Sizce anlatmalı miyim psikoloğu mi dinlemeliyim?

arkadaşlar okb var bende bir yıla yakın süredir. aklıma ahlaki ya da cinsel anlamda kötü düşünceler geliyor benim isteğim dışında ve çok huzursuz oluyorum. okbye bağlı olarak anksiyetem de var düşüncelerden dolayı panik atak vb geçiriyorum bazen. erkek arkadaşım da durumumu biliyor ve yanımda olmaya çalışıyor. ama aklıma gelen bazı kötü dusunceleri bilse belki de yanımda olmak istemezdi. kendimi bana ait olmayan düşünceler için bile çok suçlu hissedip ben ona layık değilim diye düşünüyorum ve o yüzden ondan ayrılmayı bile düşündüm çok seviyor olmama rağmen. psikoloğum bana ait olmayan ve korkularımı yansıtan bu düşünceleri erkek arkadaşıma anlatmamam gerektiğini çünkü benimle bir ilgisi olmadığını söyledi. ama kendimi o kadar stresli ve sorumlu hissediyorum ki düşüncelerimden dolayı, gün içinde hiçbir şey yapamıyorum sevdiklerimin ve erkek arkadaşımın yüzüne bakarken nefes alamıyorum bazen. sizce bu şeyler anlatılmalı mı? yoksa bu okb hastası olan herkesin başına geliyor mu? cidden ölmek istiyorum artık lütfen beni daha kötü yapacak bir yorum yapmayın teşekkür ederim şimdiden
Sizce anlatmalı miyim psikoloğu mi dinlemeliyim?