Merhabalar Herkese 🌸

Sinirlenince öfkeden konuşmayan, ağlayıp susan biri misin, ağzına geleni söyleyen biri mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Sinirlenince öfkeden konuşmayan, ağlayıp susan biri misin, ağzına geleni söyleyen biri mi?
Ben ikisini de yapmam zaten sinirlendiğim zaman değil sadece üzüldüğüm zaman geceleri ağlıyorum çünkü içime attığım duygular çok var.. bunları da dışa vuramadığım için ya da kimseyle dertleşemediğim için bazen ağları9m.. ama sinirlendiğim ise sadece öfke olur içim de.. ve genelde kimsenin kalbini kırmak istemediğim için de sinirliyken birisi ile konuşmam ya da bir şey yapmamayı denerim sinirim geçene kadar.. ama hak edene de hak ettiği gibi davranırım
Arkadaşlar bi çocuk benden hoşlanıyodu ben de redd etmiştim bir kaç defa, ama iletişimiz hala var, 1 hafta önce beni görünce heyecanlandı gülümsedi konuşmaya çalıştı falan, şimdi en yakın arkadaşı bana birlikte fotoğraflarını attı kendisinin haberi yok sana attığımdan dedi, bide belki özlemişsindir)) dedi.
Bu arada ben de hoşlanıyorum çocuktan ama ağırdan alıyorum)
Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Gerçekten habersizmi bu çocuk yani?
Ağırdan alıcam diye neden reddediyorsun kızım? Fazla naz aşık usandırır derler ne gerek var böyle şeylere Allah aşkına. Madem hoşlanıyorsun iletişime geç direkt
Değişiyor genelde hırsını alamayınca ağlayan biriyim gözyaşlarımın çoğu üzüntüden olur benim. Sinirim can acıtan cinsten oluyor. Üzülmem üzerim gibisinden
Teşekkürler ☺️
Kabuğuma çekilip sakinleşene kadar beklerim. Ne kendimi ne de başkasını yıpratmam. Sinirim çabuk geçer zaten.
En sağlıklı tepki de budur işte. Umarım bir gün bunu yapabilecek olgunluğa gelirim.
Cevap
25Cevap
Sinirlendiysem açarım ağzımı yumarım gözümü...
Sinirlenirsem ağlatırım.. Nadiren ağladığım olur..
Ağlamam ve birisini ağlatmamaya çok dikkat ederim. Sadece sinirin sebebini olabildiğince sakin şekilde anlatırım. Hemcinsim olup sorunu çözemiyorsak kavga ederiz.
Ağlatıyorum genelde
https://www. KızlarSoruyor. com/kisilik-karakter/q21254581-sinirlenince-aglar-misin-aglatir-misin
Sorunu çalmışlar 😄
Baya da görüş almış he ahxhsh
Ağlatırım, ağlamasa bile söylenenleri bir ömür boyu yutamaz karşımdaki. Gönül alma huyum da yoktur hiç umrumda olmaz, kolay kolay o evreye gelmem iyi olan tek şey bu.
Çok eskiden sinirlendiğim zaman ağlardım sonra bir şekilde kendimi ağlamamaya alıştırdım ama bazen de bana çok haksızlık yapıp beni çok üzenleri ağlattım o da sinirlendiğim içindi.
Bana ve sevdiklerime haksızlık edenlere karşı ağlayasım gelmiyor, çok vahşi bir tarafım derhal adalet namına açığa çıkıyor. Kolayca sinirlenmem zaten..
Karşımdakini ağlatırım istemsizce de olsa çünkü sinirlendiğimde gözüm kör oluyor resmen. Kendime çevreme zarar veriyorum istemeden
Sinirlenince arkasını dönüp giden ve sonrasında anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirenlerdenim.
Ağlarım maalesef, karşıma hiç benim gibi ağlak biri çıkmadı daha 🙄
Sinirlenince Ağlayarak rahatlarım o gözü yaşı akacak illaki
Eskisi gibi ağlayamiyorum... sigarada içemiyorum ay nerelere gideyim yarabbi
Bağırırım genelde bazen ağlarım bazen gülerim kafayı kırıyorum
Susup uzak durmaya çalışırım ağzımı açtığım zaman karşıdaki ağlar çünkü
Asla ağlamam. Sinirim çıkasıya kadar damarına basarım karşı tarafın. Aksine çok sakin yaparım bunu…
Aşırı derece sinirlendgmde ya aglarm ya da baygnlik geçiririm
Ben artık sinirlenmiyorum ama çok üzülünce ağlarım ağlatmam
İkisinide yaparım ama göz önünde asla ağlamam tutarım kendimi.
Elim ayağım titirer ama sağlam bir sinirde yaşarım bunu
Ağlatırım seçeneği pek sevdiğim bir kelime olmasa da onu seçiyorum 🖤
Sinirlenince ağlarım ve bu huyumdan hiç hoşnut değilim🤦
Sinirlenince sinirden ağlarım. Sinirlenmeyi sevmem. Tersim çok fena. Kalp kırmayı da sevmem.
Sinirimi kimseden çıkarmam ama ağlamam da yalnız kalmayı tercih ederim.
Ben genelde ağlatıyorum
Sinirlenince karşımdaki değer verdiğim biriyse ağlarım çünkü onu kırmamak için içime atarım içime attıklarım beni ağlatır, benim ağladığımı gördüğü halde devam ediyorsa sinirlendirmeye ağzına ederim ama ağzımdan çıkan kulağım duymaz
hem konuşurum 😠hem ağlarım 😭karşımda ki ağlamayabaşlar😭 sonra gülmeye başlarım 😀😀😀😀😀ve o da gülmeye başlar 😀😀😀😀😀mutlu son❤️
Aglamam da aglatmam da. Sakince iletisim kurmayi denerim ve karsimdaki insanlardan da bunu beklerim. Yetiskinler boyle yapar.
Önce susup sakinleşmeyi denerim hala beni sinirlendirecek olay devam ediyorsa bir küçük uyarı sonrası yumarım gözümü geçmiş olsun..
önce ağlarım sonra ağlatırım
Bu ben..
Boğa, seninn?
Audjajsjwj demek ki
Ağlıyorum hemen ya nefret ediyorum bu huydan
Sinirini belli et ağlarken o zaman kimse bir şey diyemiyor
Sinrilerince kendine zarar veren biriyim ikisinde degil
Hayır ağlamak güçsüz insanın cagresizlik belirtisidir
Genelde ağlamamaya çalışırım ama gözüm kesin dolar
İlk bi ağlarım sonra kendime gelince kesinlikle ağlatırım..
Ben agliyorum ya cok kltü bir durum
Ağzıma geleni söyleyip sonra ağlayan biriyim
Kime sinirlendiğime göre değişir
Ağlarım yani gözlerim dolar maalesef.
Ne ağlarım ne ağlatırım
Ağlarım ağlatacak kadar kötü olamadım
Deli olurum askom
İkisini de yapıyorum 🙄
Aglarim da aglatirim da değişiyor
Ağlamam da ağlatmam da..
Ağlatıyorum genel de. Ağır laflar ederim.
Ağlıyorum genelde ben
söylerim rahatlarım
Ben hiç ağlamam
Ağlatırım, ağzıma geleni söylerim
Ağlıyorum sanırım ama ağlatadabilirim
Önce tepki verip sonra pişman olan biri
aglarim
Ağlayarak ağzına gelenin söyleyenim😁
Ağlarım yerine göre
Anlatirim tabiki sacmaliktir susup aglamak
Ağlarım
Ağlarım 🥲