İnstadan bir kızla tanıştım evli ve üç çocuğu var. Ama eşiyle ayrı yaşıyor. Hep eşi evden yokken konuşuyoruz. Sohbetimiz güzel iyi.
"Bizim sonumuz yok dedim, ailem izin vermiyor çocuklu biriyle olmama" dedim. "Gittiği yere kadar gitsin, evlenmesek de olur" dedi bana.
Buluşacaktık ama "ben şimdi buluşmanın uygun olmayacağını düşünüyorum" dedim vazgeçtim.
Cidden sıfır egolu ve çok hanımefendi bir kız. Konuştum dertlestik. Ama kararsız kaldım.
İkimiz de ilgi boşluğu içindeyiz farkındayım ama onunla konuşmak bile bana iyi geliyor. Kendimi daha adam hissettim.
Çünkü hayatım boyunca konuştuğum kızlar hep alttan alta laf sokuyordu, sevgisini, iltifatını saklayan tiplerdi. Bense hep efendi olan, ilgisini belli eden taraftım ve maalesef kızlar böyle erkeklere pek acımıyorlar. Manipüle eden erkekler daha çekici geliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Birincisi kadın senin gözünü boyamış seni sevdiği falan yok kesinlikle içindeki boşluğu doldurmak için kullanıyor ve bu başkalarını da bu şekilde kullandığına eminim kendi yanındaki adama ihanet eden telefondaki birine neden etmesin bence içindeki boşluğu başka bir kadınla doldurabilirsin bunu bile bile onunla konuşma boşuna kendinde yormuş olursun gülüp seveceğim yanında gezdirebileceğim biri olacakken evli barklı çocuklu üstüne bir de kocasını aldatan bir insandan hayır gelmez
Kocasıyla arası gerçekten kötü. Görüntülü falan da konuşuyoruz.
Bir de benimle uzun uzun konuşuyor. 2 saate yakın konuştuğumuz oluyor. Diyelim ki başka hattı var başka biri var. Bu kadar uzun konuşur muydu bilmiyorum.
Yani sana şöyle söyleyeyim ikinci bir hatta gerek yok bunun için evine çağırabilir bu adamın aynı numarayı birkaç kişiye de verebilir Facebook Instagram hesabı varsa oradan bir sürü mesaj alabilir ve Evet 2 saatini verir 10 saatini de verir o anki yaptığınız muhabbete bağlı ama eşiyle arası kötüyse bu boşluğu başka bir adamla kapatması gerektiği anlamına gelmez oturur eşiyle konuşur boşanır sonrasında gelip seninle konuşur yani evliyken bunu yapan bir kadın tehlikeli bir kadındır sana bunu söyleyeyim
Anladım teşekkür ederim. Nasıl bir tehlikesi olabilir peki
Tehlikesi şu bu kadın eşiyle boşanmayı tercih etmemiş hadi diyelim eşi boşanmıyor O zaman siz nasıl bir yuva kuracaksınız ileride ve bu kadının çocukları var hani kadını tanımıyorum kesin bir şey söylemem doğru olmaz ama eşiyle sorunları olan biri çocuklarına sarılır onlar da dertleşir en çok onlarla ilgilenir yani oturup bir sosyal medyadan tanıdığı biriyle görüntülü konuşmaz ya da eşi evde yokken seninle konuştuğuna göre belki de yalan söylüyor sana eşiyle anası gayet iyi ama kadının karakterinde birçok adamla konuşmak olduğu için seninle konuşuyordur eşim görmesin diye etrafımda böyle çok kadın oldu ve bir gün eşiyle senin aranda kaldığında da eşini tercih edecektir bence bir şeylerin sonuçlanmasını istiyorsan öyle bir şeyler hissediyorsun ona karşı eşinin seni öğrenmesini sağla orada eğer seni tutarsa demek ki gerçekten araları kötü ve kadının boşanmasına yardımcı olmuş olursun ama işini tutarsa bil ki bu kadın çok tehlikeli bir kadın yani insanların duygularıyla oynayan bir o*****
Ben konuşmayı kestim az önce. Konuştum onunla. Ama öyle güzel samimi rolü yapıyorlar ki insanlar ben artık kimin doğru kimin yanlış olduğunu anlamıyorum. Galiba ben yalnız öleceğim.
Çünkü samimiyeti anlayamiyorum olgun hissetmiyorum kendimi.
Bakışları benden kaçmayan bir kadın benim için çok iyi gibi hissediyorum ama kimseye güvenmemek en güzeli sanki
Öyle düşünme lütfen gerçekten bir gün karşına çok iyi biri çıkacak seni tüm eksiklerinle tüm hataların mı hatta senin kendin de sevmediğin özellikleri bile seven biri çıkacak sadece sevilmek duygusunu yanlış insanlarda arama çünkü temiz kalbin bunu hak etmiyor bırak o kadın ne hali varsa görsün zaten öyle de yapmışsın sana da helal olsun seni çok seven bir kadın seni bulacağına eminim sadece doğru kadının bulduğundan emin ol tabi bunun için de sabretmen gerek ama sabrın meyvesi de güzel olur hiç endişe etme
Ben kızlara kızıyorum ama birden çok kişiyle konuşmayan insan doğru kişiyi nasıl bulduğunu anlar ki?
