Üniversite öğrencisiyim ama hiç olgun davranamıyorum. Herkesle hemen samimi olabiliyorum. Çocuk gibiyim hep. Bazıları tatlı buluyor ama kimilerine göre de iticiyim. Ben artık millet benimle konuşurken çekinsin istiyorum nasıl aşabilirim bu durumu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlduğun kişiliğinle alakalı bir durum bu. Böyle olmak belki de hayatla mücadele etmende yardımcı olacak. Olgundan kastın nedir mesela o önemli ciddiyetin, ağırlığın da bir sınırı olmalı. Bunlar daha çok erkeklere yakıştırdığım şeyler ama kadınlarda yerine göre de olmalı. Toparlayalım sonuç şu ki: Böyle olmalıyım şöyle olmalıyım demek yerine , bulunduğumuz ortama uyum sağlamaya çalışmalıyız. Bu durumda daha kolay adapte süreci geçirebiliriz sadece minik bir çaba, zor değil. Senin karakterini hal ve tavırlarını, davranışlarını beğenen olur, beğenmeyen olur. Herkese göre de değişemezsin çünkü herkesin kişiliği, bakış açısı, tavırları , bilip gördükleri, ruh hali ve modu farklıdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben hep böyleyim. Ya tanımadığım ortamlarda tabiki dikkat ediyorum ama özellikle arkadaş ortamında veya tanıdık bir ortamda hep çocuk gibi davranıyorum. Öyle olmak istemiyorum ama istemsizce hep böyleydim ve sanırım hiç degismicem :((
- +1 yıl
değişme ortamın pozitif enerjik neşeli bir kişisi olarak devam et, yokluğun hissedilsin özlen😊🌹🙏🥰
Soran+1 yılEvet haklısın seviliyorum arkadaşlarım tarafından ama işte bazen böyle değişmek olgunlaşmak da istiyorum
- +1 yıl
belki zamanla olur istediğin yorma kendini olduğun gibi kalman da en iyisi
Soran+1 yılEvet haklısın galiba teşekkür ederim tavsiyelerin için :))
- +1 yıl
rica ederim ne demek canimmm ❤️💯😊🥰🌺🎉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKova burcu olma ihtimalin yüksek. Değilsen bile mutlaka yükseleninden vs. Kova geçiyor. Çünkü bu tarif tam olarak kova burçlarına uyuyor😂 bir de minyonsan tamamdır. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ortamala 20 yaşlarında olduğunu düşünerek yorum yapıcam. Öncelikle 20li yaşlar zaten daha çocuksu yaşlar. 18de reşit olunduğuna bakma, benim gözümde insan 25ten sonra daha bir olgunlaşıyor. Ama seni yaş dışında görsel ve davranış olarak çocuksu gösteren bazı detaylar vardır elbette.
İlk olarak eğer minyonsan; baskılı pullu desenli tişörtler giymek, sportif giyinmek seni olduğun yaştan daha çocuksu gösterir. İnsanlarla konuşurken sürekli gülümseyerek konuşmak sana olgunluk katmaz. Ben bunu çok yapıyorum, senin gibi hemen herkesle samimi oluyorum. Kendi arkadaş çevremi inceledim bir süre. Benim eve posta geldiğinde postacıya gülümseyerek kolay gelsin dedim. İki farklı arkadaşımı incelediğimde biriyle mağaza alışverişi sonrası arkadaşımın kasiyere ciddi bir şekilde iyi günler dediğini fark ettim. Asla gülümsemeden. Diğer bir arkadaşım ise patronuyla konuşurken aynı ciddiyetle konuştu. İnsanlara sürekli güleryüz göstermek seni olduğundan daha çocuksu gösteriyor bunu gözlemledim ben. Bu ikisi dışında bir de konuşurken dik bir duruş sergile. Gerekirse saçlarına sarı balyaj falan attır bu da seni olduğundan daha büyük gösterir.
