Özellikle bu göz teması kuramayan erkekler neden kuramıyor...
Benim en önem verdiğim şey. Hatta ben konuşurken karşı taraf önüne ya da çevreye bakarsa tüm isteğim gidiyor. Kekelemeye başlıyorum
Özellikle bu göz teması kuramayan erkekler neden kuramıyor...
Benim en önem verdiğim şey. Hatta ben konuşurken karşı taraf önüne ya da çevreye bakarsa tüm isteğim gidiyor. Kekelemeye başlıyorum
bende de var, eğer etkilendiysem göz teması kuramıyorum, kurmaya zorlarsam gözlerim yeşeriyor. anlamadım ben de neden. bişey hissetmediğim bi kızın burnunu bile sıkarım ama hoşlandığımla olmuyor c:
Ahahah anlatım şekline bak afsgwg
wghvxhgs
Bu hoşlanmaya göre de değil bu arada ilk defa karşılaştığın birilerini düşün ve mevzu "İş"...
Sanirim bazısı dini inanci sebebiyle yapıyor ama bu da çok hoş bir intiba değil ki, herkese yazılıyor musunuz yani
ilk görüşte hoşlandıysam ancak öyle oluyor yoksa iş içinse rahat konuşursun yani ama yine de yeni tanıştığın insanın gözünün bebeğine bakmak da yine zor bişey gibi geliyo şimdi düşününce wjhvwhcg
inançla ilgili "bi erkek kadınların gözünün içine bakamaz" diye bi fetvaya uyan bi adamı zaten dış görünüşünden anlarsın, vahabi gibidir yani o yüzden sen böyle bişey yaşadıysan hoşlanmış olma ihtimali yüksek. göz kaçırma aslında daha çok heyecandanileri gelen refleks c:
Çok ilginç
Uzun süre bakarsın bir çekim olur ve ardından bir gülümsemeyle tüm rüya son bulur erkeğin dişlerinde maydanoz veya salça kırıntısı kalmıştır 😅😆
Cevap
2Cevap
Öyle mi oluyormuş🤔 beğendiğim erko olursa hemen bakışayım tuttum bu bilgiyi 😂
hauatinda birisi var mi
Hayir neden
konusmak istedim? mumkum mu
Olamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?