Harika 🤣
Başınıza gelen en saçma olay nedir?
Harika 🤣
Çok ısrar ettiği için saat beşte güzellik salonuna ağda yaptırmaya gittim hamamdan sonra, tabi genital olduğu için eve gelince gusül aldım, saçlarımı kurutmak istedim makine bozuldu, dışarı çıkmak için makyaj yaparken kirpiklerimi de kıvırdım işte o an ne olduysa oldu, yastık kısmı çıkmış fark etmedim kirpiklerimin bir tutamı bayağı kısa şu an, kesti çünkü 😭😡
Olan kirpiklerime oldu 😭
ne var yani o kadar ısrar edecek 😒
Kafama kuş scmisti sonra bir adam hızlıca önümden geçti o gün bir yere yetişmem gerekiyordu üstüm çamur tarlasına döndü oda yetmezmiş gibi çöp konteynerinin orada durakta otobüs bekleyeyim derken çöp toplamaya gelen suriyeli poşeti alırken yüzüme geldi Allah kahretsin Allah da sizin belanizi versin diyerek ağlayarak eve gitmek zorunda kaldim merdivenden inerken de ayağımi burktum ertesi günü de sadaka verdim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
İyi yapmışsın hayatım 💚 sadaka önemli gerçi ben vermiştim ama az geldi herhalde 😂😭😭
Kafayı yiyecektim yalnız o gün sinirden sadaka her halükarda önemli tabi 💖
Kirpiklerin için badem yağı öneriyorum çok iyi geliyor yatmadan uygula özellikle seninkine talihsizliklik olmuş 😌
Saol aşkım benim yA 🥺💚
😘
💖🙏🌞
Başıma gelen saçma bir olay yoktu yani aslında hayatımın geri kalanı çok saçma diyebilirim çünkü her zaman istemediğim sonuçlar oldu yani o kadar şanssızım ki bir insan bence bu kadar şanssız olmamalı diyorum bazen yaşadığım şey rüya olsa diyorum
Cevap
9Cevap
Ben bugün yemek sepeti motosikletiyle İzmir’de gezdim
O nasıl oldu 😂
Oo çok iyi :))
Şimdi sanirim soru kirpiklerinin kesilmesiye alakali fakat biz neden genital agda yaptirmandan tut gusül abdesti almana kadarki yaşantilarini okuduk?
😃😃😃😃
Kesilmesinin sebebi bu çünkü
Saçma işte
Kirpiklerine yazık olmuş medusacım 😔😔 ağda işi bitti mi yoksa bir kaç seans sürecek mi
Düzenli gidiyorum gittikçe işe yarıyor
Şu an tüy var mı oranda bir seansta da bittiğiniz duymuştum da
Lazer değil bu canım çıkıyor
Ağda acıtır ama lazer yaptırsana
Yaptırdım önceden çok acıdınız da faydasını görmedim gerçi teknoloji bayağı gelişmiş aslında ama kötü anılar işte elektrik çarpıyordu sanki oramdan bide arttırıyorlar atış gücünü
Mahvoldum seneler önce
Elektirik çarpar gibi olması sıkıntı ya hassas bölge ya orası insan çok değişik hisseder, bence dene yine cesaret et ağda da hızlı çekince can yakar hele genital bölgede daha fazla yakar
Yani evet tabi
Ağrın acın var mı şu an 🥺
İyiyim saol teşekkür ederim 😄😄💚
Varsa ağrın acın geçer umarım 🤣🤣 😘
Amin saol canım 🥰
Sağol bebeğim keşke senle konuşma imkanım olsaydı 😘😘
Genital olunca gusül gerekir mi bea
Tabbi
Allala neden sadece kıl aliniyo?
Olsun görüyor sonuçta her şeyi
mesaj atarmsn bbi?
Dünyaya gelmek