Selam💛
artık tükendi yok kalmadı dediğiniz bir şey var mı?

Selam💛
artık tükendi yok kalmadı dediğiniz bir şey var mı?

Gereksiz algılarla muhattab olmayı bırakalı çok oldu, ciğerimi tüketmeden kurtardım kendimi 😄
Bir insan akıllıysa ve siz ona aptal derseniz bu bir aşağılama olur. Fakat bir insan aptalsa ve siz ona aptal derseniz bu bir tanımlama olur. Bir insan aptal olduğu halde bunun farkında değilse ve siz ona aptal derseniz bu bir teşhis olur.
Birini aşağılamak için onu tanımladığımız kavramdan yukarıda olması gerekiyor ki buna aşağılama diyebilelim.
Bu ülkenin en büyük problemlerinden biri de 'kavram kargaşası'.. Bu da iletişimsel çatışmalara sebebiyet veriyor. "Çok kibirlisin, kimseyi muhattap almıyorsun" diyorlar! Hayır yavrucum, sen kendini beş yaşındaki çocuk düzeyinde bırakmışsın ve kelimelerin anlamlarından bile bihabersin, çatışıyorsun ama iletişim kurduğunu zannediyorsun. Her cümleni düzeltmeye ve doğrusunu sana anlatmaya çalışarak sinir krizi geçirmek istemeyecek kadar kendimi önemsiyorum. Enerjim kıymetli...😇
Sanırım duygularım var yani artık tepki bile vermiyorum diyebilirim. yani mutsuzluğa ya da hayal kırıklıklarına ya da hayata karşı bir şeyler hissetmiyorum hiç bir şekilde. bir de umudum da tükendi diyebilirim. beklenti içine girmiyorum yani her hangi bir konuda artık.
İnsanlara karşı umudum tükendi diyebilirim. Herkes çıkarcı olmuş ve çıkarı uğruna hareket eder olmuş çıkarın varsa hala dostsun çıkarın yoksa seni yok sayar olmuşlar o yüzden genelde insanlardan uzak durmaya çalışıyorum...
Doğa tükendi doğa. Kışın ortasında sonbahar havasi mi olur? Hatırlıyorum geçen sene fena kar yağmıştı. Hani şöyle yağmur yağsa en saglamından ona da tamam. O da yok. İnşallah bu yaz su sıkıntısı yaşamayiz.
Geçen sene de çok iyi bir kış yaşamadık aslında şundan bir 3-4 sene öncesini göz önünde bulundurduğumda gerçekten böyle ocak ve Şubat ayını tam anlamıyla yaşıyorduk ben çocukken yani şöyle bir 12 yaşlarımda falanken çok iyi hatırlıyorum ki Aralık ayında kar yağıyordu. Ocak ve Şubat ayında dizimize kadar kar görmüştüm ben bir kere İstanbul'da ya.
Cevap
11Cevap
Bu memlekette ekonomi tükendi. Eğitim tükendi. Asayiş tükendi. Adalet tükendi. İnsanlık tükendi.
Selam gadası 🙃
İnsanlık namına bu ülkede bir şey kalmadı
Bence irade , kutsallık, inanç , maneviyat , saf sevgi , saygı bunlar artık çok yok ve de biz insanlar en çok duygularımızı kaybettik. Duygularını kaybeden insanlar hem kendilerine hemde kendi dışında yaşama hakkı olan herşeye ve her yapıya zarar verdi.
İnsanlara olan tahammülüm, sabrım, anlayışım ve güvenim adeta onlar tarafından emildi yok gibi hissediyorum artık patlamaktan korkuyorum
İnsanlık, insaniyet, Teşekkür etme, Hoşgörü, Saygı, ahlak, terbiye, Vicdan hepsinden çok Akıl ve denge tükendi.
Orta gelirlinin düzenlediği altın ve/veya dolar günü
Dürüst samimi insanlar
Var mesela ben artık yorgunum defalarca denedım çocugum olsun dıye amma olmadı
Cino çukulata ya yok hiçbir yerde 😭😭
Var bizim buradaki bakkalda gel 😂
Nerdaaa
Kelimelerin sözlerin önemi.
İnsanlara karşı sabrım fazlasıyla tükendi
Sabır saygı dürüstlük
Merhamet
Güven
Umut