Benim de kapalı, ama bu beni güvenilmez yapmıyor, sadece mesaj atanların benim bakıp bakmadığımı anlaması sanki gözlemleniyormuşum ve hemen cevap vermek zorundaymışım hissi yaratıyor, o yüzden kapalı tutuyorum, başka sebebi yok yani. Paranoyak olmayın bu kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Son görülmem, çevrimiçi oluşum vs kapalı. Sadece okundu bilgisi açık. Bence bunun güvenilmez olmak ile alakası yok. Sadece bazen kimse ile konuşmak istemiyorum, sık sık kabuğuma çekilirim, ya da bazen kimseyle konuşmak istemem, bir tek eşim ile iletişim halinde olurum. Kimse 'aaa bak girdi de bana yazmadı' diye düşünüp yok yere alınmasın diye kapattım hepsini. Kimsenin sebepsiz boş alinganligini çekemem.
00 Yorumla
vallla ben sürekli mesaj atanlar yüzünden kapattım. mesajı cevaplamak istemiyorum ya da geç cevap vermek istiyorum. herifler anında cevap vereyim diye? atıyor. ya da çevrim içisin niye yazmıyorsun diyorlar. yav işim var girdim sanane de yazamıyorum ondan kapalı.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargı kötü bir şey dolayısıyla rahatsız edilmek istemiyorlardır. Son görülmem vs hepsi açık. Mesela asker olan babam yoğun görevlere vs çıktığından son görülmesi kapalıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin zaten öyle simanız iyi biri olduğunuzu gösteriyor hani yüzüne yansimis derlerya öyle gizlesenizde güven veriyor babaniz tabiki işi farkı haklı
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSon görülmem, çevrimiçin oluşum her şey kapalı bende bu beni güvenilmez yapmaz. O benim özel, kişisel alanım tabi ki gizlerim sonuçta her yazanla iletişimde olmak zorunda değilim öyle değil mi?
Güven bunlarla ölçülmez. 😄
36 Yorumla
Soran+1 yılKiminle yazisiyorsun kim bilir güvensizlik işte
- +1 yıl
Yahu ne alaka şüphecisin. Sana tüm kartları açık oynasalar yine güvenemezsin.
Soran+1 yılYok tüm kartları açık oynarsa sorun olmaz 😃
- +1 yıl
Öylesine herkes güvenir 🙄
Soran+1 yılTamam sorun ne ozman anlastık😃
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir insanın sinsi olup olmadığını ordan anlayamazsın
112 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım ozaman
- +1 yıl
Genel olarak anlayamazsın djdj
Soran+1 yılİncildim şu an 🥺
- +1 yıl
Ben de Tevrat tövbe :D
Soran+1 yılŞu espiriyi çok aradın mi 😃😃
Soran+1 yılOkadar sogukki dondum 🥶
- +1 yıl
Yok yazdığını okuyunca şak diye aklıma geliverdi
Soran+1 yılSenin gibi popüler bir kıza yakışıyor mu böyle seyler
- +1 yıl
Gayet yakışıyor her şey bana 😌
Soran+1 yılÖyle diyorsan madem sorun yok 🙄
Soran+1 yılİyiyim Allah razı olsun
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo benimde kapalı jsjs kapalı olma amacım bir arkadaşım sürekli mesaj atıyor görüldü atmamak için yukarıdan okuyup. geciuirum. son görülmem acio olduğunda da ısrarla çevrim içisin yaz moduna geçiyor sanki kocam sevgilim estağfurullah 😂 ondan kaçmak için yani son görülme genelde bezdirenlerden kaçmak için kapanıyor
23 Yorumla
Soran+1 yıl40 dan sonra kapamana gerek kalmaz 😀
Soran+1 yılYaşınıda öğrenmiş olduk 😀
+1 yılŞu olayı çok ilginç bulurum. WhatsApp gõrüldü durumu herkesin özeli olabilir saygı duyarım. Fakat bu özelliği kapatıp istediği zaman cevap veren birisi ile işim olmaz. Ancak karşı tarafa da mesaj atıp acaba okudu mu ya da ne zaman cevap verir derdinde ya da takibinde olmadım. Bence bu muhtaçlık göstergesi. Demek istediğim bu özelliği kapatıp sana istediği zaman cevap veren birisinden uzak dur. Asla beklenti içinde olma, asla niye cevap vermedi diye birisinin derdine bu kadar düşme. Zaten sana değer veren birisi yazacaksa yazar.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunun güvenilmezlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İş yerinde atılan mesajlara hemen cevap vermek istemediğim için benim de kapalı mesela. Ama önemsediğim kıymet verdiğim insanların her mesajına dakikasında dönerim
11 Yorumla
Soran+1 yılDürüst ve güvenilir olmak başka samimiyetiniz inanıyorum
+1 yılDaha neler, niye sinsi olsunlar. Her zaman herkese müsait olamaz insan en başta ruh hali buna dahil. Kimseyle görüşmek istemeyeceği zamanlar olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılHep yalan dolan işler
+1 yılson görülme, mavi tık, çevrimiçi her şeyim kapalı. takmadığım insanları ilgilendirmez. umursadığım insanlara da direkt cevap verdiğim için akıllarında soru işareti zaten oluşmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninki mantıklı evet😃😃
Benim bildirimlerim, mavi tikim, son görülmem hepsi kapalı. Güvenilmez olduğum için değil bildirimleri görmek istemiyorum ekranımda. Görüldü ve tike gelecek olursak ben kimseninkini merak edip de bakmıyorum kişinin kendi tercihi yani o yüzden güvenilmez olacağını da sanmıyorum.
