Çok geçmiş olsun. Yıllar yıllar önce gecenin bir yarısı kulüp dönüşü kuştepeye gitmiştim daha doğrusu gidecektik bir arkadaşla oranı yokuşlarınıda bilen bilir zaten ay gecenin bir yarısı araba o yokuşta kalmıştı çıkamadık yokuşu araba takla atıyordu ya çok korkmuştum o alkollü kafayla bildiğim bütün duaları okumuştum sdfh
Ohaa geçmiş ossun🥹. Geçen hafta iki sınavım vardı. Hiç ders çalışmadığımdan son gece çalışayım dedim. Cumartesi günü olan sınava çalışayım diye açtım notlara bakıyorum testlere bakıyorum tamam iyi kötü hallederim konuyu kaptım dedim. Sınava girdim. Hoca kitapçıkları dağıttı. Kontrol edin yanlış sayfa var mı dedi bi baktım bu benim çalıştığım sınav değil shdjdk pazar günü gireceğim sınava çalışmışım ona da gitmedim yattım uyudum
Başıma saçma şeyler değil de çoğunlukla uyanacağım şeyler geliyor 😬
Örnek; çöp konteynerlerine bir metre uzaklıkta çöp poşetini sallayıp içine atmayı denedim salladım salladım tam fırlattım o anda bir adam konteynırın önünden geçti çöp poşeti adamın kulağına çarpıp konteynere gitmişti 😧 utancımdan sessizce oradan uzaklaştım tabi evde de iki saat boyunca anlatıp anlatıp güldüm 😅
Otobanda giderken eşim yan koltukta oturuyo arabayi ben kullanıyorum, iki çıkıştan hangisine döneyim dedim eşim sen bilirsin dedi ve ilkine karar verdim.. aynaya baktım kimse yok.. döndüm ve aniden yakıt yüklü bir tanker eşimin olduğu kapıya vurarak bizi bı 15-20 metre savurdu. esimi öldü zannetmiştim.. gecenin bı körü saatlerce anlaşmaya çalıştık.. nitekim anlaştık ve dağıldık.. ertesi gün bize çarpan kişiler Mersin'de hemzemin geçitte tren çarparak ölduklerini haberlerde gördük.. ilginç bı anı benim için..
Bir günde yine aynı arabamizla kardeşim iki metrelik dikenli tel olan biyerden içeri atladı.. insanlar yardım etmeye geldiklerinde bu araba buraya nasıl geçti diye sordular.. araba taşın üstüne dört teker havada olacak şekilde oturmuş.. rezil bı gündü
Çok geçmiş olsun. 8-9 gün önce kendi evim diye alt kattaki eve girmeye çalıştım, anahtarı falan zorluyorum sinirli sinirli. Karşıdaki adam çıkıp napıyorsun dedi, döndüm e eve girmeye çalışıyorum dedim. Orada benim amcaoğlu oturuyor diyince jeton düştü. Telefona çok bakmamak lazım. 🤦🏼♀️
Çok var da seçemiyorum 😂😂 aklıma gelmiyor ya ben de bu sabah motorcunun tekine sinir oldum ya çarpıyordu arkasını dönüp bana bağrıyor bi de 🤦🏻♀️ bir şey dedi duymadım Ben de arkamda gözüm mü var nasıl görcem seni diye bağırdım inseydi n'apardım bilmiyorum 😂😂
Hapşırırken dudağım dişimin arasına sıkışmıştı. Dişlek biri değilim, dişlerimin arası da boşluklu değil. Nasıl oldu inanın bilmiyorum. Hapşırdım ve dudağım takıldı. Canım çok acıyordu annemin yanına gittim. Kürdanla biraz uğraşıp çıkartabildik. Çok saçmaydı
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
kedim dün mü ne kayboldu yakın zamanda. her yeri aradım evde yok. işin saçma tarafı dışarı baktım, apartmanda bodruma baktım üst kat her yere baktım kedi asla yok. çok saçma bu kedi evde değilse dışarda apartmanda değilse başka nerde olur ki
Kardeşime araba kullanmayı öğretiyordum. Fren yerine gaza basınca çöplük alan vardı içine girmiştik araba zorlanıp durmasaydı yükseklikten aşağı düşerdik
Benimde böyle bi kaza anım var Motorum vardı okuldan çıkmıştım gidiyorum kapıdan çıkarken yerde ızgara vardı uzun motorun on tekeri oraya tak diye girdi bende panikledim gaza bastim orasi çöktü zaten sağlam değildi bi baktım motorun üstünde oturuyorum heryerim çamur
Geçmiş olsun 😊Bir sefer 168 numaralı hattan tam inerken ceketim kapıya sıkışmıştı ve 2-3 dk sürüklenmiştim. Allah'tan sonradan fark ettilerde şoför özür dilemişti
üstüme diş macunu dökülmüş bir şekilde bildiğin üstümde sanat eseri olmuş hdhdhd o şekilde fark etmeden okula gitmiştim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların paraya Allah diye taptığı zengini daha zenginle aldattığı ve ekmek elden şu gölden yaşadığı ülkemizde hergün kadınların edildiği palavralarını dinliyorum bundan saçma ne gelebilir ki başıma?
Arkadaş arka tekerin rotu kesti diyor ama bilmiyorum şaft falan kırılmış hep. Noldu lan öyle dedim bilmiyorum bir anda sola kanala kırıldı araba dedi 😃