Bir insan bugün bu durumda olmamın sebebi dün yaptığım seçimler demedikçe bunu dürüstçe kendine itiraf etmedikçe kabule geçip yeni bir sayfa yeni bir yola çıkıyorum diyemiyor.. önce kabul edip daha sonra istemek gerekiyor...

#elfida❤️❤️
Bir insan bugün bu durumda olmamın sebebi dün yaptığım seçimler demedikçe bunu dürüstçe kendine itiraf etmedikçe kabule geçip yeni bir sayfa yeni bir yola çıkıyorum diyemiyor.. önce kabul edip daha sonra istemek gerekiyor...
#elfida❤️❤️
Kesinlikle bir duygu ve yaşama dair yaşanmadan tecrübe edinilmesi gerekli bir yol izlenim başlangıcı kendi yaşantısından şayet bir ders çıkaramadya bir birey çevredeki hayatlardan ders çıkarıp her yönde ona göre yaşıyor karar alıyorsa eminm ki kararlarının faydalı meyvelerini mutluluk olarak alıyordur teşekkürler 😊
Risk almak sanırım ama yas ilerledikçe risk alma olasılığı düşüyor
Cevap
7Cevap
Ben hayatımı değiştirmek için ilk olarak her şeyi değiştirmek isterdim yani yaşadığım hayat verdiğim kararlar çevre. ama insan bence hayatını değiştirmek istiyorsa ilk önce kararlı olmalı sadece istemek yeterli gelmez bunun için adım atması da gerekiyor bir şeyleri değiştirmesi için. adım adım atmalıdır risk almalıdır her zaman yeniliklere açık olmalıdır ki hayatı değişsin
Ben o adımı attım Elfida’m.. şimdi keyfini çıkartıyorum..💛💫
En güzel dualarım seninle arkadaşım..💛🙏
🤗🤗
ne istediğime karar vermek buna karar verirsem hayatım değişir..
ne istediğini bilmeden yaşayan insanlar bunalır ve mutsuz olurlar
hayatımı değiştirmek istemiyorum zaten bu hale getirene kadar imanım gevredi
Şu an için hayatımı değiştirmek adını atacağım ilk adım bulunduğum konumu değiştirmek olur sanırım
Hayatımı değiştirmek isteseydim, önce yeni bir ortama belki de yeni bir şehre yerleşir, orada bir nefis muhasebesi yaparak eskiden istemeden de olsa taptığım hatalardan ders alarak ve o hatalara yeniden düşürmeye dikkat ederek yeni bir hayat kurardım kendime ya da sevdiğim kişi ile birlikte bize… 😎
Kendime dışarıdan bakmak. İçerden bakarken bazen farkedemiyor insan. Dış bir gözle kendimi değerlendirmeyi severim.
Icimi bosaltirim.. sonra yeni hayata bismillah, gerideki hayatima'da eyvallahimi cekerim.
Evlenmek olurdu herhalde
Yeni bi ayakkabı almak olurdu ~ ℳ
Başka şehir
En İyi Cevap