20 YorumlaBen sadece görülmemi kapatıyorum, çevrimiçi oluşumu da binde bir kapatıyorum, o da mesela annem gece çevrimiçi oluyor bazen, bana bakmış ki çevrimiçiyim, arkadaşımla falan konuşsam da o ara, diyor niye çevrimiçisin asdfgh neyse onu bunu geçin, ben insanlardan uzak olmayı sevdiğim için de böyle uzak duruyorum herşeyden, yani gizlemek tercih işi bilemeyiz kimin ne yaptığını.
10 Yorumla
+1 yılWp son görülmem , profilim, çevrimiçi bilgim, hakkımdam herşeyim gizli. Sadece sevgilime açık yetmez mi?
25 Yorumla
Soran+1 yılSenin bakışlar tehlikeli yalnız
- +1 yıl
Ne alaka yaaa
Soran+1 yılÖyle işte inanmiyorsan sor çekici bakışlarin var bana böyle baksan gerçek hayatta dondurma gibi eriririm😃
- +1 yıl
Yaaa 😂😂
Soran+1 yılSamimi yorum net ev arsa sattırırsın 😃😃
Alakası yok herşeyim gizlidir ve bu benim özelimdir kimseye ispat ya da cevap vermek zorunda değilim
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlasıldı sinirlikız
+1 yılAlakası yok :)
Yakın zamanda online göründüğü için olur olmadık zamanlarda arayan, mesaj atan densizlerden kaçınmak isteyen kişidir.11 Yorumla
Soran+1 yılPrenses flan mısın sankime 🙄😏
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaa bunu yapan çok insan var çevremde evli bekar , yegenlerimin bile kapalıdır birisinden şüphe duymak için yeterli bir sebeb değildir
13 Yorumla
Soran+1 yılBana göre şüpheli
- +1 yıl
Değil işte yeterli bir sebeb değil bekar olupta yakan kidide çok var diyorum benim çevremde çok var mesela erkek bayan hepsinin görülmesi kapalidir
Soran+1 yılMadem sorun değil niye açık değil kapalı demekki sana canı istedgi zaman cevap verir demek girer girmedim der hep yalan
+1 yılTanıdığım biriyse güvenilirdir. Gece gündüz iş için arayabilen mozoşistler var. Bu arada görsel güzelmiş 👍
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekürler 🙂
- +1 yıl
Güncellemeden daha güncel olsun keşfete düşsün tekrar yorumlayalım😂
Soran+1 yılÇok yoruldum yeni yorumlara bakmıyorum bile 😔
- +1 yıl
Olabilir 🙄
Soran+1 yılEvet oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç de sinsi falan değiliz, kimseye geri dönmediğim için kimse beni aktif görsün ve en son ne zaman çıkmışım bilsin istemem.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü istediklerine cevap veriyorsun
Soran+1 yılBuseler herzman tehlikelidir 😬
Soran+1 yılProfil resminde zaten ruh halini gösteriyor 😃
Soran+1 yıl🔥🔥bir yangın var cayır cayır 🙄
+1 yılSon görülmesi kapalı olan kişi. Size iyi geceler yazdıktan sonra, oyuna girip takılabilir. Film izlemeye gidebilir. Wp'den başkasıyla chat yapmaya devam edebilir. Son görülme kapalı kişi, dolaylı yoldan güvenilmezdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
+1 yılBenim kapalı ama sevgilimi hiç aldatmadım geç cevap da vermiyorum işten eve evden işe o şekilde ilgiyi de sevgiyide verdim fakat sevgilimin açık son görünmesi geç cevap veriyor zamanı yok ama st atıyor kısaca son görünmesi açık kapalı aynı geliyor bana tamamen kişilik önemli
00 Yorumla
+1 yılBenim de son görülmem kapalı ama bu güvenilmez olduğum anlamına gelmez. Bazen, 2 dakikalığına birisine bir şey yazmak için giriyorum, görülmem açık olsa, yanlış anlaşılır ya da neden aktifsin, yazmıyorsun gibi tripler yiyebilirim. O yüzden, uğraşamam.