113 Yorumla- +1 yıl
köşe yazarı gibisin yeminle:)
Cevap sahibi+1 yıl@rumuzrumuz06 hahaha övdün mü sövdün mü anlamadım ama teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
övdüm övdüm cok özenli ve düzenli yazmışsın gerçekten bravo dikkatimi cekti bende kova burcuyum :)
Cevap sahibi+1 yıl@rumuzrumuz06 ooo burçdaşım tekrar teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
sendemi kova harikaymış :) yazsana bana
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 ben de aynı şekildeyim, benden isterse 30 yaş büyük biri olsun anında samimiyet kurabiliyorum. Bu durum genelde kova burçlarında var, ortama kolay ayak uyduruyolar ama biraz da ağırlığımız yok gibi gözüküyor dışarıdan sanki. Arkadaşın da dediği gibi daha çocuksu duruyoruz sanki böyle olunca
Cevap sahibi+1 yıl@XXXQXM Çekinmekten ziyade seni daha oturaklı, olgun görürler. Bir ağırlığın var gibi durursun
Cevap sahibi+1 yıl@XXXQXM tabi kendini ifade edebilmen de çok önemli, eğer hiç konuşamadan gülmeden durursan da seni soğuk ya da özgüvensiz bulurlar. Arayı dengelemek çok önemli
- +1 yıl
Yolda yururken karsidan benin geldigimi gorsen dersinki bu ne çok soğuk ve sinirli bu asla gülmez vs ama ilk sohbetten sonra sırıtmaya baslarim d.
Yani sıcakkanli gibi gorunmem ama konusunca tam tersi. Birde mafya babasi gibi yuruyorum az agirligim olsun diye giyimimi ve gorunusumu ona gore ayarliyorum yinede ağirligim yok d. Konusma sekli ve tavirlar onemli ya.
+1 yılMinik kuşum şikayet edilecek bir şey yok tam tersine çok tatlış buldum ben seni sadece herkese hemen samimi olma biraz mesafeli davran değilse çocuksu tavırlarında bir tuhaflık yok hepimiz Zamanla olgunlaştık sen de zaman olgunlaşacaksın bu biraz zaman meselesi biraz da Fıtrat meselesi Bazı insanların fıtratı biraz daha çocuksu tavırlı eder Bazı insanlar da doğuştan itibaren daha olgun daha soğuk karakterlidir O yüzden kendinle kavga etme bu şekilde devam et sadece dediğim gibi herkese samimi olma biraz mesafeli davran insanlara Kaçıncı sınıfsın bu arada
00 Yorumla
Olduğun gibi davran her insanın güzelliği içinden gelir kendini belki daha iyi hissedeceksin olgunlaştığını düşününce ama bu tür şeyler zaten kendiliğinden gelecek yaşadıklarına ve yaptıklarına bağlı olarak çocuk ruhlu olman çok güzel ve özel bir şey itici olduğunu düşünenlerin psikolojik sorunları olabilir. Seni olduğu gibi kabul edemeyen insanlar için kendini değiştirmeye çalışman yanlış hayatındaki insanların terazisini iyi ayarlaman gerekiyor bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
89Cevap
Olgun bir insan olmaya çalışırken kişiliğiniz bozulmasın dikkat edin buna çünkü bazı kızlar isterler; hayatımda şunlar böyle olmalı diye... Mesela ben, seçmek istiyorum ya da bunu yaparken daha yüksek gözden bakmak istiyorum diyor sonra egoist kadın formatına dönüşüyor. Egoist kadın formatı insanın yapısında şöyle bulunuyor:
- Kişiliğimizin 3 ana parçası vardır. Bunlar ego, süper ego ve iddir. Hepsinin farklı özelliği vardır. Süper ego denetleyicidir, düzenleyicidir. Ego da uyum sağlayıcıdır. Adaptasyonu sağlar. İd ise bencildir, her istediğini talep eder. Sağlıklı bir insandaki egonun kişilik yapısında kaptan köşkü gibidir. Ego son karar vericidir ve direksiyonda oturur. İd sadece bizim kültürümüzde nefs olarak geçen aşırı isteyen, aşırı talep eden konumundadır.
