" Bir insan içtenlikle ve dürüst bir biçimde, bugün böyle olmamın nedeni dün yaptığım seçimlerdir, demedikçe başka bir yol seçiyorumda diyemez.."
Stephen Covey..

" Bir insan içtenlikle ve dürüst bir biçimde, bugün böyle olmamın nedeni dün yaptığım seçimlerdir, demedikçe başka bir yol seçiyorumda diyemez.."
Stephen Covey..

Ben her şeyi değiştirmek isteyeceğim için sıra sıra sorunlarım neyse onları çözerdim ama şimdiye kadar yapabileceğim bir şey olsa zaten yapardım. şu an hayatımı düzeltmek için uğraşıyorum zaten. ama tabi ki de zaman gösterecek belki iyi olur benim için belki de kötü olur bunu denemeden ya da bazı şeyleri yaşamadan bilemem doğal olarak.. zamana bırakırım sadece.
Okumak
Hayatımı değiştirebilme imkânım var. Herkes değiştirebilir. Gereken tek şey cesaret ve sabır. Bu ikisi olduktan sonra ben adım atmaktan korkmam. İlk adım ne olurdu onu bilemiyorum ama ne olduğu da önemli değil. Adım olsun da gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Uyanmak tam anlamıyla.
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Cevap
7Cevap
Hayata gelir miydim diye sormak lazım :D bu insanların bulunduğu ortama asla gelmezdim..
Sil baştan başlardım ilk adım yaşadığım evi terk etmek olurdu sanırım
Çevremdeki bütün insanları hayatımdan çıkarmakla başlardım. Beni en çok onlar yoruyor bu hayatta.
Benim icin kücük dünya icin büyük adim derdim eve ayak bastigimda :D
Yol haritamı belirlerim ve bana karşı olan herkese ve herşeye rağmen kendi yolumda ilerlerim🍀🗝️
İçten pazarlıklı insanları hayatımdan çıkartmak ile başladım
Yaşadığım yeri değiştirmek ve birkaç aktivite yapmak.
Yurt dışına kaçmak. Herşeye sıfırdan başlamak.
Geçmişe dönüp keşke bunu bunu yapsaydım dediklerimi yapardım
Geçmişimle barışmak
Bazi insanlari hayatimdan ölümüne cikartmak olurdu
Ülke olur mutlaka
Atacağım ilk adım ülke değiştirmek olur
Başka bir ülkeye gideceğim.
Bugün tesettürden çıkarak yeni bir başlangıç yapıyorum
Adım atmamak 😅
Hayatımı değiştirmeyi hiç düşünmedim ki
şehir değiştirmek
boşanırdım : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?