00 YorumlaÇevrimiçi özelliğim bile kapalı çünkü kimseye cevap veresim yok
110 Yorumla
Soran+1 yılOzman niye yüklü
Soran+1 yılSinsi
Soran+1 yılGerçekten öyle olduğumu düşünüyormusun 😃
Soran+1 yılSinsiye kırılacak kadar neden kızdın ki 🙂
Soran+1 yılKötü söz sahibine aittir senin gibi ben günde 10 kişiyle kavga ediyorum 😃hemde yüzyüze onlar cevabını alıyor sende alırsın bak demekki problem sendeymis
- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilmez yargısına kapılmamalı belki ama neden kapatılır bilmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSinsilikten
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSinsilikle alakası yok. Trip yemek istemeyen kişidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYalançısın
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya çok sinsi insanlarız. Korkun bizden. Not; 1 kişiyle bile konuşmayan ben
11 Yorumla
Soran+1 yılYeme şimdi 🙂
+1 yılKesin bi haltı vardır... mesela telefonunda şifre olan insanlar %1000
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi boşa değil bukadar gizlilik
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya benim de kapalı durduk yere sinsi ve güvenilmez olduk şimdi jsbdbnd
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimbilir kimlerle cevrimicisin
- +1 yıl
O sırada wpde sadece yakın kankisi ve sınıf grupları mesajları olan ben sjbshdbdhdn günahımı alıyosun bak 🙄😂
Soran+1 yılTabi tabi 😃😃Bana dürüst ve inandırıcı gelmiyor hatta bunu denemiş biriyim geneldede geri dönüş şu işim vardı öyleydi bir türlü giremedim ama takip ettimde cokkez girip çıkmıştır yani yalan söylüyor ve bunu flört ya da sevgili açısından problem
- +1 yıl
Sen benim hayatımda mısın? Ben cevap vereyim hayır değilsin. O yüzden bilemezsin, hayatındaki kişiler ya da o gördüğün kişilerle bir tutamazsın.
Soran+1 yılHiç böyle bir şey yapmadığını yemin eder misin
- +1 yıl
Ederim bu beni 3 saat bekletmiş ben onu 5 saat bekleteyim de öyle yazarım gibi düşüncelerim yok aktifsem gördüysem yazarım hatta günlerce mesajıma dönmeyen kişilere bile mesaj attığı dakika dönmüşlüğüm var. Sende baya güven problemi var anlaşılan
Soran+1 yılTamam işte sen böyle düşünüyor olabilirsin ama oyle değil kurnaz insanlar bunu hesap ediyor kızların çoğu dürüst değiller
- +1 yıl
Ve beni de onlarla aynı kefeye koydun söyleyeceklerim bu kadardıı
Soran+1 yılKırdıysam özür dilerim🌹🙄
- +1 yıl
Önemi yokk iyi günler
Soran+1 yılİyi günler
+1 yılBenim kapalı fazlasıyla da güvenilir bir insan olduğumu düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir güven olacak sürekli yalan uydurmaktan başka bir şey değil
- +1 yıl
Siz yalancı insanlara denk gelmişsiniz demek ki hep 🤷♀️
Soran+1 yılMelek gibi denilen insanlar deddigin bile profesyonel yalancılar
- +1 yıl
Pekiiiii
Soran+1 yılSinsi 😏
kişiye göre, şayet hayatında biri olup kapatıyorsa mutlak olarak sıkıntı vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yalancı bunlar
+1 yılAlakası yok. Benim son gorulmem insanları ne ilgilendirir. d
12 Yorumla
Soran+1 yılGüven verir
- +1 yıl
Öyle bir derdim yok.