İşte bizim Türkiye'de ki ama hepsi olmasa da bazı kızlar da egonun İd kişilik bozukluğu ön plana çıkıyor ve bu durumlarda tedavi olunmalar reddediliyor Beyhan hocamızın da söylediği gibi; benim tedaviye ihtiyacım yok falan diyorlar/ sanki biz onlara deli gözüyle bakacağız öyle bir algı var zihinlerinde, doldurulmuşlar hep bunların çoğu yanlış kişilerle gezme durumundan kaynaklanıyor, bazıları ise çok hırslı oluyor yine aynı şekilde İd ego bencilliğiyle benliğini kaybediyorlar. Genel olarak bu durumda yapılması gerekenler kişinin egoyu ölçülü bir şekilde kullanması, kimseye zarar vermemek adına kendine zarar vereceğini düşündüğü yollara adım atmamasıdır. Biraz uzun oldu belki okurken sıkılabilirsiniz ama psikolojik olarak değinmek istedim.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlgun olmak istiyorsanız farklı yaşamlara perde aralamalısınız, dünya görüşünüzü zenginleştirmekle başlar bu. Kültür olgunluk katabiliyor. Roman ve kişisel gelişim kitabı okuyarak farklı yaşam larda gezinebilir tecrübe oluşturabilirsiniz. Ben saç veya güleryüzlü olup olmamakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Olgunluk bu kadar sığ şeylerle paralel değil. Anlayışlı olmak, empati kurabilmek kendi özeleştirimizi yapmak. İnsanlara destek vermek samimi olana samimi gitmek uzlaşmacı bir yaklaşım sizi toplum içinde olgun kılar. Bunun dışında özsaygınızı korumalı kendinizi sevmelisiniz kendisine saygısı olan bir kadın dimdik gururla yürüyecektir. 🌸
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılOlgun olmak; asık suratlı, soğuk, kimseyle konuşmayan birisi olmak demek, değildir.
Olgun olmak; nerede, ne yapılması gerektiğini bilmek, yeri geldiğinde eğlenmek, yeri geldiğinde sakin olmak, öfkesini kontrol edebilmek, olaylara tek bir açıdan bakmamak, istisnalar dışında herkesin seçimine, kişiliğine saygı göstermek vs. Yeri geldiğinde tabii ki gül, eğlen ama yeri geldiğinde, daha ağır başlı ol. Olgun olacağım diye, asık suratlı olma, hayattan zevk alamazsın, - ki zaten öyle birisiyle kimse vakit geçirmek istemez; çünkü hayat zaten zor, insanlar gülecek - eğlenecek bir şeyler arıyor, kimse senin asık suratını çekmez.21 Yorumla- +1 yıl
İşte bizim ülkemizde böyle anlaşılıyor yaşadığımız coğrafyanın en büyük sorunlarından biriside bu bence asık suratlı kibirli insanların olgun güçlü insanlar olarak algılanması. Söylediklerinize katılıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. zaman herseyi halleder merak etme:D ama olgun olmayan kızlar en güzelleri. ne yapcan oglun kızı ya. keske oyle biri cıksa karsıma olgunluk pek olmayan ama herkese mavi boncuk dagıtmasın. samimi hemen olmasın. senin gibiyi vazgectim su an:D bence erkekleri kacırırsın böyle. ortalık malı gibi görürler seni. herkes özel olmak ister.
10 Yorumla
+1 yılKarakterin böyleyse değişmesi zordur. Ayrıca asosyal olup kimseyle konuşamasan bu daha zor bir durum olurdu emin ol. Herkesle konuşmaya iletişim kurmaya devam et sadece direkt samimi olup özel hayatını herkese dökme zamanla samimiyetiniz arttıkça yakınlaş.
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen omega karakterli birisin. Omega insanı çocuk ruhludur, geç olgunlaşır.
Etrafında alfa karakterli lider ruhlu kişiler olsun. Onlarla arkadaşlık kur, sohbet et. Onları örnek al kendine.
Etrafında en samimi olduğun 5 kişi kimse birkaç yılda onların ortalaması olacaksın. Yani kendi özdeğerin, arkadaş çevrene göre şekillenir.
00 Yorumla
+1 yılEğer olgun davranamıyorsan henüz psikoloğun incinmemişsin dememiş demektir. boş ver olgunlaşma, hayat seni yoracağına sen hayatı yor. Yaşım 32 kafamın üstü havalimanı pisti gibi, sakallarımın yarısı beyaz. Hayatın boyunca mutlu kal da gerekirse olgunlaşma. Bu da benden sana bir abi tavsiyesi.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her zaman bazıları çok tatlı çekici bazıları da itici bulacak. Herkes seni sevemez. Biz burada ne anlatsak boş, sen kendin yaşayarak öğrenmelisin, boş ver olgun olma çocuk ol yaşa bunu yani..
