Kişilik & Karakter Günün sonunda sende kalan düşünce ya da his ne? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor O kadının ağzına çakıp kes lan demeliydim hissine takıldım Günün sonunda sende kalan düşünce ya da his ne? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. hiçlik... 1 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl o sendeki hisler bende de var keske dovseydim agzina sicsaydim falan ahhh keske gebertseydim kardeşim 0 2 Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl kardesim yerine o r. o spuyu demistim bu arada hfjdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Sitenin saçma sansürü 😃 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günler geçiyor ve son yaklaşıyor gittikçe. sadece zamanı geçiriyoruz kaçınılmaz olanı beklerken 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye bu kadar depresifsinnn Yorumla DeathXIII +1 yıl Yanlış. Realistim Yorumla Soran +1 yıl Yioo depresif Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün de bitti ama yarın yeniden başlicak düşüncesi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Devri daim Yorumla Mr_Potter +1 yıl Naapacaz böyle be.. Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Burukluk kaldı bir tek... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla princeofmods +1 yıl Bilmem. Duygusal garip bi gün geçirdim gün boyu moralim bozuktu hala da içimde bir burukluk var. Yorumla Soran +1 yıl 🙁 geçer umarım Yorumla princeofmods +1 yıl Geçer herhalde. Boşluk hissi oluştu sanırım Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kendime öfke🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçlik. 1 0 Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% +1 yıl Keşkelerim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi kafa atsaydım keşkeleri mi Yorumla count4r6cul6 +1 yıl Sanırım Yorumla Soran +1 yıl Bi süre geçmez bu his:/ Yorumla count4r6cul6 +1 yıl Asla geçmeyecek gibi. Tabi benimle arkadaş olursan hemen geçebilir Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uyucam düşüncesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi uykular Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiçlik...
o sendeki hisler bende de var keske dovseydim agzina sicsaydim falan ahhh keske gebertseydim kardeşim
kardesim yerine o r. o spuyu demistim bu arada hfjdjdjd
Sitenin saçma sansürü 😃
Günler geçiyor ve son yaklaşıyor gittikçe. sadece zamanı geçiriyoruz kaçınılmaz olanı beklerken
Niye bu kadar depresifsinnn
Yanlış. Realistim
Yioo depresif
Bugün de bitti ama yarın yeniden başlicak düşüncesi.
Devri daim
Naapacaz böyle be..
Burukluk kaldı bir tek...
Neden
Bilmem. Duygusal garip bi gün geçirdim gün boyu moralim bozuktu hala da içimde bir burukluk var.
🙁 geçer umarım
Geçer herhalde. Boşluk hissi oluştu sanırım
Kendime öfke🍀🗝️
Hiçlik.
Keşkelerim
Bi kafa atsaydım keşkeleri mi
Sanırım
Bi süre geçmez bu his:/
Asla geçmeyecek gibi. Tabi benimle arkadaş olursan hemen geçebilir
Uyucam düşüncesi
İyi uykular