+1 yılne alakası var benim son görülmem de kapalı çevrimiçi bilgim de kapalı
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye kapalı guvensiz
- +1 yıl
çünkü canım öyle istiyor listemde arkadaş ve akrabalarım benimle ilgili herşeyi bilmeselerde olur
Soran+1 yılTamam atarlıkız
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok bununla benim kapalı ama bişi yaptığım yok 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi bizde inandık 😃
+1 yılAlakasi yok bence tercih meselesi. Benim. son görülmem, cevrimiçi bilgim full kapalı
127 Yorumla
Soran+1 yılSinsi
- +1 yıl
Sensin
Soran+1 yılKırıldım🥺
- +1 yıl
Tüh yaa
Soran+1 yılHassasım ben 🙄
- +1 yıl
Vah vah
Soran+1 yılew bi rastî ye
- +1 yıl
Ez nızanım daha, tö isa döji
Soran+1 yılOkadar yok bende rojin 😃😃
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Diyom ki, ben bilmiyorum sen öyle söylüyorsun jdjjdj
Soran+1 yılDoğru diyorsun😂
- +1 yıl
Ee yani jdjdj
Soran+1 yılBenim sinsi işte 😂
- +1 yıl
Haklısın, sinsi olmasaydın gizli üye olmazdın jdjjdj
Soran+1 yılRojincim gizli olmasam mesajla taciz ediyorlar 😂
- +1 yıl
😂😂😂yaşasın sinsilik o zaman
Soran+1 yıl😂😂yani aslında çok sinsi değilim kişiye bağlı bana dürüst olana bende dürüst olurum
- +1 yıl
Öyle olmalı zaten hdhdh
- +1 yıl
Senin mi son görülmen falan kapalı merak ettim hdhdh
Soran+1 yılBenim son gorulmem kapalı olmaz sjgfh bende her şey nettir eğer bana yakın biriyse ona değer veririm ve işim varsa soylerim giriş yaptıysam demekki musaitim dönerim ama bazıları var yalan konuşur bahaneler uydurur flört sevgili eş yakın dost bunlar aslında boyle yapmak yerine açıklasa güzel olmaz mı vicdan ve samimi yorumun nedir
- +1 yıl
Haklısın söylemesi lazım, ama atıyorum karşındaki insanın son görülmesi falan açık olsa dahi eğer niyeti bahane üretmekse her türlü yapar. Yalan veya samimiyetin bu sosyal medya araçlarıyla olmasıyla alakası yok diye düşünüyorum
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun insan neyse odur karakter bozuksa yolunu bulur ben zaten kendimi karisikligin içinde düşünüyorum yani kimin ne olduğunu anlamak la önceden böyle değildi insanlar samimiyet ve dürüstlügu özledim sadece
- +1 yıl
Ayn öyle. Öyle insanlar bulmak çok zor gerçekten Allah yolumuzu sadık insanlara çıkarsın inşallah
Soran+1 yılİnşallah gırgır yapıyorum burdakiler ile ama şu an gerçek benle konuştun sohbetin için teşekkürler🙂
- +1 yıl
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl🙂🙂
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benimde kapalı, okundu bilgisi de kapalı çok umursamam knk , kafama göre
14 Yorumla
Soran+1 yılGüven vermiyor
Soran+1 yılSende güvenli değilsin ama😃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkilerde kapalı ne olmuş yani bunlar kişisel özel alanlar oluyor zaten bir halt varsa eninde sonunda ortaya cikar veya telefona sızarsın sabah aksam takip edersin ne yaptigini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet güvenilmez. Sakladığı bir şeyler muhakkak vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu gelde anlat
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcilen kafa yapını değiştirmen lazım bu şekilde işin zor.
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye dürüst ol kartların açık olsun demek kafa yapın bozuk demekmidir
Cevap sahibi+1 yılSon görülmeye bakarak insanın karakteri hakkında yorum yapmak kadar saçma bir şey yok.
Soran+1 yılSen kızları cözememissin kardeşim senden başka kactane daha flörtü oluyor işine geleni konuşuyor gelmeyeni yedek yapıyor sende kız watsapa günde 1 kez giriyor dininde namazında biri diyorsun
Soran+1 yılÇoğu boyle
Hayır sinsi değillerdir ve bu güvenilmez olduklarını da göstermez. Çevrimiçi açık olduğunda atılan mesaja hemen geri dönmen beklentisi oluşuyor gibi oluyor ve bu hissi sevmiyorum, zaten mesaj atan kim ise ona hemen geri dönüyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılO kafalardan çıkalı çok oldu. Evli-bekar, genç-yaşlı, kadın-erkek fark etmez. Yapanlar ergen kafada gibi geliyor. Wp yeni çıktığı zamanlar keşfetmek adına tüm özellikleri deniyorduk da şimdi çoook sıkıcı.🙄😒
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılValla bu benim görüşüm ancak Son görülmem, çevrimiçin oluşum her şey kapalı bende bu beni güvenilmez yapmaz. O benim özel, kişisel alanım tabi ki gizlerim sonuçta her yazanla iletişimde olmak zorunda değilim öyle değil mi yani ne alakası var?