00 Yorumla
+1 yılHayat bu su akar yolunu bulur seni. sen icin seven insanlari bul. Kendini baskasi ocin asla degistirme hatalrdan derscikar ve toluna devam et kimseye yaran veya onlar gibi olmak zirunda degilsin. Eğer sorgulamak istiyosan kendini.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların senden bıkmasını sağla mesela çoğu arkadaşına veya çevrene çok ısrar yap ve seni artık istemesinler, böylelikle sen tek başına kalacaksın. İnsan tek başına kaldığında olgunlaşır bunu ben kendimden biliyorum ( ben kimseye ısrar yapmadim sadece çevrem biraz karaktersiz çıktı bu yüzden yalnız kaldım ve olgunlaştım bunu kesinlikle öneriyorum sana )
10 Yorumla
+1 yılÜniversite öğrencisisin normal olarak 18_22 yas sınırları icerisindesin gençsin ya ne olgunluğu hayatının tadını çıkar olgunlasacagin zamanda gelir herkes kasinti olmak zorunda degil
10 Yorumla
+1 yılGüvenebileceğin birileri olması gerekiyor yanında sürekli. Yanındaki insanlar dizginlesin seni diye... Tek başına kalırsan sürekli o şekilde davranırsın. Hata da yaparsın.
00 Yorumlatabikide olgun bir erkekle ilişki yaşayarak. Cevap net ve kesin etkili çözüm olur. başka türlü büyüyemezsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılOlgun erkek de yok ki 😂
Soran+1 yılEtrafımda yok işte nasıl olcak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElmanın yanına olmamış muz koyarsan, elmanın yaydığı etilenden dolayı bir gecede olgunlaşır seninde yolun bir kaşarın yanına denk gelirse bir bakmışsın hızlı biçimde olgunlaşıyorsun insanı zaman değil yaşadıkları olgunlaştırır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlaşma durumuna öyle hemen şu veya bu şekilde olacak denemez ki insansınız bazı duygu ve düşünceler kendiliğinden olur, gelişir...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu içten gelen bişi bende çocukluğumdan beri hep agirim az konuşurum biraz soğuk yapım var bende bunu asamiyorum
10 Yorumla
+1 yılNasıl rahat hissediyorsan öyle davran başkalarını mutlu etmek için değil kendini mutlu etmek için çabala.
10 Yorumla
+1 yılNasil yani çekilsin derken. Normal konuşurken mi yoksa Bi sohbet arasında falan mı anlamadim
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk gibi olduğum için ciddiye alınmıyorum gibi hissediyorum
+1 yılBenim gibi ol smsmksks. Benim bakışımdan korkuyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Korkutma bizii
- +1 yıl
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını yaşa takılma olgunluk dediğin şey nedir ki ciddi olmak olgunluk değil tecrübe kazandıkça insan olgunlaşır
00 Yorumla
+1 yılbu yaşlarda olgun davranmana gerek yok. içinden nasıl geliyorsa öyle davran. yaşlanınca olgunlaşırsın nasıl olsa.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal olmaya devam et. Kendin ol. Sen kendini sev. başkası sevmezse sevmesin. Zaman gelir hepsi arkndna bakar.
00 Yorumla
+1 yılNiye değiştirmesini kendini aşırı kötü ve saçma hareketlerin yoksa gerek yok çocuk gibi kal ne guzel
00 Yorumla
+1 yılAcele etme, çocuk olmak daha güzel. Zamanla oturaklaşırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen de haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMillet seninle konuşurken neden çekinsin ki sen polat alemdar mısın :D ahahah
02 Yorumla
Soran+1 yılHaahhaaha çok komksn
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cekinmesinde seni saysin. Daha iyi degil mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl olcam
Soran+1 yılKendimi seviyorum zaten sorun o değil aşırı çocuk ruhluyum sadece
Soran+1 yılO iyi zaten sorun yok onda
Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Ağır dur sert dur kimse yanaşmaz o zaman da şikayet etme ama kimse bana yanaşmıyor diye 😄
10 YorumlaOfff aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü üstüne çıkamıyorum herkesle samimi oluyorum birden
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalmaya çalış. Yalnızlık insanı olgunlaştırır.
10 YorumlaAyne devam. Sadece bazen. konuşma. Sus. Bazen.
00 Yorumla
+1 yılDisaridan nasil gorundugunu gozunun onune getir bi yabanciymis gibi bak kendine
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki zamanla.
