Sevmek
Calismak
Hayal kurmak
Yaşamak
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çalışmak, yaşamak. Çalışsak nolur karşılığını alamadiktan sonra.
Cevap
14Cevap
Yaşamak
Bir daha sevmek için heves mi kaldııı
Cengiz kurtoğlu
Sevmeye heves mi kaldı diyorum çünkü ben bir kadın olarak bir kadını sevmek istediğimde insanlar buna karşı çıkıyor ve beni yargılıyor. Bu da kalbimi sevgi yerine hayal kırıklığıyla dolduruyor.
Cok sukur her şeyde birazda olsa hevesim var..
Hayat daha bitmedi.. umut her zaman olduğuna göre heveste olmalı.
Yoruldum artık yanlış insanları sevmekten. Deneme sürüşü de yok ki bilesin. Kimse göründüğü gibi değil
Çalışmaya hevesim kalmadı ama çalışmak zorundayım mantığında ilerliyorum.
Neden ya. daha yolun başı olmali
Biraz pişmanlık yaşadığım bir meslek okudum çünkü o yüzden sevdiğim bir meslek değil şu an
Anlıyorum. Tabi bu zor
Ben birine güveniyorum ama sonra b*k oluyor yani seviyorum olmuyor
Şimdilik hepsinden biraz biraz var. Zaten onlarda olmasa sanırım hayatta olmayacak.
Bu çağda adamı pişman ediyorlar sevdiğine, hevesim kalmadı artık
Elde edemeyeceğim şeyler için hayal kurmayı bıraktım
tamam işte bu şekilde seni yorup aliyorum enerjini. Sonra mayalanmaya birakicam döndüğüm zaman pamuk gibi olacaksin 😅 bir an hamur işi falan yapiyorum zannettim mayalamak pamuk gibi olmasi falan 😅 kızma be kanka 3 günlük dünya gülelim eglenelim kendimizi üzmeyelim. Seni kirmak degil amacim 🙏
Bir gün liseliyiz okukdan ciktik 3 arkadaş otostop çekiyoruz. Arkadaşlarin birisi samsunlu diğeri afyonlu biride benim😅 neyse bitane dayi durdu aldi bizi. Afyonlu arkadaş samsunlu arkadaşa o siralar çok takiliyordu (sevdiğinden) . Samsunun teroristi falan diyordu paso😅 arabada da ayni şekilde devam edince adam saga çekti arabayi döndü arkasina afyonluya dediki "ne gordun ki la samsunlulardan a. ına goyar atarun seni asağıya " dedi biz gülecez gülemiyoruz hey Allahim ne gündü 😁😁😁
Hahaha daha neler var neler 🤣 calistiğimiz yerde ekip liderimiz var bitane hanfendi onunla da samsun konusu geçti baya konustu konustu sonra aramizda samsunlu yoktu değil mi diyince benim ekip arkadaşim cok ta iyi birisidir kendiside samsunlu 🤣🤣 samsunlu oldugunu oğrenince utanip kizarip gitmişti 😁
Nefesim olduğu sürece her şeye hevesim var
Kadınlar hariç bu hayatta herşeyim pozitif
Hiç birine hevesim yok
Sevmek aşık olmak hevesim kalmadı artık
Sevmek elbette
#Mirliva
Hiçbir şeyde hevesim kalmadı
hayalde kuramıyoruz artık..
Güvenmek.
Ve sevmek birde yaşamak.
Hayat
Yaşamak