Mesela;iyi bir dinleyici olabilirsiniz. Ya da sorumluk bilincinde olan+empatli bir kişilik ve niceleri..

Mesela;iyi bir dinleyici olabilirsiniz. Ya da sorumluk bilincinde olan+empatli bir kişilik ve niceleri..
Tutarlılık ve saygı iyi ve etkili bir kişilik için olmazsa olmazım.
Gerek ekonomik gerekse sosyal hayatıyla davranış bütünlüğü sağlamış, güzel ilkelerle donanmış, tanımadığı bir yaşlıdan tutunda tanıdığı bir çocuğa varana dek yaklaşımlarında sevgiyi , saygıyı ve adaleti esas almış kişiler, iş hayatından tutunda aile hayatına kadar tüm ilişkilerin başarıyı yakalamış, iletişimi güçlü, empatisi yüksek kişiler hem karakterli hem de etkileyicidir benim için.
Ve böyle özelliğiniz daim olsun 😊
Sahip olduklarım değil, kişide görmeyi sevdiklerim diyelim.:)
Etkili bir kişiliğe sahip olmak, bir dizi önemli özelliğin bir araya gelmesini gerektirir. Bu özelliklerden biri özsaygı ve güvendir. Kendinize saygı duymak ve kendinize güvenmek, doğru kararlar almanıza, hedeflerinizi gerçekleştirmenize ve başkalarıyla daha sağlam ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. İletişim becerileri de etkili bir kişilik için kritik bir rol oynar. Hem sözlü hem de yazılı iletişim becerileri, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade etmenizi ve başkalarının görüşlerini anlamanızı sağlar.
Ayrıca, empati yeteneği, başkalarının duygusal durumlarını anlama ve onları anlamaya çalışma becerisini ifade eder. Bu, işbirliği yapabilme yeteneğinizi geliştirir ve kişisel ilişkilerinizi zenginleştirir. Sonuç olarak, etkili bir kişilik, bu ve benzeri özelliklerin birleşimiyle şekillenir ve kişisel ve profesyonel yaşamınızda başarıya giden yolu açabilir.
Ben karakterliyim.. duygusal dürüst açık sözlü ama karşımda ki kişiyi kırmamak için de elimden geleni yaparım sırf o üzülmesin diye.. ama işte bunu suistimal edenler oluyor..
Merhametimden ödün vermem, ne olursan olsun. Düşmanım bile olsa birinin ağlamasına vicdanım el vermez onu susturmaya, biraz olsun neşelendirmeye çalışırım.
Ne güzel bir yürek daim olsun 😊🌹bazı merhametsiz kişilere denk gelince insan üzülüyor.
Rica ederim 😊Ecmain gül onu hatırlatır misali 😊
Cevap
11Cevap
Empati, sosyal iletişim yeteneği, mantık, dürüstlük ve açık sözlülük
Teşekkür ederim 😊içtenlikde
Ricalar içtenlik sosyal iletişimin içinde olarak düşünülebilir 🤔
Sadelik gibi de 😊
Muhtemelen. Dinlemeyi, gözlemlemeyi ve gerektiğinde yorum yapmayı severim. Eleştirilere, yeniliklere açık olmak ve değişen durumlara ayak uydurabilmek de etkili kişiliğin özelliklerinden olabilir.
İyi bir dinleyici ve konuşanım. Ayrıca çok güzel de severim. 😊
Elbette iyi bir dinleyicisin arkadaşım. Önce karşındaki kişiyi empat yaparak dinlemek gibi 😊🌹
Öyle mi yapıyorum ya da yapmam gerekiyor anlayamadım şu an 😊
Öyle yapıyorsun 😊
Teşekkür ederim ✌️🌹
Rica ederim 😊
Sorumluluk ve empati var diğerleri yok tükendi hocam 😂
Merhamet tükenmedi arkadaşım:))
O biraz var hocam vip canlılara karşı sadece 😊
Dolayısıyla hoca kontenjanı da var mı? 😊
Elbette hocam 👍🏼😊
Teşekkür ederim 😊🌹
Rica ederim hocam
Evet sahibim bence ama kişisine göre değişir bu sahiplik göstergem
kendine güvenen, bilgili, konuşkan olur
ve evet öyleyim
Dinlemeyi de severim araştırıp konuşmayı da.
Etkili bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum
Tutarlı düşünce ve ona yansıyan davranışlar..
Benden bişi olmaz adam da olmaz benden
Neden?
Kimseyi fazla dinlemem bu yüzden dinleyici olmaz
Kimseyi sevmiyorum buz gibi bi kalbim var
Vurdumduymazım işte bunlar yüzünden
Merhametiniz, yardımseverlik vardır belki
Onlar hayvanlara karşı var sevgi de var hayvanlara karşı fakat ben insanları sevmiyorum. Üç tane balığım var evde elimi görünce akvaryumdan elimin içine atlıyorlar. Küçücük balığın verdiğini veremiyor hiçbir insan.
Dolayısıyla sevimli canlara karşı sevginiz olduğu için etkili bir kişiliksiniz. Birçok insan bunu başaramaz 😊
Nasıl bu kadar olumlu olabiliyorsun?
Şükür ve niceleri genel yapım böyle olunca 😊
Bana mesaj atar mısın? Birşeyler sormak istiyorum ve birşeyler anlatmak istiyorum
Evet, samimiyeti, güvenilirlik, dürüstlük
Empati, sosyal iletişim ve mantık olmalı
Oyleyimdir
Öyle söylerler
maalesef ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?