Cama bile baksam birileri beni izliyor gibi düşünüyorum.
Sürekli başıma bir şey gelecek korkusu ile kaygı duyuruyorum. Evimde bile güvende hissetmiyorum.
Ya biri bana iftira atacak ya yalan söyleyecek ya arkamdan konuşacak vs geliyor dolayısıyla strese bağlı olarak vücudum surekli ağrıyor, sızlıyor napicam bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şey acaba psikoloğa mı gitseniz birde yazdıklarınıza bakılacak olursa tabii ben psikolog değilim ama sizde şizofreni olabilir
Benimkinin daha çok kaygı bozukluğu olduğunu düşünüyorum.
Şizofreni olmayan şeyleri görmektir. Halisunasyon yok bende
şizofreni vakalarında sadece halüsinasyon görülmez sizin yazdığınız şeylerde yaşanır hatta şizofreni hastalarının maalesef işlediği cinayetlerin ardında böyle sebepler vardır
neyse siz yine de destek almalısınız ve sizi gerecek ve endişelendirecek ortamlardan uzak durmalısınız bu arada yukarıda yazdıklarım için kusura bakmayın gece gece sizi germeyi istemezdim
Yok ya gerilmedim :)
Tehlikeli bir durum olduğunu düşünmüyorum keza her 3 insandan 2 sinde kaygı bozukluğu vardır. İnsanlarla iç içe olduğum iletişimi yüksek bir meslek grubunda çalışıyorum. Bahsettiğiniz bir teşhis almadım daha o ce benzer şikayetlerle basvurmustum
İlaç tedavisi pek olmadı daha çok konusrak tedavi önerildi ona da devam sağlayamadim işten güçten
Psikolojin bozulmuş bence uzmana git normal insan şeyleri değil.
Hissiyat
Kendine guven
Anksiyate bozukluğu
Ne süredir böyle