Kişilik & Karakter O benin yerime de düşünür dediğiniz kim var? Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Kimse yok Babam Annem Kardeşim Sevgilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç O benin yerime de düşünür dediğiniz kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Annemden başkası düşünmez. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kimse yok olmaz da 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ağlarsa anam ağlar, gerisi play back yapar... 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kuzenimin ve arkadaşımın benim yerime düşündüğü çok oluyor. Sorumsuz olduğum ve buna bağlı olarak hep bireylerde bir şeyler unuttuğum için arkamı toplayanlar onlar😂 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Önce can sonra canan cümlesi burada devreye giriyor seni doğuran ana babadan önce bile seni düşünür, iyiliğini ister ve daima arkanda olur. 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sevenlerim var bazen benim yerime daha ileri daha objektif görüleri olabiliyor. Bunu seviyorum sevildiğimi hissediyorum 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bu soruyu cevaplamak için biraz düşünmem gerek 0 1 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Joker hakkını bile kullanabilirsin Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kimse sizi sizden çok düşünmez aslında normal olanı da budur dolayısıyla yok öyle bir şey. 0 1 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Diyorsun Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kardeşim olucakdı yanlışlıkla sevgilim işaretlwdim 0 3 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Yanlışlıkla olur belki:) Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Kardeşimden daha fazla düşünemez bence kimse Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Kim bilir Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sevgilim/eşim olsun şu hayatta biri beni benim yerime de düşünecekse🍀🗝️ 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok kıymetli dostlarım var benim yerime düşünüyorlar kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Google var valla sagolsun herseyimi düşünüyor cözüyor. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Babam dedim ama emin değilim manit diyim oda yok jsjsj 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimse benim yerime bişey düşünmez 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hıııımmmm kendimden başka hiç kimse 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Sadece düşünen kendim varım başkada kimse yok... 0 0 Yorumla
güzelimbiliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl ben kendim için kendim düşünürüm 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ailem var o da bir yere kadar işte. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koca bir sıfırrrrr 😂 ama ben düşünüyorum 0 2 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Bence sizde başkaları için kendinizi çok yormayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakter meselesi maalesef Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Annem… 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yok kimsw 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kimse yok 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Annişkom var 💗 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kimse yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Annemden başkası düşünmez.
Kimse yok olmaz da
Ağlarsa anam ağlar, gerisi play back yapar...
Kuzenimin ve arkadaşımın benim yerime düşündüğü çok oluyor. Sorumsuz olduğum ve buna bağlı olarak hep bireylerde bir şeyler unuttuğum için arkamı toplayanlar onlar😂
Önce can sonra canan cümlesi burada devreye giriyor seni doğuran ana babadan önce bile seni düşünür, iyiliğini ister ve daima arkanda olur.
Sevenlerim var bazen benim yerime daha ileri daha objektif görüleri olabiliyor. Bunu seviyorum sevildiğimi hissediyorum
Bu soruyu cevaplamak için biraz düşünmem gerek
Joker hakkını bile kullanabilirsin
Kimse sizi sizden çok düşünmez aslında normal olanı da budur dolayısıyla yok öyle bir şey.
Diyorsun
Kardeşim olucakdı yanlışlıkla sevgilim işaretlwdim
Yanlışlıkla olur belki:)
Kardeşimden daha fazla düşünemez bence kimse
Kim bilir
Sevgilim/eşim olsun şu hayatta biri beni benim yerime de düşünecekse🍀🗝️
Çok kıymetli dostlarım var benim yerime düşünüyorlar kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum
Google var valla sagolsun herseyimi düşünüyor cözüyor.
Babam dedim ama emin değilim manit diyim oda yok jsjsj
Kimse yok, kendi işimi kendim görürüm.
Kimse benim yerime bişey düşünmez
Kimse yok sadece kendim
Hıııımmmm kendimden başka hiç kimse
Sadece düşünen kendim varım başkada kimse yok...
ben kendim için kendim düşünürüm
Ailem var o da bir yere kadar işte.
Koca bir sıfırrrrr 😂 ama ben düşünüyorum
Bence sizde başkaları için kendinizi çok yormayın
Karakter meselesi maalesef
Annem…
babam. ama annemde 🙂
Ailem
Annem...
Yok kimsw
annem
Annem