Toplum olarak başkalarının yanında ağlamayı pek tercih etmeyiz. Ya güçsüz/çaresiz görünmemek için ya da başkalarını kendi dertlerimizle üzmemek için... Ama bazı insanlar da vardır ki duygularını asla saklamazlar ve gözyaşlarını akıtırlar, yanlarında birilerinin olduğunu önemsemeden...Peki siz yanınızda birileri varken ağlamaktan çekinir misiniz?
Çekinmek değil. Bunu yapmam. Yapamam. Çünkü öyle bir öğretiden gelmiyorum. Bunun içime sıkıştırdıkları mutlaka oluyor. Ancak, evet. Ben böyle iyiyim... Kimi şeyleri insan yapmalı, evet, ancak yalnız yapmalı. Bu da o özellikte olan bir şey...
Başkalarının yanında ağlamaktan, istisnalar hariç başkalarının yanımda sürekli ağlamasından nefret ediyorum. Özellikle her halta gamlı baykuş gibi ağlayan kişiler. Genelde ağlayan insana ne oldu bile demem kendi haline bırakırım ağlasın rahatlasın. Gördüğümü belli etmem
Çok zor ağlarım ve bunu herkesin yanında yaşamak istemem. Çekinmek değil sadece samimiyetine inandığım insanların yanında duygularımı daha net yaşıyorum.
Eskiden ağlardim nerde olduğum farketmez gözlerim dolduysa ağlamaya başlardim (birazcık Nazlı olabilirim 😅) Ama son bir kaç senedir içimden gelmiyor ya birinin yanında ağlamak uzulsem bile duvar gibi duruyorum, hem her insana gözyaşı gösterilmez aslında ne kadar az kişi zaaflarimizi bile okadar guvendeyiz sanki
dayanamam ağlarım ya sulugoz olmak kötü birşey değil sulugoz olmaktan utanmayın ağlamak beni rahatlatır mesela ama sonra deliririm ya kendime zarar veririm ya da odayı dağıtırım 😣 utanmaktanda korkmayın normal şeyler bunlar rahat davranın kim nederse desin siz duygularınızı açığa çıkarmaktan hic bir zaman korkmayın...
Duygularimi guvenmedigim kimseye acman birine guvenmem de cook zaman alir ama insanlara kendimi acmamam onlari uzmemek icin ya da gucsuz gorunmemek icin değil insanlar zayif yonlerimi gün gelince yuzüme vuracaklarini bildigim icin hiic gerek yok
Ağlama hissi farklı bir duygudur. Yaş aldıkça dahada anlam ifade ediyor. Küçükken neye ağladığın belli degilkenn yaş aldıkça ağladığım şeylerde belirginleşiyor. Ve ağlarım hiçde belli etmem sadece göz yaşım dökülür 😒😓
genellik ile İnsan içinde ağlamam bazen tek kalırım ancak o zamanda ağlayamam bu size iyi bir şey gibi geliyor olsa da Ağlarken İnsanlar Endorfin salgılarlar bu da o kişinin rahatlamasını ve mutlu olmasını sağlar
Ben aglayan biri değilim ama babam öldukten sonra çok duygusal oldum galıba başkasının cenazesınde köşedeyım aglıyorum bana üzülme dıyor cenaze sahıbı sandılar
Herkesin önünde ağlamak pek tercih edeceğim birsey değil çocukken de ağlayacağım zaman bulunduğum ortamdan kaçardım. Kaçtıktan sonra kaçarken ağlardım. Toplum içinde ağlayınca ya acirlar sana ya da duygu sömürüsü olduğunu düşünenler olur Ben acırım şahsen duygu sömürüsü için ağlayan oyuncu insan sayısı biraz azdır
Annem, babam ve kardeşlerim haricinde kimsenin yanında ağlamam, sadece çok zorlanınca ufaktan gözlerim dolar o zamanda bulunduğum ortamdan kaçarım jdjdjxjdnd
Neden gözyaşını göstermezsin ki , anlamıyorum. Bence ağlayan insan (kadın erkek fark etmez) güçlü insandır. Çünkü duygular, aklımızın ve kalbimizin gücüdür.
Neden ise toplumuz da erkek her zaman güçlü olmalıdır diye bir inanış olduğu için hiç bir zaman ağladığı gösteremez hatta söylemez ve üstüne ağlayanlar içinde destek olmak zorunda bende bu rolü oynuyorum sonuçta :)