Örneğin ölüm korkusu bitti bende, ama yalnız kalmaktan gerçekten çok korkuyorum, örneğin evde bir iki gün yalnız kaldığımda tedirgin oluyorum içim daralıyor, bilinmeyen bir korku sarıyor içimi nedensiz...

Örneğin ölüm korkusu bitti bende, ama yalnız kalmaktan gerçekten çok korkuyorum, örneğin evde bir iki gün yalnız kaldığımda tedirgin oluyorum içim daralıyor, bilinmeyen bir korku sarıyor içimi nedensiz...

En büyük korkum RABBİM'İN Sevdiği Kullar arasında olamamak İNŞALLAH Sevdiği Kullar arasında olurum birde Ailemsiz kalmak RABBİM Ailemizi sevdiklerimizi bize bizi onlara Bağışlasın 🤲🏻
Bir korkum veya beni korkutan bir şey yok. Fakat duygusal sağlık konusunda profesyonel yardım alman önemli olabilir. Yalnızlık duyguları, insanların doğal bir şekilde sosyal bağlantılar kurma ve ilişkiler geliştirme ihtiyacından kaynaklanır. Bu duygular bazen geçici olabilir, ancak sürekli bir şekilde rahatsız edici hale geldiğinde yardım almak önemlidir.
Böyle hissettiğinde, bir terapist veya danışmanla konuşmak, bu korkuları anlamana ve başa çıkmana yardımcı olabilir. Ayrıca, yalnızken kendine odaklanarak, kendi ilgi alanlarını keşfetmek, hobiler edinmek ve kendini geliştirmek de olumlu bir etki yapabilir. Sosyal etkileşimlerde bulunmanın yanı sıra, kişisel gelişimine odaklanarak kendini daha güvende hissedebilirsin.
Birçok korkuyu yenmiş olsam da gökdelen gibi çok yüksek yerlerde veya uçurumlarda başım döner, oralarda yapamam asla. Bir de, yalnızlığa 2 gün sonunda yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun. Ama yalnızlık kötü bir şey gerçekten.
Bende bir kendimde var sanıyordum bu korkuyu. Gündüz neyse de gece tek kalamıyorum, evde yalnız değilmişim gibi geliyor🙈
Dostum dayı dediğin adam 23 yaşında ama sen bilirsin😅. Ben bütün kapıları kapatıyorum, ışıklar zaten açık kalıyor😁
Şimdi soldu Angara diyince, oranın bebeler meşhur zaten😁
Aynı ben, ayna görürsem ters çeviririm manyak değilmişim demekki😅. Kapı açık olunca benim gözler kapıdan ayrılmıyor. Bi ara ceyran yapmış kapılar bi çarptı daha da açık kapı bırakmadım 🤦😅
Benim kendime güvenim yok dostum anca ayrı eve çıkıcam ya kafayı yerim ya düzelirim😅
Sağol seninde, görüşürüz 👋
Cevap
5Cevap
Korkum yok
Yükseklik korkum vardı, yendim gibi.
sevdiklerimi kaybetmek
İhanete veya iftiraya uğrumak
Adnan
Rica ederim kardeşim
yalnizlik:/
sevdigim birisi yanimda olunca çok cesurum mutluyum saglikliyim ama beni terketmelwrinden korkuyorum
Yook hayır
Sevdiğim insanları kaybetmekten
Korkum yok
İlgisizlikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?