Kişilik & Karakter Günaydın. Bu gün beklediğiniz bir haber var mı? Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayır. yok. tekdüze bir gün Evet. var. o haber gelecek Var ama umudum yok Gelse de artık önemli değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günaydın. Bu gün beklediğiniz bir haber var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok hiç 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet bugün doğum günüm güzel haberler bekliyorum 0 2 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl İyi ki doğdun:) iyi yaşa enolmayan +1 yıl Guzel temenniniz icin tesekkur ederim.Amin ecmain
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ben birazdan uyuyacam acaba türkiyeyi bombalarlarmı uykumda ölürmüyüm 0 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Var güzel haberler beklediğim bir gün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yok hiç
Evet bugün doğum günüm güzel haberler bekliyorum
İyi ki doğdun:) iyi yaşa
Guzel temenniniz icin tesekkur ederim.
Amin ecmain
ben birazdan uyuyacam acaba türkiyeyi bombalarlarmı uykumda ölürmüyüm
Var güzel haberler beklediğim bir gün
Kargo bekliyorum