekinmem ama birinin yanında ağlamak istemem. Zaten -her ne kadar doğal da olsa- sevmediğim bir özellik, fakat bazı şeyleri değiştiremiyoruz. O durumda bari yalnız olayım.
kendimi bildim bileli, Yolda otobüste her yerde ağlarım insanlar da iyi misin der. ben m gülümser iyiyim derim bu hale getirenler utansın ben ne utancam
Cevap
8Cevap
Genelde geldiğinde tutmuyorum insanlar ne düşünür evresini çoktan aştım.
Anneannem varken ağladığım oldu oda niye ağladığımı sormuştu bazen babam bağırdığı zaman da ağlarım laf söylediği zaman mesela
Çekinmem ama hiç bir insanın beni ağlıyarak görmesini istemem ağladığım zaman tüm duvarlarım iniyo çünkü
Kesinlikle sanki gardımı indirmişim gibi geliyor
Ben sadece 1 defa toplum içinde hüngür hüngür ağlamıştım. O da depremde.
Çekinmem otobüste ağlamışlığım var kafamı cama yaslayıp
Çekinmiyorum ama insanların yanında ağlamak nefret ettiğim bir durum.
Ben mutlu olunca hickirarak aglayan bir insanim. 🤗
Evet çekinirim gider evde yalnız başıma ağlarım ama şu an mutluyum bunu kimse bozamaz 😊
Toplumdan çekinmem, o an ne gerekiyosa onu yaparım
Maalesef evet çekinirim ama doğal bir şey yani gülmek gibi bir şey.
Ağlamak güçsüz gösterdiği için, toplum içinde ağlamak doğru olmaz
Birkeresinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım şarkı dinliyerek dolmuşum demek ki
Hayır. Cenaze de ister istemez herkes ağlar.
Hayır da evette...
Kararsızlık
Sanırım duruma göre
Nenem oldugunde aglamistim bi erkegin o sekilde agladigini goren kadinlar dayanamayip bizden daha cok agliyor
Gözlerim şişesiye kadar restaurantın birinde ağlamıştım sanırım insan içinde ağlamaktan çekinmiyorum :)
o an ağlamak istersem ağlarım gayet de. iş görüşmesine yetişemedim yolda ağladığım da çok oldu. nasıl gülmek çok normal görünüyorsa ağlamak da öyle. duugularımı yansıtmaktan çekinmem
Hayr aglarm ben aglak bir insanm zaten
Kolay ağlayamam öfkem bana sahip çıkar🍀🗝️
İnsan içinde ağlayamam rahatsız hissederim
Evet erkekler genel olarak öyledir
Evet ve asla aglayamam
Pek aglamam askom
Çekinmem ama çok da tercih etmem
Gozlerim dolarsa umursamam.
Erkek olunca ağlayamazsin öyle heryerde
Ağlamam
Hayır çekinmem.
Ağlamam