Kişilik & Karakter Şu an neyi duymak sizi mutlu eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Her şey geçti... Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler efenim @canerozkum Şu an neyi duymak sizi mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Seni seviyorum iyi ki varsın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Seni seviyorum diyemem 😅 ama iyi ki varsın barış ✨ u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim onu muhtemelen kimse diyemez zaten 😅 sende iyi ki varsın ✨ Soran +1 yıl Hahaha karamsar bey seni 😄
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Sevgilimin sesini ama çalışıyor şimdi arayamam:( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özleyin kız biraz özlem iyidir 😉 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben çocuğa bakarım, sen uyu, dinlen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyyy kıyamam 😊 gelip bakasım geldi bebişe 😅 Yorumla NevHa +1 yıl Teşekkür ederim😊Hastayken çok zor oluyor😪 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım sonuçlanır ❄️ Yorumla efulimmm88 +1 yıl Umarım 🙏🌸 Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yapmak istediklerini yapacaksin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özgürlük sorumluluk da getirir unutma umarım isteklerin olur ✨ Yorumla
ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir daha asla kötü bir gün yaşamayacaksın. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yks sınavlarının kalkacağını duymak. 0 0 Yorumla
amentes11 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl bedava karamel frappeniz hazır hanımefendi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. piyangonun çıktığını duymak😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıcan ayol o kadar parayı 😄 Yorumla zirkonn +1 yıl bunu :D en güzel koylarda çırılçıplak denize gircem 😂😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Beşiktaş şampiyon 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gücüne güç katmaya geldik,Formanda ter olmaya geldik,Beşiktaş seninle ölmeye geldik !Beşiktaş ! Yorumla Mario45 +1 yıl Bugünkü galibiyete işaret olsun Yorumla Soran +1 yıl Olsun bayım Yorumla
neselicivciv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şarkı. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aç dinle kız dur ben atayım hatta 🌸 Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/Vd5btmUxqnA?si=C96SELx6U41Zq0t0 Yorumla Soran +1 yıl Biraz derbederiz sorry 😅 Yorumla neselicivciv +1 yıl Teşekkürler 🥳🥳 Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 🤗 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir şey lazım mı? 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni seviyorum iyi ki varsın.
Seni seviyorum diyemem 😅 ama iyi ki varsın barış ✨
Teşekkür ederim onu muhtemelen kimse diyemez zaten 😅 sende iyi ki varsın ✨
Hahaha karamsar bey seni 😄
Sevgilimin sesini ama çalışıyor şimdi arayamam:(
Özleyin kız biraz özlem iyidir 😉
Sevgilimin koridordan yatak odasına doğru gelen stletto sesleri
Ben çocuğa bakarım, sen uyu, dinlen.
Oyyy kıyamam 😊 gelip bakasım geldi bebişe 😅
Teşekkür ederim😊
Hastayken çok zor oluyor😪
Başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır
Umarım sonuçlanır ❄️
Umarım 🙏🌸
Yapmak istediklerini yapacaksin
Özgürlük sorumluluk da getirir unutma umarım isteklerin olur ✨
Bir daha asla kötü bir gün yaşamayacaksın.
Yks sınavlarının kalkacağını duymak.
bedava karamel frappeniz hazır hanımefendi
piyangonun çıktığını duymak😂😂
Ne yapıcan ayol o kadar parayı 😄
bunu :D en güzel koylarda çırılçıplak denize gircem 😂😂
Beşiktaş şampiyon 😄
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik !
Beşiktaş !
Bugünkü galibiyete işaret olsun
Olsun bayım