Selam ✨ Güne başlarken duygularınız nasıl oluyor ve gece uyurken nasıl oluyor. GÜn için de sürekli duygularınız değişir mi

Selam ✨ Güne başlarken duygularınız nasıl oluyor ve gece uyurken nasıl oluyor. GÜn için de sürekli duygularınız değişir mi

Tabii ki aynı olmuyor özellikle güne başlarken ve sabah uykudan uyandığımda birazcık stresli ve gergin oluyorum ama akşam saatlerinde sakin ve dingin oluyorum
Yoo, bazen güne çok sinirli veya durgun başlarken gün sonu yaşadığım olaylarla birlikte kahkahalar eşliğinde bitiriyorum.. Veya tam tersi. Tüm gün mükemmelken, gece ağlayarak uyuduğum günleri de bilirimm.
Benim duygular gün başından gün sonuna kadar meksika dalgası misali bir o yana bir bu yana savruluyor gibi. Hızlı ve sağlıklı boyutta duygusal değişimler yaşıyorum. Böylelikle duygusal dengeyi öğreniyorum
Güne hafif bir mallaşmayla başlıyorum.. Zaman geçtikçe üzerimdeki o mal bulutlarını atıyorum.. 😄
Teşekkür ederim..
Rica ederim abi
Cevap
4Cevap
Hayır duygularım sabit değildir çok moralim bozuk değilse kendimi toplayabiliyor ve aynı günde mutlu da olabiliyorum
Güne başlarken 🤣🥳💃
Gün biterken😡🥱😓🤬
Ben
Güne başlarken 😑
Gün biterken 😑
Sigara ve şarkı dinlerken 🤣
Deli yaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
"Iyy yine iş günü" diye kalkarken akşam da "ıyy başka bir iş günü daha olacak" mentalinde yatıyorum.
Güne erken başlarım o yüzden dinç olurum genelde. Geceye doğruda tabi biraz yorgunluk çöker.
Güne pozitif ve enerjik başlarım. Gün içinde çok yorulurum ve akşam dinlenirim. Gece olunca tekrar bi enerji gelir.
Ruh halim değişkendir sabah mutlu uyanıp ağlayarak kapattığım günler de oldu tam tersi de
Hayır güne dinlemiş başlayıp yorgun bitiriyorum..
Duruma göre değişir sonuçta günde ne olacağı belli değil.
Bazen aynı oluyor bazen değişiyor
Değişebiliyor bazen duruma göre
Olmuyor sersemlik var uzerimde
Çok değişmiyo aşağı yukarı beli
20 defa değişir.
Hayır olmuyor
evet hep aynı
Aynı olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?