Erkeklerde çapkınlık yaşa bakar mı yoksa her yaşta çapkın mı bu cins? Aslında adı da çapkınlık değil de neyse..
Az önce amca tipli bi adamın genç bi kıza instadan yürüdüğünü gördüm. Farkettiğimi gören amca şok 😏
#mutlugünler
Erkeklerde çapkınlık yaşa bakar mı yoksa her yaşta çapkın mı bu cins? Aslında adı da çapkınlık değil de neyse..
Az önce amca tipli bi adamın genç bi kıza instadan yürüdüğünü gördüm. Farkettiğimi gören amca şok 😏
#mutlugünler
Yaş, yaşama biçimi, karakter, ruhsal ve zihinsel sağlık başta olmak üzere çok komplike bi olay. Çapkın olmak erkeğe özgü bir durum değil ayrıca. Bazı kadınlar çapkınlıkta nice erkeğe taş çıkartıyorlar. Kötü bi huy çapkınlık, tasvip etmiyorum ve müsamaham yok. Esasen insanı yoruyor ve sinir bozucu.
Bu hep var hanım efendi. Af edersiniz nefes alsın yeter düşüncesi. Benim iş çevremin bir kısmında bile var. Yolda arabayla geçerken korna basanlar vs. Ayrıca bu çapkınlık vs değil dümdüz sapıklık. Eski bir tanıdığım büyüğüm hep derdi. her işe başlarken besmele çek. Besmele çekemeyeceğin işi ise yapma derdi. Hiç unutmadım ve hep bu düşünce ile yaşadım. Küçük bir hayat felsefesi ama bu hatırlatma insana bazı şeyleri yaptırmıyor.
Doğası gereği çapkın olan erkek, genellikle bu çapkınlığını yaşı ilerlese de sürdürmeye devam eder. Yaşının ilerlemesi, onu zamanla daha çabuk yorulan ve güzellik açısından çirkinleşen birine dönüştürür. Bu durumda kişi, ya yaptığı çapkınları bırakır; ya da onu az da olsa devam ettirir. Nadiren de olsa mutlu bir evlilik yaşayan insanların, çapkınlıklarını bastırdıkları ve evliliklerine odaklandıkları görülür.
Çapkınlık erkeğe ait bir unvan değil maalesef, erkek sanki bunu erkek erkeğe yapıyormuş gibi göstermenin de hali yok erkek bunu diğer cins ile yapıyor bardağa birde ters yönden bakmanı öneririm ayriyeten ne amcalar görüyorum bir sürü kız kadın peşinde pervane hatta sana örnek Ali Ağaoğlu
Cevap
61Cevap
Her yaşta var erkeklerde yediden yetmişe
Karaktere bakar yaşa bakmaz.. karaktersizlik anlamak neden bu kadar zorsa. yani yaşa ya da başka bir şeye bakmaz çapkın olan eşini aldatan ya da sürekli kızlarla ilgilenen kişi karakteri bozuktur.
Erkek çapkın değildir , kadın izin vermediği sürece erkek boşuna zaman kaybeder zira ! zin ve karar mekanizması kadındır
Zaten onun adı çapkınlık değil söylemiştim. Ama açık açık yazınca soru kalkıyo 😏
İyiki olmamışsın adamın benim kadar çocuğu var bu akşam da kızının düğünündeydik🤢
He tanıyorsun yani? 😕
Tanımıyorum meğersem komşuymuş bizim ilk kez gördüm
Çapkın dediler bana çapkınlıkta bi yere kadar 😬
Yok yok o mezara kadar gider örneklerini görüyoruz daha 10 dk önce gördüm 😃
mezarda işler tam tersine döner..
Sensin deme düşer bayılırım😬
Sen amca mısın ya o kadar da değilsindir 😃
@Jackhans80 daha dur genciz 😬
yo sana demedim
Cinsellik hayat boyu devam eden bir dürtüdür. Erkek davet üzerine harekete geçer. Yani aslında çapkınlık kadına özgüdür.
Çapkınlık tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır, çok şükür 🙏🏻 o hastalık bende yok, kendimle gurur duyuyorum
Karakter meselesi. Her erkek çapkın değil ve çapkınlığın yaşı da yok. Facebook dayıları en güzel örnek.
