Ben hemen bir örnek vereyim.
Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan, etkileyicidir. ✨🎉🌻
Ben hemen bir örnek vereyim.
Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan, etkileyicidir. ✨🎉🌻
Valla hani sırtına 15 kiloluk kamp çantasını yüklenip benle birlikte dağların tepelerinde yorulmadan pe etmeden yürüyebilecek kadına dibim düşerdi 😂😂
Hiç vakit kaybetmeden evlen gıı benle der 😂😂 parmağına papatyadan yaptığım yüzüğü başına tacı geçirirdim 😂😂 dağ farelerinin şahitliği eşliğinde nikah da kıyıverirdim
Erkekleri eriten 'kadınsal davranışlar', erkeklerin kadınları çekici ve baştan çıkarıcı buldukları davranışlardır. Bu davranışlar, kültüre, bireysel tercihlere ve zamana göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel olarak erkeklerin hoşlandığı bazı kadınsal davranışlar şunlardır: Güzellik ve bakım: Erkekler, bakımlı ve güzel görünen kadınlardan hoşlanırlar. Bu, iyi yapılmış saç ve makyaj, temiz ve düzenli giyim ve sağlıklı bir cilt anlamına gelir. Duygusallık: Erkekler, duygularını ifade eden kadınlardan hoşlanırlar. Bu, sevgi, şefkat ve hassasiyet göstermeyi içerir. Cinsellik: Erkekler, cinsel olarak çekici olan kadınlardan hoşlanırlar. Bu, kendine güvenen bir duruş, şehvetli bir bakış ve baştan çıkarıcı bir gülümseme anlamına gelir. Kadınsı davranışlar: Erkekler, geleneksel olarak kadınsı olarak kabul edilen davranışlardan hoşlanırlar. Bu, nazik olmak, şefkatli olmak ve yardımsever olmak anlamına gelir.
Cevap
10Cevap
Canım diye başlayan rica cümleleri.
Mesela " Canım hafta sonu şuraya gidelim mi, bana şunu alalım mı" çok sevimli oluyor benim için
Koyu renkli hafif yırtmaçlı üste tam oturan balon etek, açık renkli gömlek ve uygun bir ayakkabı ile oluşan estetik kadın görüntüsü
Cevap, erkekten erkeğe değişir.
Zekası, karakteri ve otoriter duruşu beni eritir.
Beni eriten o gülüşleri, sıcacık bakışları, nefes alıp verişleri, tanındığında sımsıkı sarılması…
İçindeyken, en iyisi olduğumu söylemesi beni eritir ☺️
Kadınlar tarafından beğenildiğini gören erkeklerin özgüveni yüksek oluyor. Bu yüzden garip şekillere bürünüyor erkekler. Sırf bir kadın "harikasın" demesi için.
Saçma görünüyor ama böyle
Beraber otururken başını omzuma koyması ve öylece sohbet etmek.
tabiki de oral yapması
Sahip çıkmak ya anaç olması
Sahip çıkmak olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?