Ama bunun ayırdına vardığına göre, o yola girmişsin demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen böyle kendini en iyi halindeymiş gibi hissediyorsan, mutluysan böyle kal. Elalemi umursama çocuk ruhlu kalabilmek ayrıcalıktır :)
Ha illada değişmek istiyorum diyorsan eğer insanları iyi gözlemle, kendi kendine soğuyacaksın zaten 😅😅 tecrübeye sabittir.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kendin gibi ol. Kasmaya gerek yok. Seni bu halinle beğenmeyip eleştirene de yol ver gitsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılniye olgunlasasin
bu ileride zaten olucak
zamanin keyfini cikart
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu genetik bişey istesen de ciddi olamazsın olsan da kısa sürer
01 YorumlaBenim kendim okuluma alayım seni. 2 sene de istediğin gibi olursun. Çok iyi anlıyorum seni.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk ruhunu bırakma... sana aksini diretenler yaşlanacak ama sen hep çocuk kalacaksın. Devam et
00 Yorumla
+1 yılkendinden yaşlan büyük kişilere takılacaksın
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi mutlu olduğun gibi devam et. Nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde
00 Yorumla
+1 yılKendin ol boş ver. Kazık yersen olgunlaşıyprsun zaten merak etme 😉🙄
00 Yorumla
+1 yılBoşversene olgun olup napcan hayatın tadını çıkar gitsin 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, insanlar hissettigi yaştadir olgum degilsen öyle davranmamaya calismamalisin asil ozman itici olursun.
10 YorumlaBence olgunluk sonradan olan bir şey değil. Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan olgunum. Değiştiremem bunu, insanın kendisinden gelen bir şey. Önemli olan kendin olmak.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle cidden ben de kendimi bildim bileli çocuk ruhluyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlı olmak kolay değil ki. Neden kaybetmek istiyorsun bunu?
20 YorumlaBende öyleyim. Çocuk ruhluyum. Herkese çok çabuk güvenirim. Hala önüne geçemedim bu durumun 😄
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ben de öyleyim
Soran+1 yılAmin canım amin 😅
+1 yılÖncelikle içinden geldiği gibi davranmalisin. Samimiyetten kastın güvenmekse bundan ne yap et vazgeç Allah korusun kalbin çok kırılabilir. Deneyimlerle gözlemlerle arastirmalar yaparak ve kendini geliştirerek olgunlasabilirsin canim
00 YorumlaMerak etme o olgun sandıkların da kendi aralarında kayışı koparıyor ama toplum içinde hepsi robotu oynuyor. Aslında sen olduğun gibisin. Üslup ve usturubunda sorun yoksa nasıl mutluysan öyle ol, kendini bir kalıba sokmana gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bildigim tecrube yedigin kaziklarin toplamidir. Ben 28 im daha yeni yeni olgunum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de
Hiç bişey yapmana gerek yok. Zamanla olgunlaşacaksın. Aynı sen gibiydim ve başıma gelmeyen kalmadı. Ne çocukluk kaldı ne gençlik
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli boş ver olgunlaşıp napcan aröut öuyuz biz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaahaha sen de haklısın
- +1 yıl
Evett sjsjfj
Zaten öyle olur olgun değilsiniz ki daha yavaş yavaş olacak
10 Yorumla
+1 yılBen 30 yasindayim annemden uzaktan kumandali helikopter istedim abla sen ne anlatiyon
10 Yorumla
+1 yılOkuyarak bununla ilgili kitaplar okumalısınız ya da dünya klasikleri vb kitapları
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olurum normalde ücretli koçluk yapıyorum ama sana imtiyaz tanıyabilirim
00 YorumlaBende 24 yaşımdayım ama olgun nasıl davranırım orasını bende bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBen universite bitirdim, çalişiyorum, ama hala olgunlaşmadim. Boş ver))
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir zorunluluğun yok nasıl rahat ediyorsan o sekilde yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZamana bırak bende çogu zaman öyleyim ama yüz ifademi kontrol edebiliyorum içini rahat tut yani zamanla olur
00 Yorumla
+1 yılZamanla olur o dediğin kendin ol kasma
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Üniversite öğrencisiyim ama hiç olgun davranamıyorum. Nasıl olgunlaşırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler