Herkesin korkuları vardır aslında. Yakınlarını veya sevdiklerini kaybetme korkusu, işsiz kalma korkusu, çaresiz kalma korkusu, terk edilme korkusu, ölüm korkusu ve daha birçok korku. Sen nelerden ve neden korkarsın?
Allah'ın rızası olmayan bir kul olup ahirete göçmekten.. Günün birinde aksi ve huysuz biri olmaktan ve yalnız kalmaktan. Bunun yanında korkularımı iletişimde olduğum insanların bilmesi.. Onlarla bazen yüzleşmekten..
İlk defa sevgilim olacak kıza arkadaşlık ve çıkma teklifi edeceğim zaman, anında aşırı derecede basan reddedilmek ve terk edilme korkum var. Aşksızlık krizi haricinde aşırı hızdan ve Pitbull köpeklerinden korkarım.
Ölümden hiç korkmadım. Ailemi ve sevdiklerimi kaybetmekten korkarım çünkü hayatta her şeyin ve herkesin yeri doldurulur. Ne annenin ne evladının yerini dolduramazsın. Annemi ve kızımı kaybetmekten korkuyorum sadece.
Selam :) benim ogle bir korkum yok, cok sukur. Yani ben cesaretli bir kizim onun icin korkularim dahi olsa onlarla bas ede bilirim. :) Bence cesaretli oldugum icin korkularim yok ;)