Günaydın ve mutlu haftalar arkadaşlar. İşiniz, gücünüz, okulunuz rastgelsin😀
Her an herşeyi planlı ve programlı yapmak; hayatın bize güzel tesadüflerle güzel şeyler getirmesini engelliyor olabilir mi?

Günaydın ve mutlu haftalar arkadaşlar. İşiniz, gücünüz, okulunuz rastgelsin😀
Her an herşeyi planlı ve programlı yapmak; hayatın bize güzel tesadüflerle güzel şeyler getirmesini engelliyor olabilir mi?
Bir arkadaşım vardı üçlü takılırdık mesela kız arkadaşının dondurma yemesine, dönme dolaba binmesine bile izin vermezdi ya koparsa o vagon ya dondurma yerken hasta olursan falan diye saçma sapan korkuları vardı ulan şimdiye kadar kopmamış vagon senin sevgilin binince mi kopacak diye dalgaya bile alırdık e oldu olacak kızı kafese koy kuş gibi arada yem ver, g*tünü başını temizle bırak kafeste yaşasın dimi, anlamıyordu avel :D
Hayatta bazı şeyleri kontrol etmemiz mümkün değil çünkü insan her şeye gücü yeten bir varlık değil her an her insanın yanında olamayacağımız gibi, yanında olsak bile bir şeylerden koruyamayabiliriz, bunu kendimize boş boş görev edinmemiz ancak ortamı germeye ve yapılan işten hiç bir b0k anlamamaya sebep olacaktır tabii ki kimse diyemez hiç umursama bırak ölsünler ama aşırı korumacı olmak karşı tarafı sıkacak, bunaltacak e haliyle bizden uzaklaştıracaktır çünkü insan özgür ruhlu bir varlıktır sıkıya bir yere kadar gelebilir o özgür ruhu kısıtlayan her türlü prangadan kurtulmaya meyillidir, insanları rahat bırakalım, koruyacağımız yerlerde koruyalım, korumamız gerekmiyorsa gereksiz triplere girmeyelim, kendimizi mal durumuna düşürmeyelim arkadaşlar kamu spotumuz bitmiştir :D
Ahaha sesli gülündü🤣🤣
Bu yeter zaten bana mission completed 😜😅
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😄
Bir zamanlar ben 😃
Sonuc ne mi oldu? Delirmeme ramak kalıyordu.
Hafif kaldı hala üzerimde ama sanırım cocukluktan öğrenilmiş bir şey.
Fazlası gerçekten zarar verici.
Çevrenin insan üzerinde oluşturduğu etki daha çok.
maalesef
Thenkk yuu🥳🎈
Cevap
11Cevap
Ay bu ben oluyorum.. İstediğim gibi olmadığında ben kontrolden çıkıyorum.. 😅
O hissiyatı iyi biliyorum 😅Onun da devamı pişmanlık 🤦♀️
Aynen öyle.. 😅
Evet. her şey yolunda olacak diye bir şey yok. Kontrol hep bizde de olamaz. Bunu hep kafaya takmak olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Aynen öyle.
Ki bu ben oluyordum ve bu durumda işlerin kontrolden çıkmasından ziyade ben kontrolden çıkıyordum ama artık bu huyumu törpüledim
Yaşını merak ediyorum senin😀
30 diyorum ben😄
35😄
En güzel yaş😀
Bizim gibi gençlik ve ilk yetişkinlik çağları yakın çevresiyle mücadele ile geçen toplumlarda 30 lu yaşlar yolun yarısı değil başı eder. 😀
O sebeple biz daha tazeyiz, çıtırız😄
Özellikle işimde çok kontrolcüyüm.
Götürüsünü hiç görmedim.
Hmm
?
Anladım tamam diyorum kısaca😄
Hmm :)
Ne iş yaptığını bilmediğim için bi yorum yapamadım 😀
Finans diyelim
En sevmediğim iş😄
O niye? :)
Para ve sayılar sevmediğim şeyler 😀
Sözelciyim diyorsun :)
Mantığın içindeki matematik gerçeğini kabullenip hayata uyarlamaya çalışan bi sözelci evet😄
:) Sen uyarlamışsındır
Arada sistemim arıza veriyo. Ama genelde çalışıyo😄
Hepimizinki veriyor, yalnız hissetme kendini :)
Takıntı hastalığın var ise istemeden de olsa kontrolçü olabiliyorsun. Kendimi rahat bırak isterdim.
Öyle oluyor zaten. Sakınan göze çöp batıyor.
Kesinlikle
Abartidan nefret ederim biraz salalim ya bundan canim yandı zaten
İş yerinde bunu yapmak zorundayım.
Bugün sırf bu plan program için işe gidip tekrar eve döndüm.
Herşeyin fazlası zarar akışına bırakmak lazım
her şeyi kontrol edemezsin bazen akışına bırakmak gerekiyor
Plan her zaman iyidir bence ama beraberinde skntılarda getirir cok kuralci olmak işi kontrolden çıkartır. Baska zorluklarda getirir belki
kontrol dışı olursa rahat edemem ki , tesadüfler bizi bulur
Kontrolünde olmayan işi yönetemezsin.
İş konusunda doğru. Ama hayat işden ibaret değil ki.
Haklısın
Hiç denemedim bilmiyoyumm
Olabiletesi var mümkünn
sürekli kontrol edersen, kaybedersin
Kontrol manyağı olursan kafayı yersin. 😃
Hayır
Basen evet.
Engeller bence
%100 olur
hayır sadece yoruyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?