Benim için en saçma olay beni tanıdığını sandığım kişilere bir durumu izah etmek zorunda kalmam. 

Bana mı size saçma gelen şey ne biliyor musun bazı bayanlar hanımefendiler diyeyim cinsellik konusu açmak istedikleri halde bile cinsellikle ilgili yorumlar yapan erkeklere hakaretler ve s**** daması vurarak bu konuya giriyorlar ve bu konudan sikildikleri irtibası vermeye çalışıyorlar ya karşınızda sizi s**** mı var konuyu açmak istediğinizde söyleseniz sizi de rahatlayacaksınız biz de gelmeyeceksiniz istiyorsunuz işte istemenin bu konuda ilişkili insanlar ne iş olur sizi hadi espri yapıyormuş gibi davranmak çok saçma
Görsel iyiymiş:) neden anlatmak zorunda kalıyorsun ki? Bende bazen bu duruma düşüyorum ister istemez ama saçma cidden.
Sözde “arkadaş” yaaa yanlış anlaşılan durumu insan ister istemez acıklama gereği duyuyor. Tabi sonra ne mi oluyor efulim icin o kişi bitiyor 😃
Ahahah senin ki iyi yine ben buradaki m. allara anlatmak zorunda kaldım bir kaç kere.
Onu bir kere yaptım baktım m. llar anlamıyor sensin kral dedim engelledim 😃 o günden sonra engellemek aşırı tatlı geldi bana
Bende sensin dedim ama engellemedim afedersin ama umurumda değil:)
Gelip gelip laf sokuyor m. llar o zevki yaşatmamak en güzeli 😃
Henüz öyle bir densizlik yapmadı umarım yapar:)
Hadi öyle umalım 😂 kavga cıktığında beni etiketle izlemeye geleyim
Tamamdır ahahha :)
Teşekkürler torpil sezdim sanki hahah:)
Tropil yok icimden geldi 😃
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 😌
Uykulu ile uykusuz kelimesinin aynı anlama geliyor oluşu 😅
Hayır yaa bir saçma bilgiye daha sahip oldum teşekkürler 😂
Cevap
13Cevap

Bazen böyle
Ülkedeki insanların nefes almayı yaşamak sanmayı kabullenmesi.
maalesef
Maymundan geldigimizin düşunülmesi. Oglum illa evrim diyeceksen bari aslan falan de maymun ne ya 😂
Ahahaha bu iyidi😂
Olay değil de konular var aslında başı Türkiye de ki düzen diyebilirim
O zaten başlı başına
Sabah erken uyanmak..
Bunu kim çıkardı ve neden onu dinlediler..
20 yıldan fazladır insansın sevilmesi bana çok saçma geliyor şahsen :D hayır memnun olanda çok :D
bir iktidar partisinin milleti göz göre göre içinden geçmesine rağmen 20 sene iktidarda kalabilmesi...
İnsanların gençken para için sağlıklarını, yaşlanınca sağlık için paralarını harcaması 😂
Anlayabilecek kapasitede diye düşündüğüm hiç kimsenin anlayamıyor olması 😂
Kendileri yaparken sorun olmayan şeylerin 3/1'ini ben yaparken beni eleştirmeleri🤔
olmayan birşeyi olmuş gibi gösterip bunu kendisinide inandıranlar
Bana hayat saçma geliyor 🙄
Rusyada ki hayat?
Dünya saçma bir defa yuvarlanıp gidiyoruz 🙄
Sıkıcısın 😒 yaşıyoruz işte yuvarlanmayı boş ver
Saçma gelmeyen bir şey yok :d
Az kaldı bu kafaya gelmeme 😃
Dur düzgün giden şeyleri bozayım hemen 😂
Canların takıldıkların veya
İnsanların her olan biten şeyi burçlara bağlaması
Aldatılmanın normalleşmesi
Yasamak