Barış kozmik su diye bişey yapıyorlar. @inciitanesiii biliyor. Sana ondan yapcam bi Havuz dolusu. Havuzun içine gir orada yaşa🌸 anlamsızligini anlamlandiracak şeyler gelir hayatına inşallah🌸
Heee sen bu yazdiigin gorusten bahsediyorsan o ayrı kaldirmicam bütün modlar görsün kaldirmasinlar seviyorum ben senin görüşlerini. Döverim kaldiran olursa. Dokunmayin uleyn incimin görüşüne.
E bende görüş olarak görünüyor barışın görüşünun altinda valla hiçbi sey yok benimkinden başka. boş ver kaldirmazlar daha da. Kaldiran olursa da bana yolla döverim
Samimiyete kimse önem vermiyor artık.. ne verdiğine değil ne aldığına bakıyolar. Vefanin anlami kalmadi, hoş görü kalmadi, kahve içmek için sohbet edilecek arkadas komşu olurdu ne arkadaş kaldi ne komşu, kahveler yalnız içiliyor artık. Teknoloji iyi dedikce yalnızlaştık, yapay olduk.
Kiyamam ben sana kuzum..💗🌸 Evet dediklerinin hepsine katılıyorum. Ama youtube'da geçen çok güzel bir kadına denk geldim. Kendini kitaplara vermiş bir anne. Yapabilen kendi dünyasını kurup orada mutlu mutlu yaşayıp gidiyor. Bi biz kalmısiz gibi dışarda...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kısaca özet geçersem her şey var. bana her şey anlamsız geliyor. hatta neden yaşıyorum ki diyorum çoğu zaman
Barış kozmik su diye bişey yapıyorlar. @inciitanesiii biliyor. Sana ondan yapcam bi Havuz dolusu. Havuzun içine gir orada yaşa🌸 anlamsızligini anlamlandiracak şeyler gelir hayatına inşallah🌸
Teşekkür ederim düşünmen yeter 🌸
hayatın bir anlamı yok biz anlamlandırıyorduk ben bıraktım
Ooovvv bu sözün üstüne daha da bişey demem 👏👏👏🌸
Ay yazamadim barışın görüşüne bana da yap o sudan 😀😀tüm ulkemize onun havuzlarından lazim yaaa
Görüşüm alakasizdan alinmadan sen sil gülüm 😀
Gülo ben gelene kadar almışlar galiba😅
Almadilar ya yazıyoruz işte 😀sayın modlarim almayin ksjsjs gulamin al ya ceza yemin
Yemim
Kız bu sorudaki yorumdan bahsediyorsan valla bende bisey gözükmüyor gulamın xoşıkamın delalamın🌸💗
Gülüm soruya görüş yazmadim direkt barışa yazdigina cevap verdim
Heee sen bu yazdiigin gorusten bahsediyorsan o ayrı kaldirmicam bütün modlar görsün kaldirmasinlar seviyorum ben senin görüşlerini. Döverim kaldiran olursa. Dokunmayin uleyn incimin görüşüne.
E bende görüş olarak görünüyor barışın görüşünun altinda valla hiçbi sey yok benimkinden başka. boş ver kaldirmazlar daha da. Kaldiran olursa da bana yolla döverim
Anlamini yitiren neler var?
Samimiyete kimse önem vermiyor artık.. ne verdiğine değil ne aldığına bakıyolar.
Vefanin anlami kalmadi, hoş görü kalmadi, kahve içmek için sohbet edilecek arkadas komşu olurdu ne arkadaş kaldi ne komşu, kahveler yalnız içiliyor artık.
Teknoloji iyi dedikce yalnızlaştık, yapay olduk.
Kiyamam ben sana kuzum..💗🌸
Evet dediklerinin hepsine katılıyorum. Ama youtube'da geçen çok güzel bir kadına denk geldim. Kendini kitaplara vermiş bir anne. Yapabilen kendi dünyasını kurup orada mutlu mutlu yaşayıp gidiyor. Bi biz kalmısiz gibi dışarda...
Bende kurdum dünyami.. gerektiğinde gerektiği kadar iletişim kuruyorum.. şu sıralar iyice izole oldum
En iyisini yapıyorsun. Aynıyiz gülüm 🌸
Eskiden önem verdiğim daha doğrusu verdiğimi sandığın şeyler aslında bir hiçmiş.
İnan hep böyle oluyor.. insan sonra gülümseyip yaşamaya devam ediyor
İnsan olarak çok var.. Eşya, olay, konu daha uzun süre koruyor anlamını bende..
Aldatıldım tam bir sene oldu. kendi düzenini kurdum. hayata bakışım, değerlerim., düşünce dünyan her şey degisti
Güçlü kadın 🌸karşına kalbine layık insan çıksın 🌸
Artık o defterleri kapadım, farklı bir yol çizdim kendime. guclu ama neye göre kime göre? sana yazsam acaba dertleşme şansımız olur mu
Yaz kuzum. Ben simdi spora gitcem. Sen yaz iyi yapmissin kendine yol cizmekle🌸
İstek attım, nickim y ile başlıyor canim, dm. kapali, dönüşünü bekliyorum
Geriyedonup bakiyorum da boşu boşuna birilerine ya da biseylereharcamisim hayatimi okadar yil eldevar sıfır
Sonbaharın gelmesi ve yaprakların düşmesi gibi yere, anlamını yitiren şeyler sanki. 🤔
Herhangi bir insanın samimiyetine inanabilmek heralde
Bazı insanlar. Ama onların yanında anlam kazananlar ve katanlar da var
Zaman çok anlamsız benim için
O kişi artık gözümde değeri yok.
İnsanlara değer.
maaşlar çabuk anlamını yitirdi
Güven
Suyun bile tadı yok