Kadınlarda çapkınlık yaşa bakar mı peki? Nedir bu erkekler ile alıp veremediğiniz sizin?
Gıcık oluyoruz
Evet maalesef yoklukta olunca her türlü gidiyoruz 🙃 tabi genelleme yapmayalım bazı erkekler var ki istersen soyun umrunda olmaz dünyadan kopukturlar
Her yaşta çapkınlık vardır yolda görüyorum adam 55 yaşında kadın 23
Erkekler? Kadınların çapkın olmadığını mı düşünüyorsunuz
Cinsiyetle alakası yok karakter meselesi diyelim..
Yaşa bakar Tabii ki genç yaşta olur..
O amca ahlaksız terbiyesizmiş
eşine ve sevgilisine saygısını yitiren her yaşta insan bunu yapar
Hayatına birini alana kadar diyebilirim herseyin bir zamanı vardır sanırım
Sen dayıları unutuyorsun herhalde güzelim, gir Facebooka güllerden yürüyemezsin...
Sadece erkekler mi 😏 çapkın insan her yaşta çapkındır. Çünkü seviyordur böyle olmayı.
Bakabilir ama bazılarında bu hastalık belki libidodan belki kanın bozuk oluşundan
Her erkek çapkın değildir çapkın olanda sanırım yaşa başa bakmaz
Onun başka bir adı çapkınlık değil sen anladın onu burdada var onlardan
Amaca tip olanda insan, yaş rakamlardan ibarettir. Bazen genç kızlar o yaşlı amca dediklerine bakıyor ve hatta birliktelik yaşıyorlar.
12 yaşında sünnet olurken kadın sünnet etti diye cit çıkarmadım. Hastasiyim bu sevdanın
Yasa bakmaz çalıştığım yere gelen güzel bı kadın vardı eşinin onu aldattigini söylüyordu bir gün eşi ile geldi ki inanamadm o kadar yaşlı ki adam o güzelim kadını aldatıyor Muş
Yaşa bakmıyor. Benim gibi amcalar da çapkınlık yapmaya kalkisiyor.
Ben asla çapkınlık yapamıyorum keşke biri bana öğretse nedir bu çapkınlık dedikleri
Karakterle alakalı bir şey galiba sanırım
Yine buram buram feminizm kokusu geldi😀
Ne feminizmi ya sübyancı adam midemi bulandırdı kesin karısına bi hava alayım gelicem dedi sokakta kızlara yazıyo pislik
Erkeklerde diye başlıyor sorun. Genelleme sence yok mu?
Neyse tamam sen haklısın
Ne diyim yani erkekler demesem ayı erkekler mi deseydim ne deseydim 😏
Verdiği sözün ne anlamını bilmeyenler diyebilirsin 🤨
Ne anlama geldiğini *
Bi yerde hepiniz aynı oluyosunuz ya o kadar da ayırmamak lazım 😃
Sizin hep aynı olduğunuz gibi mi?😏
o bence ne yaşla ne başka bişeyle ilgili kişinin yaşadığı doğduğu ortam ve çevreye bağlı
Her yaşta var yalnız özellikle 30-40 arası bayağı ciddi
capkin diyerek mesrulastiriyorsunuz sadece karakterde bitiyor is
Erkeklerde her yaşta çapkınlık görülebilir 18 inden tut 50 sine kadar kişiden kişiye göre değişir
yalnız erkekler (kendi tercihi değilse) öyle oluyor genelde (istisnalar kaideyi bozmaz)
Çapkın her daim
Zihne bakar kadınına bakar
O amca filan olmuyor s'ubyanci oluyor.
Çapkınlık mı? Her erkek çapkın değildir.
İrade ve vicdan meselesi
Cins? bizde dişi kedilere rağbet çok. olur
Yasla değil karakterle alakalı
Ne kadar onyargilisiniz ya her erkek öyle mi
PlayStation kısaca yani 😂
Kadınlarda çapkın niye erkek diye sordun
Karakterle alakalı cinsiyet ya da yaş değil
Karakter meselesi yaşla ilgisi yok
Hemen hemen her yaşta.
Erkek kendini çapkın sanır
Her yaş aynıdır. Sayılır.
Her yaşta çapkınız genelde