00 Yorumla
+1 yılGüven bu değil benim hep kapalı kimse de sorgulayamaz bunu
10 Yorumla
+1 yılBelki herkesle konuşmak istemiyo ben istediğime yazıyorum istediğime yazmıyorum o karşı tarafa kalmış
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim önceden konuştuğum kız son görülme flan kapalı çevrim içi olup olup çıkıyor sonra sana keyfi gelir hiç girmedim şu işim vardı vakit olmadı birsuru yalan dolan böyle olmaktansa doğru olmayı tercih ederim
- +1 yıl
Yani bende zaten bildirim gelince titreşim oluyor bakiyorum onemliyse yazarim değilse yazmam yani 😅
- +1 yıl
Bu arada maalesef ben ekşi yoğurt severim :)))
Soran+1 yılHep şu erkeklerin yüzünden bunlar 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kendinize güvenmeyi öğrenin, başkalarına güvenmeye ihtiyacınız kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de kapalı çünkü hayatımda hiç kimse olmamasına rağmen babam her gün son görüldümü kontrol edip kavga çıkartıyor şiddet uyguluyor. 25 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim bile olmadı öyle şeylerde gözüm de yok ama babam şizofreni tedavisi görüyor o yüzden kapattım. Güvenilmez değilim ve böyle genellemeleri çok yanlış buluyorum. Bu kızın görüldüsü kapalı kesin güvenilmez biri diyerek günahımı alanları da Allaha havale ediyorum
00 YorumlaSon görülmesi açık oluncamı güvenilir oluyomuş..
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet sinsi
+1 yılSon görülmem açık kimseden saklayacağım bir şey yok. Kimsedende kaçmam görüldüde atar cevapta vermem gerekirse. Huyumu bilen iyi bilir. Adamına göre davranırım heryerde.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo alakası yok. Özel kalmak isteyebilir, kimsenin benim ne zaman online olduğumu bilme hakkı yok bence. 🤣 ne yapacaksınız? Esas milleti takip etmek sinsilik..
00 Yorumla Bende kapatıyorum çünkü ghostladığım insanlar var, yani güvenilmez😊
12 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlügunuz için teşekkürler böyle kız değerlidir çünkü azdır🙂
+1 yılBenim hep kapalı wp. Hatta hem mavi tik hem son görülme
11 Yorumla
Soran+1 yılTam sinsisin yani
+1 yılBenim de kapali. Su dunyada guvenilebilecek nadir kisilerden biriyimdir her anlamda beni taniyan bilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunlar basit şeyler. Sana seni seviyorum der, başkasıyla sevişir. Anlayamazsın! Son görülme gibi çocukça şeylerle vakit geçirirken...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılTakip edilmeyi sevmiyorum kardeşlerim bile görüyo neden gece 3,4 te girip çıkmışsın diye hesap soruyoken😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ay evet ya😂
- +1 yıl
😄😄
+1 yılNe alaka akjwjej ben sevmiyorum hemen yazma kafasında olduğum için takarım günler geçsin görmeyeyim cevaplamayayım dediğim mesajale olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir önemli olan size davranışları iyi huylu karakterli birimi güvenilirmi onu tespit etmeniz gerekir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu bunu boşverin... okunduyu kapatmış 😀tam kafayı yemelik jsjsj
10 Yorumla
+1 yılHiç birisi kapalı değil kimse bana kapatmıyor ben de kimseye kapatmıyorum o kadar.
10 YorumlaHayır sadece istemediği zaman istemediği kişiyle konuşmak istemiyordur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, sosyal medyada hangi saatlerde takıldığımı birilerinin bilmesini neden isteyeyim ki?
00 Yorumla
+1 yılGüvenilmez değildir ailesi baskıcı olabilir o yüzden kapatmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen herkesin son görülmesi kapalı artık nerdeyse
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben güvenmem kapalıysa ne halt yiyor belkide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok tanıdığım bir arkadaşım vardı son görülmesi falan hep açıktı ama aldatıyordu sürekli birlikte olduğu kişileri bir arkadaşımın da hep kapalıydı dünyanın en sadık insanıydı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide güvenilmez. Kapatmanın amacı neyse zaten bilmiyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne