Sizce psikologa görünmeli miyim?

Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Hayatım vesveselerim yüzünden çok değişti. O kadar takıntılı bir hale geldim ki anlatamam. Gusül abdestini en az 30 dakika almaktan , temizlik takıntım yüzünden en ufak bir yere dokunduğumda ellerimi durmadan yıkamaktan , karşımdaki insan ile el sıkıştıgımda acaba ya elim kirliyse onada bulaşırsa düşüncesinde olmaktan , karşımda insan ile para alışverişi yapınca yırtık ve yıpranmış para verememekten , bir yere cafeye gittigim zaman acaba kasada eksik para mı verdim ya eksik para verdiysem o kasiyerden kesilir kul hakkına girdiysem düşüncesinde olmaktan , yaptığım herhangi bir eylemden sonra acaba doğrumu yaptım , doğrumu verdim ya yanlış verdiysem kul hakkına girdiysem düşüncesinde olmaktan çok yoruldum. Ben neden böyle oldum bilmiyorum. Sigaram , alkolüm , zinam yoktur. Sosyalde bir insanım. Üniversite mezunuyum girişken biriyimde , insan ilişkilerim diksiyonum kendimce iyidir ama neden böyle takıntılı biri oldum anlamıyorum. Benim bu durumu atlatmam lazım çünkü çok mutsuz oluyorum. Bazen çok su harcadığım için Annem ile tartışabiliyorum. Çünkü kadında haklı bir ton su israf ediyorum sonuçta. Birinin hakkını yemekten çok korkuyorum. Niyetim hep iyi yönde ama iç sesim bazı şeylere izin vermiyor. Adım atmama izin vermiyor.
Sizce psikologa görünmeli miyim?