Küçük şeylerle mutlu olabilirim. Oxford üniversitesi'nden bekleniyorsunuz. Akşam kızlarla toplanıcaz sen de gelmelisin Artık bir araban var. Sen neden hala buradasın, kendi evine gitme zamanın geldi. Bankadan, Hesabınıza yüklü miktarda para geldi, haberi. Hazırlan, işyerin için dükkan bakmaya gidiyoruz. Kyk borçlarına af geldi. Tatile gidiyoruz, tüm masraflar benden.
Valla çok var ama hiçbiri de olmuyor. Mesela Yüksek Lisans'a kabul edilme haberi mutlu ederdi. Onun dışında aklı başında ve hoş birinden benimle ilgilendiğini öğrenmek öyle olurdu. Çok fazla şey var ya, hatta birilerinin ölümü bile var listede.
Yanima gelip dün akşamki durumdan özür dileyip yanlış anladığımı söylemesi oda büyük karekter ve olgunluktur ben olsam yapardim giderdim gittimde ama güven çok önemli be bu hayyatta
Söyle söyleyeyim bizde en çok Trabzonlular vardı onlar biraz kıt kafalı da ben özür dilerim öyle bir genelleme yaptım çünkü Karadeniz diyince hep Trabzon geliyor aklımıza
R. T. E son dakika haberi. evet değerli kardeşlerim türkiyeyi mahvettim zamları durduramıyorum, enflasyonu düzeltemiyorum istifa ediyorum haberi çok mutlu ederdi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Abd de hiç bilmediğim dolar milyarderi bir akrabamın bütün serveti bana kalmış. Yaklaşık 500 milyar dolar kadar bir rakammış 😄
Tamam kiraya vermiycem ben kullanacağım. Hafizan çok iyi ama kiradan gelen para ile rahat gezip eğleniyorum. İkinci araba olunca kiraya vermem. Sağ ol.
Benim için önemli değil bir günlüğüne bile gelir orada oyumu kullanır geri dönerdim yeterki insanlar mutlu ve huzurlu yaşasın artık ülke nereye gidiyor.