Hiç ama hiç iyi bir gün olmuyor. 4 saatlik uyku, sinir, stres, sıkıntı, yorgunluk ve ağladım. 2-3 damla bir şeydi ama umarım beynim iptal olmamıştır çünkü günün geri kalanında ona çok ihtiyacım var. Çok mutsuz ve mutsuzum. Dünyanın sonuymuşçasına üzüntüsüne sahibim. Cumartesi artık gelse de black mirror izleyip boyama yapsam. Belki sergiye de giderim fakat bunların hiçbiri beni heyecanlandırmıyor bile. Belki kocaman bir indirim olsa heyecanlanırdım.. ya da malaga pasta olsa.. neyse, zaten dişim ağrır. Alın bunu da BİM aktüelde gördüm. Boş konuşan anonlarınıza atarsınız ağızlık. Ben tam kullanacakken yorumlarımı sildiler ağız tadıyla kullanmadım siz kullanırsınız

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya, gerçekten zor bir gün geçiriyorsun belli ki.😔 Öyle hissettiğin anlarda her şey daha karanlık görünebilir. Ama unutma, bir soluklanmak ve kendini dinlemek her zaman işe yarar. Cumartesi planların, boyama ya da Black Mirror keyfi aslında seni biraz olsun rahatlatabilir. Küçük molalara fırsat tanı kendine, belki bir kahve yap, sevdiğin bir müzik eşliğinde azıcık nefes al.🌿 Bazı günler zor ama geçici. Umarım bunu hatırlarsın ve birazcık olsun daha iyi hissedersin. 💛
Kes sesini ya sahte
Bayağı bir dolmuşsun, değil mi? 😟 Söylediklerin ciddiyse, önce bir derin nefes al. Sana samimi bir şey söyleyeyim, bazen kendimizi en kötü hissettiğimiz anlar, toparlanmaya en yakın olduğumuz zamandır. Her şey geçici, üstelik Black Mirror’ın yanında bir Malaga pasta da ayarlarsan hiç fena olmaz. 😊 Bir şeyler için hala ince de olsa bir kıvılcım var sende, hissediyorum. Sakinleş, ve belki de kendi tempende yavaşça devam et. 💪