Kişilik & Karakter Erkekler mi daha komik, kızlar mı? duyguuozdemir Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sizce? Erkekler Kızlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler mi daha komik, kızlar mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişiyor. 0 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl sevgilime yazdığım hasret şiirimden anlayabilirsiniz Sevgilim pakizeye yazdığım hasret şiir'im sizce döner mi? ↗ 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsiyetçilik yapmam istemem ama erkekler :) yani ben hiç bir kızın yanında s*çana kadar güldüğümü bilmiyorum ama ben bu işi güzel yapmaya çalışıyorum mesela :D 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Kizlarin ilgisini cekmek icin elinden geleni yaparlar 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. bu soru bile kadın komedyenlerin %90 ından daha komik 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Çoğu komedyen de erkek ben kızların çok komik olduğunu görmedim 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Komiklik kişiden kişiye değişir bu 2 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Kızlar diyelim adet yerini bulsun 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Erkekler tabi komik kız sacms 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Soru bile komik 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kişiye göre değişiyor.
sevgilime yazdığım hasret şiirimden anlayabilirsiniz
Sevgilim pakizeye yazdığım hasret şiir'im sizce döner mi? ↗
Cinsiyetçilik yapmam istemem ama erkekler :) yani ben hiç bir kızın yanında s*çana kadar güldüğümü bilmiyorum ama ben bu işi güzel yapmaya çalışıyorum mesela :D
Kizlarin ilgisini cekmek icin elinden geleni yaparlar
bu soru bile kadın komedyenlerin %90 ından daha komik
Çoğu komedyen de erkek ben kızların çok komik olduğunu görmedim
Komiklik kişiden kişiye değişir bu
Erkekler daha iyi beceriyor bu işi
Kızlar diyelim adet yerini bulsun
Erkekler tabi komik kız sacms
Soru bile komik 😂
Sen.
Tabiki biz