Wp'de mavi tik özelliğini kapatan birine güven olur mu sizce?
Güvenilir
Hayatta güvenilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okundu bilgisi çok saçma bir şeydir zaten. İnsanın özel hayatına tecavüzdür. Karşıdaki kişinin cihazı açık ve mesaj ulaştı ise ulaştığına dair bir bilgi yeterlidir. Üstelik okundu bilgisini kapatan kişi tek taraflı kapatmıyor. Karşıdakinin okuyup okumadığını da göremiyor. İnsan görse de her an her saniye yanıt verecek durumda olamayabilir değil mi? Okundu bilgisini kapatmanın güzelliği tam da burada ortaya çıkıyor, insanlar sana güveniyor mu güvenmiyor mu?
"Canım seninle konuşmak istediği zaman yazmak istiyorum o yüzden okusam da görmedim zannedeceksin üzgünüm. Bana bu konuda gereksiz vicdan yaptırıyorsun stres altına giriyorum bende bu işi sessiz sedasız hallettim." in alt metnidir.
Bence sorun olmaz ya kendi tercihi isteyen istediği gibi kullanır whatsapını. Ben ne okundu bilgisini ne son görülmemi hiçbir zaman kapatan bi insan olmadım ama kapatana da hiç anormal gözle bakmadım gayet normal
Genelleme yapılamaz fakat iki tür insan olduğunu düşünüyorum. Biri girip tüm mesajlara bakamayıp sonra yazacağı için. Diğeri de durumları gizli gizli ghostlamak için..
Cevap
46Cevap
Bence itici ama güvenle alakası yok benim son görülme her zaman açık
Bence güven veren biri bunu yapıyorsa bir bildiği vardır. Benimde kapalı son görülmem, okundu bilgisi filan. Kendimce sebeplerim vardır. 💁🏼♀️🌹☝️
Güven haznesıne bunları da dahıl edecez oyle mı 😂 okundu bılgım , son görülmem falan kapalı. Buna göre güvenecek olan zaten güvenmesin bana
Okundusu açık olanın telgramda fake bir hesapla ya da sms ile aldatmayacağının garantisi var mı ya da twitter Instagram tinder KS
Hepsi kapalı bu güvenilir olmadığım anlamına mı gelir?
Alakası yok.
kapatmaması gözümde daha güvenilir yapmıyor kimseyi yanisi mantıklı bir yaklaşım gibi gelmiyor bana güvenmemek
Benim kapalıydı bir ara çünkü cevap vermek istemediklerim olabiliyor görüldü atamıyorsun en mantıklısı öyle takılmaktı. Güvenle alakası yok.
güvenmem zaten o kişiler genelde güvenilmez kişiler son görülmesini okundu bilgisini falan kapatanlar kesinlikle bi itlik var söyliyim
en gicik olduğum şeydir
söylediğim halde açmazsa konuşmam öyle biriyle
Ben hala anlamış değilim, insanlar neden son girdiği saati ve okunduyu gizliyor. Neden?
Çünkü daha rahat mesaja hemen dönme zorunluluğun yok
Hayatta güvenilmez, neden kapatıyorsun? Mutlaka bir haltlar karıştırıyordur sjdjh
Güven bu kadar basit değil. Bu durum kıstas bile olamaz benim için. 😅
Guven kısmına bişey diyemem ama ben nefret ediyorum kapalı birisi ile konuşmaktan.
Ya ne olmuş ana ekrandan okuyup görmedim mesajı ya dediysek
Güvenmemek için sebeb değil. Güvenilir mi onu da diyemeyiz tabi
yıllardır kapalı. çoğu zaman görüyorum geri dönesim gelmiyo
Belli olmaz
Bir mavi tik ile yola çıkmak yanlış
Kimseye güvenme bana bile
Kapatamaz mı yani benim de kapalı ne var bunda o kişiye olan güvenini bunla mı ölçüyorsun yani?
wp kallanırken bende her şey kapalıydı alışkanlıktan ötürü
Tek tıka kadar çok şey var.
Zaten çoğu insan kullanmıyor bu özelliği.
öyle bi özellik var mı nerden kapanıyor :D kapamicam da bilgim olsun :D :p
Daha bugün kapattım ama vallahi güvenilmez biri değilim sjxnsnsbs
Olabilir neden olmasın sebebi önemli tabii. Makul bir sebebi var ise anlarım
Neden böyle canım yapar ki insan , amacı nedir?
Açık ve dürüst olmalı.!
Son gorulmem de mavi tiklarim da kapali.
Bunun guvenmekle alakasi nedir? Once onu sorayim, gerisinde ona gore cevap veririm 🤞
Bende kapatıyorum ama sırf insanların durumlarını gördüğüm görülmesin diye. Sende bakma diyeceksin ama tik olmuş bakmadan duramıyorum. Bu şekilde baksam da göremiyorlar gördüğümü. 🙂
buda yeni mi? guvenmenin sartlari arasina bunu koymak lazim.. okundu bilgisini saklayan kisi guvensiz biridir...
güvenilez de olabilir olmayabilirde belkeş birisnden saklanıyo
Benim de böyle. Sırf okundu bilgisini kapattı diye, neden güvenilmesin ki?
Mesaj bilgisinden okuyup okumadığına bakılıyor her türlü zaten
resim süper :D üşengeç de olabilir güvenilmez ama sanki
Güvenilir mi güvenilmezsin ki
Yani bu bir ölçüt değil ki
Bence soru bile gereksiz
Ne alakası var guvenilebilir tabi iki
Bende de kapalı. Şahsen bende kendime güvenmiyorum
Neden Yaptığına Bağlı
Ne alaka canım a-aaaa
İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor
Güven sorgulamaya engel değildir ama
guvenilmez ki hem niye kapatirlar anlamıyorum
Güvenilir... nereden biliyorsun diye sakın sorma
Hayır Hayatta Güvenilmez Tabikide
bunun güvenle ne alakası var
Şahsen yıllardır kapalı.. Bu bir kıstas değil..
Onlar şerefsiz şerefsiz 😂
Nasıl kapanıyor bu meret? :D
Güvenilmez bence 😄
Hayatta güvenilmez
İşim gereği bende kapatıyorum
Güvenilmez 😂
Güvenilir
Gereksiz detay
bunlara takılmak aşırı çocukça ve gereksiz
Güvenmem
İŞin tike kaldıysa tiki tutmuşsun denektir zaten.
Benimki kapalı ve güvenmeyin 🥲
Sinir olurum
Niye kapatırsın ki
Arkamdan konuşana güvenirim buna güvenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?