Kizlar için ağzı iyi laf yapan şiddet gösteren aldatan küfürler eden güldüren sonrada kullanılıp bir kağıt mendil gibi atan erkek modeli tercihleridir 😅
Sen kişisel olarak algılıyorsun halbuki şakalar capsler memesler ya da eleştirel parodi ne dersen de mizah amaçlı yapılan her şey aslında hayata değer katar. Bir meydan okuma olabilir ama öte yandan hayranlık taşır. İstersen ortamlarda hiç bunu yapmadan üstünde uzlaşı sağlanamayan politik konuları konuşabilirsin.
@Dihidrotestosbiberon benim karakterime uymuyor. Sevimlilik yapılması ufak atismalar hoşuma gider renk katar onu saymıyorum ama komik sık sık şaka yapan insanlar bana itici geliyor. Politik konular siyaset spor gibi gerginlik yaratacak konuları konuşmayı zaten hiç sevmiyorum ortamlarda :)
Mizah başka şebeklik başka bişey zaten. Övgü ve iltifatı aslında kendisinin de övülme beğenilme beklentisi olarak değerlendiriyorum. Beğenilmeyi kendinde şey olarak oluşmasını tercih ederim çünkü. Bu yüzden gözlerin çok güzel demek yerine seninle uğraştım hanımefendi 🙂
Kadının dünyada yeri büyükkür. olmazsa dünysnın üzün süre var olamaz. Dolayısı ile erkekler EGO manya ve güç kultüründen kurtulmadında o kötü durum devam eder