Ben mesela anneme babama bile guvenmem onları hiç sevmem.
Mesela benim uzak mesafe ilişkim var , sevgilimi çok seviyorum uzak mesafe olsa bile ona ihanet etmem öyle kızlar var sadece nasıl insanlara güvenilir, kimlerle hayat kurulur bunu bilmen gerek gidip evli biriyle olamazsın yani, hayırlısıni ara hayırlısı seni bulur
İnşallah iyi olur hakkında. Senin gibi kızların sayısı az gerçekten. İnşallah mutlu olursunuz 🌸
Sırf gözüm acilsin diye roman okurum, dolandırıcılık hikayeleri okurum. Bu insana olan güvenini çok sarsıyor ama en azından yaşanmış şeyler bana tecrübe kazandırıyor.
Bazen bir günün bir saati şüphe egzersizi yapıyorum. Sosyal medyada gördüğüm videoları, okuduğum metinlerin doğruluğunu sorguluyorum. Sokakta biri arkamdan yaklassa ne yaparim diyorum. Yanımda biber gazı falan da taşımayı düşünüyorum. Bir şeyi açıp aklımdan ilk geçen düşünceyi düşünüp hep ya söyleyse falan diye şüpheye düşmeye çalışıyorum.
Biliyorum bunun fazlası paronayak yapar insanı ama gözümün acilacagi en iyi noktaya getirmeye çalışıyorum zihnimi. maalesef şu anda bunu yapmak zorundayım
Bence olayları akışına bırak her şeyden şüphe etmeye kalkışırsan karşına çıkan doğru insanı elini tersiyle itmiş gibi olursun onu boğarsın bu şüphelerine ne yap biliyor musun kendini bir kriter belirle evli olmayan okuyan kendi halinde bir kız bulacağım de dış görünüşü çok önemli değil bana nasıl davrandığı önemli de önemli olan karşı tarafın seni nasıl hissettirdiği ve sana tavsiyem kızlarla konuşurken de bir ilişki arıyormuşsun gibi değil de arkadaşlik kurmak için konuşmaya başla çünkü sapik gibi görünebilirsin buna da dikkat et bunun dışında da kalbin temiz sadece şüphe etmekten vazgeç emin ol hakkında çok iyi şeyler olacaktır sadece birine aşık olduğum zaman o insanın hayatı ile ilgili sorular sor şüphe ettiğin şeyleri ona direkt sor bunun dışında küçük en küçük şeylerden biri şüphe duyma çünkü bu ileride seni rahatsız edecek bir boyuta gelebilir
Benim için söylediklerin için teşekkür ederim umarım senin hakkında da hayırlısı olur
Doğru söylüyorsun hepsinde ama kızı arkadaş olarak gördüğün zaman kızlar beklentiye giriyor. Zamanla severim tanırım diyorsun ama aradan aylar geçiyor bu sefer kızlar istemiyor. Başka limanlara yelken açıyorlar, hani 2-3 kere görüşünce temas edince sevgili oluyorsunuz biraz da.
Yani friendzone denen bir yer varya kızlar uzun süre erkekten böyle tensel temas veya ufak ufak flortlesmeler alamayınca direkt başkasına geçiyor
O dediğini ilk defa duydum ama inan bana bizim gibi kızları takmayan da çok yani☹️ sırf biraz iyi niyetliyiz diye kullanan da çok yanisi tutuldum birine gidiyorum bakalım sonum ne olacak ama iyi yoldan sapmamak için mücadele vercem şuanda tiksindigim insanlara dönüşmek istemiyorum
Anladım iyi olur umarım hakkında.
Erkek için pek geçerli değil dediğin şey. Belki o konuştuğun kişi de 2-3 kere konuştuktan sonra gel sevgili olalım dedi, flörtoz yaklasti sana. Kızlar ilgi görmediği erkeğe hep arkadaş olarak bakıyor maalesef. Erkeğin aylarca bir kızı taniyayim olceyim deme hakkı yok.
Umut verip ilişki içinde görmek zorunda kalıyoruz kadını
Bilmiyorum ama tükendim, eğer bu ilişkim biterse uzun bir süre sadece kendime odaklanacam
Yüzyüze görüşüp emek vermediğin insana yatırım yapma. Kendini üzme. Sınırın olsun.
Üzülerek söylüyorum ama bence bitecek. Sağlıklı ilişkide böyle bir şey aklının ucundan bile geçmez. Seni tuketen şey iyi değil, fazla kaygı da öyle, içinin sinmedigi ilişki de öyle.
Yaşlarınız kaç?
O 29 ben 27
Hiç bir açıdan uygun değilsiniz, bağlanmadan bırak, muhtemelen boşluktasın diye bağlandın zaten
Konuştum engelledim. Teşekkür ederim, bir daha böyle bir daha yapmayacagim 🙏🏻
🌺🌺🌺